• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

08.12.2018

08:53

BOŠKO, DA LI SI GLUP ILI ZLONAMERAN? Đorđe Vlah žestoko isprozivao Obradovića i njegov i Đilasov potest!

Politika

BOŠKO, DA LI SI GLUP ILI ZLONAMERAN? Đorđe Vlah žestoko isprozivao Obradovića i njegov i Đilasov potest!

Podeli vest

Poslanik Đorđe Vukadinović, poznatiji kao Đoka Vlah, poslao je poruku na Tviteru svom opozicionom kolegi Bošku Obradoviću, uoči šatro građanskih protesta najavljenih za danas u Beogradu

Vukadinović se sinoć oglasio na Tviteru povodom takozvanog građanskog protesta koji se večeras održava u Beogradu pod parolom 'Stop krvavim košuljama', pitanjem upućenim lideru Dveri Bošku Obradoviću. 

- Pretpostavljam da se ovo mnogima neće dopasti: Mislim da je onaj ko osobu koja je opravdavala nato intervenciju stavi za govornika na narodnom protestu protiv nasilja, ili prilično glup, ili zlonameran - napisao je na svom Tviter nalogu Vukadinović.

Foto: Twitter printscreen

Da podsetimo, glumica Mirjana Karanović koja će danas predvoditi protest, izjavila je svojevremeno da je NATO bombardovanje Srbije bilo opravdano jer "decu koja ne slušaju treba kazniti"?! To što je Srbija tokom 88 dana proživela pravi pakao, sa poslednicama koje i danas osećamo, za opoziciju izgleda više nije važno. Treba samo srušiti vlast i dokopati se fotelja. Po svaku cenu.

SVI SRBOMRSCI ĆE U SUBOTU ŠETATI BEOGRADOM! Maršićanin otkrio: MAJKE SREBRENICE STALE UZ MIRJANU KARANOVIĆ!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Vladica

pre 5 godina

Bosko i Djilas na sve nacine pokusavaju da izazovu haose na ulicama Srbije.

vera

pre 5 godina

Ovaj je definitivno zao,,a sto se tice Karanovicke ,bas me interesuje jel ima ona decu?Ako ih ima mogu da zamislim kako ih je kaznjavala tj vaspitavala!Jos ce danas i tudju da vodi u te krvave kosulje!

Marija

pre 5 godina

Mislim da je Obradovic i glup i zlonameran, jer Srbija ima stvarno precih problema umesto da slusa sta ce jedna Karanovicka koja je kako smo videli olicenje zla, ima da kaze.

srecko

pre 5 godina

Kako Sojic kaze ,, potplacen,, , a mozda su u sumi.

Goga

pre 5 godina

Koliko gluposti opozicija izreče, to se ne može meriti.

anatodorovic

pre 5 godina

Još ne mogu da se pomire sa istinom,sve im se ovo čini da je san pa bi da ponove i da se uvere koliko su nesposobni i koliko su propali,ljudi su birali i ponovo bi izabrali isto,ne razumem šta oni više traže.

Lile

pre 5 godina

Za sta oni protestju kada ih Srbija neinteresuje

Bora

pre 5 godina

Bosko je kao malo dete, naredis mu sta da radi kako bi dobio nagradu. Nista svojom glavom, samo uslovljavanje.

low

pre 5 godina

I tako, svi neprijatelji Srbije biće u prvim redovima, prijatna šetnja

Egon

pre 5 godina

Sada je svima jasno, da iza srpske opozicije stoje Amerikanci, Siptari i ostali mrzitelji Srbije.

Lea

pre 5 godina

Doticna se izgleda savrseno uklapa uz Djilasovce...ili su joj dali velika obecanja...boze sta je to sa danasnjim glumcima...prvo Sergej..sad Mirjana...lose im idu glumacke karijere verovatno

Marko

pre 5 godina

Opoziciju ne zanima Srbija, njih zanima samo rusenje sadasnje vlasti.

Ruza

pre 5 godina

Sve sto je ovaj Obradovic uradio jesu gomila gluposti kojima je pokusao da ispadne smesan, ja drugi razlog za takvo ponasanje zaista ne znam.

Rade

pre 5 godina

E Bosko kada tebe mora da opomene i da te ukori Djordje Vlah, da si napravio gresku kada si na celo kolone stavio one sto su podrzavali bombardovanje, dotakao si dno dna.

Sasa

pre 5 godina

Hoce vlast po svaku cenu,njih nije briga za gradjane ni za Kosovo ni za Srbiju briga ih za njihov interes.

Dusan

pre 5 godina

I jedno i drugi...i glup i zlonameran kad svoju drzavu preti da unazadi.

Jelena

pre 5 godina

U Boskovom slucaju to ide jedno s drugim. I glup i zlonameran sa nastojanjem da zemlju odvede u propast. Dobro je da ovakva individua nije i nece biti ni blizu vlasti.

jasmina91

pre 5 godina

Pa moze se reci da Bosko ne razmislja glavom i da misli da su svi glupi osim njega, ali stvarnost je potpuno drugacija

Patologija

pre 5 godina

Uglavnom je današnja opozicija upravo ta: ne samo da su opravdavali već i slavili Nato agresiju. Dozivali je! U tome su videli jedini način da dođu na vlast, do moći i novca. Valjda sve to nećemo zaboraviti! Srpska ineligencija i umetnici su u najvećem procentu- bili na strani agresora, gajili su i gaje razumevanje za svako unižavanje i kažnjavanje Srbije i građanja Srbije, na strani onih koji razbijaju Jugoslaviju iako se i danas legitimišu kao veliki Jugosloveni, i na strani svih separatizama i terorizama protiv Srbije. Na strani nasilja.

Blaza

pre 5 godina

Gospodine predsednice Aleksandre Vucicu ja vas molim da pohapsite ovu bandu koja je godinama krala i ojadila ovu drzavu i sada im je i to malo pa hoce da prave nemire, lome, pale sve sto se jos nije ni oporavilo od njihovog lopovluka!

slađa

pre 5 godina

Đorđe Vukadinović je postavio odlično pitanje Bošku Obradoviću. I nije on jedini kome treba uputiti takvo pitanje.

Kraljevo

pre 5 godina

Mirjana Karanovic bi trebala da drzi govor u Sarajevu, a ne u Beogradu. Podrzala je NATO-bombe i sad jos protestuje po Srbiji! Jezivo!

Dimitrije

pre 5 godina

Dali je moguce da se na listi govornika na protestu stave lica koja prizivaju rat, ili pak opravdavaju bombardovanje sopstvenog naroda bez povoda (samo zato sto sam ja jaci pa ako ne slusas evo ti malo bombi pohranjene uranjumom) Boze oprosti mi takve kada umru nemoj nekome da padne na pamet da ih sahrani na groblju zasluznih ili velikana nedaj boze. A nasoj crkvi da odbije bogo ubicama bogosluzenje. Mozda sam bio grob ali mislim da je moje razmisljanje u duhu pravoslavlja.

Svi

pre 5 godina

Od te grupe nije se vise ni moglo ocekivati, nazalost. Ono sto je materijalna istina, je da je, opet nazalost, sve gore i losije, da kriminal i korupcija cveta, i da se poslanistvo drzave svelo na neznalacko verbalno i bezumno ljudsko nasilje protiv sopstvenog gradjanstva. Nije jasno gde je umni deo pozicije i opozicije, kada i gde radi, gde se umno oglasava i poziva istomisljenike i umni svet,i gde im je nestala briga za sanaciju sopstvenog stanovnistva i naroda, i zbog cega promovisu OBOSTRANO koncept bede i siromastva sa zabranom zaposljavanja, koja je protivna razumu i opstanku ljudi.

neminovnost

pre 5 godina

Neka šetaju, neka prosipaju žuč i pljuvačku, nije to loše kao što na prvi pogled izgleda. Ogoliće se, narodu će biti jasno sa kakvim ološem ima posla. Pustite ih neka rade u korist svoje štete. Mržnjom, lažima i nasiljem neće nikada, pa ni tada, doći na vlast. Kad dođe vreme završiće tamo gde i pripadaju, u zatvor, da u zatvoru jer se radi najvećim delom o lopovima, lažovima i agentima stranih službi.

Darko

pre 5 godina

Pored svih problema koji su nas snašli i koji sad podrazumevaju da se svi udruže, Đilas i njegovi prave cirkus!

Todor

pre 5 godina

Ljotićevac je i glup ali mnogo više zlonameran. Svojim postupcima pokazuju i ko su i šta su j ko ih podržava. Zgadili su se građanjma Srbije za vek i vekova.

MilosObilic1389

pre 5 godina

Интересантно је како лепите ЕТИКЕТЕ човеку који за себе није рекао никада да је ЉОТИЋЕВАЦ. То је учинио први Шешељ у ТВ дуелу са Обрадовићем када је био поражен...!! Није му ништа простало него да му налепи етикету... - ЉОТИЋЕВЦА, Срамота је колико сте медиокритетски опредељени...Уместо да слушате шта говори и за шта се залаже...

MilosObilic1389

pre 5 godina

Не лепите етикете...Слушајте...Гледајте...Читајте... - Ставите ПРСТ на чело...!?

Marko

pre 5 godina

Nisu važne fotelje. Ko god da je na vlasti treba da bude tolerantniji i manje bahat. Ne održavaju se protesti u Francuskoj zbog smene vlasti već običan svet više ne može da izdrži bahatost vlasti. To treba da bude naravoučenije i za našu vlast, da koriguje svoje ponašanje.

Bane

pre 5 godina

A sta sa onim sto danas protestuju, skupili milione na "legalan" nacin pa bi jos,malo im. Javna tajna da su sve pokrali. A ovi danasnji posteni nemaju dokaze pa im jadni nemogu nista! Sve to ista banda. E sirotinjo bune se oni ciji je standard ogroman spram naseg, krece i u Holandiji i u Belgiji samo ti SRBINE zivis u izobilju.

Igor

pre 5 godina

Ja mislim da je i glup i zlonameran,takoreći 2u1!

Nata

pre 5 godina

STOP OPOZICIJI pre svega, samo unose nemir u narodu, ni na koji način ne prikazuju glas razuma..

Miloš

pre 5 godina

Hoće li i za ove gnusne pretnje optužiti Vučića???

captainsrki

pre 5 godina

Ovi se medjusobno ne podnose!Grozni su svi zajedno!

Nenad

pre 5 godina

Bosko je kao i njegovi zuti partneri bahat i bezobrazan i jedino mu je stalo da se domogne vlasti!

Iva

pre 5 godina

A stvarno, šta misle da će nešto postići ova m glupom idejom?!

Biljana

pre 5 godina

Opozicija dotakla dno, spala na to da je Bosko Obradovic predvodi. Kuku, lele...

Milan

pre 5 godina

MIrjana Karanović, koja slavi NATO agresiju sada je govornik opozicije

renata

pre 5 godina

Djilas na sve nacine pokusava da izazove haose na ulicama.

daca

pre 5 godina

Djilas je vec odavno pokazao svoje pravo lice, zato narod nije uz njega.

Branko

pre 5 godina

Ova opozicija ce sama sebi doci glave.Tako je to kada pocnu da se guse u sopstvenoj kozi.

Zvezdara

pre 5 godina

Ovo nije za objavljivanje. Zasto ste napisali Djordje vlah? Zelite li da i vlahe iritiramo koji su do sada bili lojalni Srbi.???

Luka

pre 5 godina

Boško je i jedno i drugo, ali ipak je najveće zlo ustvari!

Mile

pre 5 godina

Bosko je i glup i zlonameran, kao i ostatak njegove zute bande

Sakota

pre 5 godina

Sto bi reko nas narod za opoziju vazi ono geslo " isto s*anje, drugo pakovanje " .

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija