• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug

09.12.2018

20:39

ŠEHOLI ODAO HARADINAJEVE NAMERE: Prvo planira da zabrani UPOTREBU SRPSKOG DINARA i još OVE DVE STVARI!

Politika

ŠEHOLI ODAO HARADINAJEVE NAMERE: Prvo planira da zabrani UPOTREBU SRPSKOG DINARA i još OVE DVE STVARI!

Podeli vest

Prištinski analitičar Fatmir Šeholi smatra da kosovski premijer Ramuš Haradinaj priprema tri nove mere protiv Srba na KiM, među kojima je i zabrana upotrebe dinara na teritoriji pokrajine.

Govoreći za televiziju Prva o narednim potezima koje očekuje od Haradinaja, Šeholi je rekao da misli da će kosovski premijer naložiti da se obeležja prištinskih institucija postave u svim opštinama na KiM.

- Prvo, da se ne dozvoli valuta dinar da se koristi na Kosovu, drugo da se obeležja države Kosovo stavljaju tamo gde je funkcija njihova, u svakoj opštini - rekao je Šeholi. 

Kao treću meru, koju očekuje od Haradinaja, Šeholi je rekao da će biti preduzete mere protiv vlasnika vozila koji nisu registrovana na KiM u skladu sa pravilima prištinskih vlasti. 

Kosovski premijer Ramuš Haradinaj je u subotu najavio da će protiv Srbije, pored taksi od 100 odsto na uvoz robe iz centralne Srbije i BiH, preduzeti i "druge teže mere".

OVO ČUDOVIŠTE PONOVO PRETI: Imamo i teže mere od taksi Srbiji, videćete!

 

ZLOČINAC HARADINAJ SE PRAVDA ZAMENOM TEZA: Premijer lažne države u pismu EU, optužio Srbiju za KRŠENJE CEFTA SPORAZUMA?!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Milisav pn

pre 5 godina

Postala je ova planeta klozet,a većina ljudi su u njoj g....

Aleksandar Stojanović

pre 5 godina

Srbija već ima žute prsluke sa na čelu šiptarskih zločinaca i šuttu propalu opoziciju koji imaju dogovor kako da isele Srbe sa kosova i Srbi su najviše stradali u žutu kuću. Pa pitam one koji hočev da uvedu žute prsluke kosu oni i dali su im umovi požuteli, dali se plaše boga ako misle da se pridruže zutima narod još nije zaboravio da su žuti beograd poljačkali i palili svoju skupštinu Predlažem vlastima da podrežu nokte onima koji su za žute a njima ide i korist podizanje cena S RTV preplatu i duboki rez Kadijama i privatnim sutskim izvršiteljima ako ne verujete proverite njihovo bogastvo, odakle im a većinom su to sve žuti, jer i vlast je svatila da sustvo, advokati ,sudski i privatni izvršitelji dovedoše narod do gladi ,gole i bose,kako ćev preživeti zimu nek im je bog na pomoć od KADIJA,zulumpaša,i janičara. Napravite ratni raspored za obuku i odbranu od šiptara . Jer oni nema šta da izgube ili ćev biti suđeni kao ratni zločinci ili ćev u rat.

v1adimir

pre 5 godina

^^ РТВ претплату су подигли (и ове године, поново!) преко рачуна за струју... Лепо су то "смислили" - фини "поклони", за све нас, поскупљења за Нову годину, свега и свачега!..

Drago

pre 5 godina

Bez obzira na Vučićevu miroljubivost sve je jasnije da ovo moze da se reši samo vojnim putem.. Što pre to bolje..

v1adimir

pre 5 godina

Рат је (увек!) ружна -и тужна- ствар; и никоме (сем, изгледа, Албанцима) није неопходна. "Они" би и хтели да се, поново, зарати: још новца за амерички војно-индустријски комплекс и такво зло треба спречити - што укључује да Европа заустави формирање њихове (тотално илегалне и противно свим споразумима) војске. До јуче - и даље не осуђени - терористи, легализоване пара-војне формације - претворене у, неку, "војску", непризнате "државе" - колико је, још, лудила могуће... И *ко* може, то, уопште да "подржи" и зашто - због, неких, пара - или, чега? Тешко је разумети разлоге, коме би ишли у прилог страдање и патња -било чијег- народа.

Penzionerj

pre 5 godina

I sa vecim budalama izasli smo na kraj. Samo ce unistiti svoj narod jer ako dodje i do rata ameri fasisti ce biti na njihovoj strani a na nasoj braca Rusi i Kinezi, pa nek se zapitaju ko ce vise stradati. Nije vise jelcinj, samo toliko, ako ste pametni koliko niste, na vasu stetu.

Frano

pre 5 godina

Jos malo pa ode Vojvodina i Sandzak, ostaje sto je uvijek bilo, Beogradski pasaluk.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija