• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug

07.12.2018

22:57

NEĆE PROTIV SRBIJE: DSS ne učestvuje na protestu opozicije!

Politika

NEĆE PROTIV SRBIJE: DSS ne učestvuje na protestu opozicije!

Podeli vest

Demokratska stranka Srbije (DSS) neće učestvovati na sutrašnjem protestu opozicije, jer će na njemu govoriti glumica Mirjana Karanović, koja je iznosila često antisrpske stavove, izjavio je predsednik DSS-a Miloš Jovanović.

On je rekao da ne može da se složi sa njenim stavom da je u Srebrenici počinjen genocid I da to precizno kao pravnik kaže. 

- To je kao da su iz Saveza za Srbiju pozvali Natašu Kandić (iz Fonda za humanitarno pravo) da predvodi protest. Bili smo na konferenciji za novinare posle napada na Borka Stefanovica, na protestu u Kruševcu, bili bi i sutra da nije takav spisak govornika - rekao je Jovanović na tribini DSS-a u Vladičinom Hanu.

On je dodao I da ne razume zašto je ona pozvana, jer je to urađeno kao da neko "ne želi sabornost opozicije".

Jovanović je zaključio da će DSS sarađivati sa opozicijom po svakom pitanju oko izbornih uslova i demokratizacije zemlje. 

(VIDEO) VUČIĆEVIĆ RAZOTKRIO PRLJAVI PLAN IZA SUTRAŠNJEG PROTESTA: Đilas, Jeremić, Obradović i ekipa žele da izazovu HAOS U SRBIJI i NA SILU OTMU VLAST, samo da bi nastavili da kradu i da se bogate!

 

SVI SRBOMRSCI ĆE U SUBOTU ŠETATI BEOGRADOM! Maršićanin otkrio: MAJKE SREBRENICE STALE UZ MIRJANU KARANOVIĆ!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Mika

pre 5 godina

DSS jeste opoziciona stranka, ali nikada nije protiv Srbije.

slađa

pre 5 godina

Naravno da DSS neće protiv Srbije! Nisu ni oni što idu na protest zaista protiv Srbije, već ne znaju protiv čega se bore i kakvom politikom, stilom i rečima. Ima i među njima istinskih patriota, ali im je front zagađen lažnom opozicijom.

Milan

pre 5 godina

U ovako teškom trenutku za Srbiju izlaziti na ulicu i potestovati mogu samo oni koji ne misle dobro Srbiji i koji zele vlast po svaku cenu...

Tresimesi1

pre 5 godina

Ljudi legitimnost protesta je validna,ali da li je moguće da pored svih problema koje imamo moramo i međusobno da se borimo.

Ilija

pre 5 godina

Svaka cast Milose Jovanovicu. Jedini si dosledan u ovom ruglu koje samo hrli da povrati svoje fotelje i odbore. Prodali bi Srbiju jeftinije od Jude.

Maja

pre 5 godina

E barem neko razuman u opoziciji. Srbija treba da vam bude na prvom mestu, pa sve ostalo.

maki

pre 5 godina

DSS je postupila vrlo principijelno. Oni ne zele da pogaze svoje ideje i, po svaku cenu, pridruze se opoziciji na protestnom skupu. Zbog toga nisu usli ni u kupus Savez.

Vladimir

pre 5 godina

Ne znam koga uopšte može da zanima protest opozicije pored svega što se dešava na KiM.

Bosiljka

pre 5 godina

Konacno i DSS da ispravno reaguje, ostalo je u njima malo casti, pre svega ovi iz opozicije su izabrali pogresan nacin da na ulici se eksponiraju. Spisak navodnih govornika im je katastrofa koji mrze sopstvenu drzavu.

stvarno

pre 5 godina

a gde mogu da se eksponiraju ako ne na ulici? svi mediji su zatvoreni!

Marko Lučić

pre 5 godina

Ma kakvi su to protesti. Skupi se jedva stotinjak onih koji ne žele dobro ni Srbiji ni njenim građanima. Malo se prošetaju i onda se raziđu.

rada

pre 5 godina

Dobro je sto ,ma koliko se neo slaze ili ne sa njima ,ne zele da idu proteste sa onima koji direktno rade protiv Srbije i napadaju je na svakom koraku.

Zorka

pre 5 godina

Dobro je da i u opoziciji ima da po neko razmislja glavom i damu savest radi...

Milica

pre 5 godina

Ovo je nagli preokret od strane DSS, lep potez i korektno.

Danko

pre 5 godina

Konačno jedan iz opozicije normalan. Da li su normalni da pozivaju na protest one ljude koji otvoreno govore protiv Srbije? Jasno da SzS ne zeli ništa dobro Srbiji .

Sanja

pre 5 godina

Nece DSS jer nema hrabrosti, niti da se vrati uz SNS a niti da se pridruzi opoziciji. Ljigavci bili i ostali.

Ivana

pre 5 godina

Opozicija nema veliku podršku, a nisu je ni zaslužili.

anatodorovic

pre 5 godina

Novi izbori bi bili totalna katastrofa za opoziciju.

Mika

pre 5 godina

Bar da se slože svi zarad svoje države, jer zato su tu!

SNEŽA

pre 5 godina

Vide ljudi. Toliko o jedinstvu Saveza za Srbiju. Ili protiv Srbije.

Nata

pre 5 godina

Svako ko iole ima glas razuma, neće podržati ovaj nazovi '' savez ''..

Aleksa

pre 5 godina

Dobro je da su ukapirali cemu vodi ovaj Djilasov zasavez , gubice jednu po jednu stranku, ali tako je i bolje.

Sanja

pre 5 godina

Ovo je sve farsa jer iako ne ucestvuju na protestu DSS je sa njima i to ce se videti na izborima!

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija