• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

11.12.2018

13:08

NEVASPITANI I NEOTESANI ČOVEČE... Transparentnost uputila OTVORENO PISMO SERGEJU TRIFUNOVIĆU i njegovim pomagačima!

Politika

NEVASPITANI I NEOTESANI ČOVEČE... Transparentnost uputila OTVORENO PISMO SERGEJU TRIFUNOVIĆU i njegovim pomagačima!

Podeli vest

Mario Spasić, generalni sekretar Saveta za monitoring, ljudska prava i borbu protiv korupcije Transparentnost uputio je otvoreno pismo Sergeju Trifunoviću i njegovim pomagačima (Brankici, NUNS-u, UNS-u, NDNV-u i nekim nevladinim organizacijama)

Otvoreno pismo prenosimo u celosti:

Nevaspitani i neotesani čoveče,

U poslednje vreme u svoj, ionako skroman, vokabular dodao si još jednu poganu reč koja opisuje najpre stanje tvog uma i tvoje karakterne osobine, "FUKSO". Da li je normalno da, kao idol mladih (koji su te pročitali), nemaš minimum osećaja da ne vređaš druge i da izbaciš polne organe iz usta, koje tako prečesto koristiš? Da li je normalno da nikada nisi shvatio činjenicu da, kao vajna javna ličnost, sebi ne smeo da dozvoliš korišćenje poganih izraza kojima je tvoj mozak prepunjen? Da li je normalno da ti, kao neko ko se navodno bavi humanitarnim radom (gde nikada nisi objasnio kako trošiš novac sakupljen za lečenje bolesne dece) ne shvataš da humanost i ogromnio srce ne idu u čoveka sa mislima i poganim jezikom koji ti imaš? Očigledno je da tvoje ljudske frustracije blokiraju tvoje rasuđivanje i žao mi je što si, kao mlad čovek, u ozbiljnoj demonstraciji sumnje da imaš nelečivu psihijatrijsku dijagozu. I naravno, normalna Srbija tebi neće ćutati dok, zbog očiglednih trauma iz detinjstva, žene nazivaš "fuksama" i na taj način sve nas dovodiš u ozbiljnu dilemu da li i sa svojom majkom, tetkom, sestrom... razgovaraš na isti način, što je sasvim očekivano i nesporno. Teško njima!

ĐILAS NAREDIO SERGEJU DA VREĐA I PRETI! Hoće tako da naprave haos u Srbiji!

Dalje, gospođo Brankice Janković: Da li je realno da ti, kao "poverenica za zaštitu ravnopravnosti", nemaš trunke osećaja da osudiš ovo divljanje svog miljenika sa gusto kucanim izveštajem psihijatra? Da li je moguće da ni jednu reč osude ne izgovoriš na činjenicu da jednu ženu, predsednicu Narodne skupštine Maju Gojković, ovaj loš glumac naziva "fuksom"? Da li je tebi normalno da takođe ovaj poganac novinarke Ivanu Vućućević i Barbaru Životić takođe naziva "fuksama" uz očekivane psihijatrijska težnje da će na silu opštiti sa njihovim majkama? Šta se to u tebi, poštovana Brankice, krije pa tebi ovako nešto uopšte ne smeta? Ili se slažeš, ili imaš informacije o dijagnozama koje blatnjavi glumac poseduje i "sklanjaš se od budale"? Razmisli i javi nam.

RASPALA NARKOMANČINA OPET VREĐA ŽENE! Sergej Trifunović i direktorku Studija B nazvao FUKSOM!

I vi, vajni NUNS-ovi, UNS-ovi, NDNV-ovi i nevladine organizacije koji štitite medijske slobode i ljudska prava. Stidite se! Ništa bolji niste od glumca koji je i sam posut biološkom supstancom neprijatnog mirisa i misli da treba i ostali da smrde. Vi smrdite, gospodo! Svi vi koji ćutite na to što su žene "fukse". Vi i jeste! Ali one karakterne i znajte: NORMALNA SRBIJA NEĆE ĆUTATI!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Jovana

pre 5 godina

Pa nevaspitanom coveku se ne moze levkom sipati pamet !

sasa

pre 5 godina

Opoziciju niko ne moze da podnese i da voli, svi su razocarani u njih i njihovo uzasno ponasanje.

violeta

pre 5 godina

Veliki si glumac ali izuzetno mali covek i covek sa mnogo poroka.

Tea

pre 5 godina

Svaka cast na ovim recima...nek je konacno neko rekao pravu stvar...Hvala na odbrani casti zena

kaja

pre 5 godina

Sergej Trifunović govori besmisleno i bez argumenata.

Rade

pre 5 godina

Sergej je propali glumac i karijerista koji je izgubio sve moguće kodekse morala i kulturnog ponašanja.

Zerdjo

pre 5 godina

Na Trifunovica vise nema potrebe trositi reci niti mu davati medijskog prostora!!!

Dusan

pre 5 godina

Bravo, zaustavimo ovakve ljude da nam vise decu ne pogane

zoom3431

pre 5 godina

Kakvo je dno od čoveka ovaj Sergej, iz dana u dan me sve više šokira svojim ponašanjem!

vojkan

pre 5 godina

Dobar glumac,ali jako loš čovek...pakost će ga ubiti!

Blagoje

pre 5 godina

Stvarno, gde su sad nevladine organizacije, posebno one koje se bore za rodnu ravnopravnost?

Nata

pre 5 godina

Sa razlogom I pravim argumentima napisano pismo!

Milica

pre 5 godina

Sergej je postao jedna velika propalica, imao je na koga i da se ugleda, na Dragana Djilasa, obicnog tajkuna koji zna samo da se bori za licne interese, da vredja i preti.

Duda

pre 5 godina

Sergej je danas postao sramota naše glumačke postave...

mara

pre 5 godina

Sergej Trifunovic je svojim ponasanje pokazao kucni odgoj i vaspitanje.

Aleksandra

pre 5 godina

Lepo sto je neko stao u odbranu žena. Sergej nema ni malo stida.

NikolaS

pre 5 godina

Trifunovica treba da vude sramota,ovaj narod ga je jako voleo kao glumca a sada je pao u ocima naroda.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija