• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. K. - M. D.

11.12.2018

18:34 >> 18:37

TAJKUN U PANICI! ĐILASU FRKA OD IZBORA: Tvrdi da će vanredni izbori biti u februaru, VEĆ NAJAVIO BOJKOT

Politika

TAJKUN U PANICI! ĐILASU FRKA OD IZBORA: Tvrdi da će vanredni izbori biti u februaru, VEĆ NAJAVIO BOJKOT

Podeli vest

Tajkun svojim saradnicima rekao da ima pouzdane informacije da će vanredni parlamentarni izbori biti raspisani odmah posle Nove godine i održani krajem februara

Lider Saveza za Srbiju, tajkun Dragan Đilas upao je, kako saznajemo, u nezapamćenu paranoju da će predsednik Srbije Aleksandar Vučić vanredne parlamentarne izbore raspisati za kraj februara sledeće godine!

Đilas se najbližim saradnicima poverio da ima 'sasvim pouzdane informacije' da će odmah posle Nove godine biti raspušten parlament i da će Vučić objaviti odluku da se ide na vanredno glasanje.

Konstantno gube

Tajkun je zato svojim operativcima, kao i ostalim liderima SZS naložio da mobilišu sve snage za nove izbore.

- Đilas je u panici jer istraživanja javnog mnenja i ona koja su objavljena, ali i ona koja on sam naručuje, pokazuju da mu opada rejting! On se nadao se da ima stabilan rast podrške, međutim, brojke pokazuju sasvim drugačiji trend... Zato je sada u velikom strahu od vanrednih izbora, a tvrdi da su mu ljudi iz Vučićevog najbližeg okruženja rekli da su izbori gotova stvar i da će odmah posle praznika biti raspisani za kraj februara 2019. godine - prenosi naš izvor, lider jedne od opozicionih stranaka, članica SZS.

Najavljuje bojkot!

Tajkun Dragan Đilas sam je juče priznao da se uplašio izbora. Đilas je na Tviteru najavio da će bojkotovati eventualne vanredne izbore.
"Vučić razmišlja o vanrednim izborima. Razmišljaj ti koliko hoćeš, ali dok ne prihvatiš da izbori budu fer i pošteni... džaba razmišljaš", napisao je Đilas i tako otkrio svoju strategiju - poraz na izborima izbegavaće pričom o navodno nepoštenim izbornim uslovima.

Kako kaže naš sagovornik, Đilas se nadao da će demonstracije u Beogradu uzdrmati vlast i preokrenuti javno mnenje, ali je posle subotnjeg protesta vidno razočaran.

- Svestan je Đilas da mi u opoziciji još nismo stvorili kritičnu masu koja bi mu bila podrška u obaranju režima. Zato moramo brzo da delujemo, jer bi ubedljiv poraz na tim vanrednim izborima verovatno bio i konačan poraz ove i ovakve politike SZS... - objašnjava naš sagovornik.

Sam Vučić, prema informacijama do kojih smo došli, razmišlja da opoziciji pruži priliku da svoj legitimitet proveri na vanrednim izborima. Zbog toga je u nedelju uveče, dan nakon protesta, okupio najbliže saradnike iz SNS-a na vanrednim konsultacijama.

- Želeo je da čuje njihovo mišljenje i prenese im poruku da razmišlja da opoziciji, koja toliko traži izbore, izađe u susret. Predsednik vaga da li da odmah posle lokalnih izbora 16. decembra u Lučanima, Kuli, Doljevcu i Kladovu objavi odluku o eventualnom vanrednom glasanju za parlament. Rekao je da nikada, ni po koju cenu neće trpeti pritiske i ucene ulice, i to posebno u trenutku kada se Srbija suočava sa jednom od najtežih kriza na KiM... Zato je svim saradnicima, svim ljudima iz vrha SNS naložio da budu u pripravnosti za nove izbore - prenosi visoki funkcioner naprednjaka.

Komentarišući naša saznanja, Vladimir Pejić, direktor agencije 'Faktor plus', kaže da je opozicija trenutno jako slaba i da zato nipošto ne želi izbore.

Nadaju se da ih neće biti

- Prema političkoj definiciji, opozicija bi trebalo uvek da priželjkuje izbore. Međutim, kod nas je to drugačije, jer je vlast ta koja ih priželjkuje. Mislim, ipak, da neće biti vanrednih izbora. Do pre tri dana o tome se nije uopšte govorilo. Opozicija samo izaziva, začikava Vučića, ali se nada da izbora neće biti. Nisu oni još spremni za izbore, a veliko je pitanje i da li će i kada uopšte biti spremni za njih... - naglašava Pejić.

 

 

ĐILAS SE US*AO OD IZBORA! Haradinaj mu rekao da samo na ulici može da sruši Vučića!

 

DOKLE IDE OVO OPOZICIONO LUDILO?! Đilas slao poruke penzionerima sa Starog grada, niko ne zna odakle mu privatni brojevi telefona!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
milos

pre 5 godina

Bojkotuje izbore,a hoce vlast,e pa to ne ide tako.

Iva

pre 5 godina

Dala baba dinar da udje u kolo, a sada bi dva da iz njega izadje. Djilas mora da razmisli sta u stvari hoce.

Nevena

pre 5 godina

Ma, Djilas vise ni sam ne zna sta hoce. Samo obmanjuje narod.

Mašnica

pre 5 godina

Opozicija samo priča o izborima a moli Boga da ih ne bude jer nema nikakve šanse da pređe ni cenzus.

Minina mama

pre 5 godina

Tu bojkot ne vredi, izbori će samo pokazati koga narod želi na vlasti.

Blagoje

pre 5 godina

Ova 'opozicija' je vec pokazala da ne zna da vodi drzavu. A sad pretnjama i uvredama zeli ponovo na vlast. Svesni su oni i te kako da nemaju nikakve sanse na izborima.

laza

pre 5 godina

Đilasa niko ne prisiljava da se pojavi na izbore.Plaši se velikog poraza.

Marija

pre 5 godina

Djilasu je najlakse na najavi bojkot jer zna da ni cenzus ne moze da prodje nigde u Srbiji.

Sofija Kovacevic

pre 5 godina

U analima srpske parlamentarne politike,gora i bezidejnija opozicija nije postojala.

Mima

pre 5 godina

Pa zna kakvi će biti rezultati pa je zato u frci.

Nina

pre 5 godina

Gde j e sada galamdzija i hvalisavac cuti i bezi od istine.

MIKI

pre 5 godina

Ma ovog Djilasa treba potuci do nogu kao nasi Srbi na Misaru.

Herc

pre 5 godina

Điki i ostala svita iz tajkunsko - lopovske koalicije, navodno bi izbore, a mole Boga da ih ne bude. Svesni su da podršku nemaju niti će je imati, jer su građani videli njihovu brigu za njih i ovu državu.

Sanja

pre 5 godina

Zato sto zna da ce da izgubi, pa da se ne bruka.

Sanja

pre 5 godina

Sve se nesto sili i pravi jak, a ovamo se povlaci.

Gospodja Ministarka

pre 5 godina

Ene sad, toliko je trazio izbore, a sad najavljuje bojkot, on debelo ne zna sta hoce!

Bojan

pre 5 godina

Đilasu i opoziciji odgovaraju samo protesti, nasilje i vređanja. Znaju oni da na izborima nemaju nikakve šanse, jer ih narod neće. Narod vidi konkretne rezultate i uspehe vlasti Srpske napredne stranke.

Mike Bokser

pre 5 godina

Najavio bojkot zato sto zna da nece da osvoji ni 1% glasova

Anita

pre 5 godina

Djiki se uplasio .Maca pojela jezik.jak si samo na recima.

Srdjan

pre 5 godina

Plasi se tajkun Djilas izbora zato sto zna da nece imati nikakvu podrsku naroda i da ce da se obruka vise nego sto se sada bruka.

posmatrač

pre 5 godina

Hoće vlast, noće bojkot izbora?!? Kako onda na vlast, preko ulice?!? Pa, ne može, majstore

Dara

pre 5 godina

Budi hrabar pa prihvati izbore, tada ces prihvatiti i svoj poraz!

Ana

pre 5 godina

Djiki se bori za vlast lazima! To mu vise ne prolazi!

Jordan

pre 5 godina

Prvo ih trazi izbore a sad ce i da ih bojkotuje. Pa zasto ih trazi onda.

nela

pre 5 godina

Opozicija na čelu s Đilasom postepeno tone,nestaje već su se uplašili .Traže izbore nisu svesni da su u senci već dugo vremena.

Marija

pre 5 godina

Djilas bojkotuje jer se plasi poraza i blama, zna da nema nikakvu podrsku naroda.

Adam

pre 5 godina

Pa sta mu sad fali...on bi na stolicu bez izbora...

Adriana

pre 5 godina

Ovo je ona cuvena DOS-ovska parola, Hocemo izbore a molimo se u stvari da ih ne bude da se jos vise ne osramotimo. Oni bi na silu da ruse vlasti, jer znaju da ih narod vise nece glasati nikad.

markopetrovic

pre 5 godina

On je osudjen na debakl unapred njemu nema spasa

Milasin

pre 5 godina

Šta ovaj Đilas uopšte želi?????Još jedan poraz u nizu..

Sirena

pre 5 godina

Djilas treba da se plasi izbora jer nece na njima proci. Njega narod ne podrzava. Lopove ne.

Boki

pre 5 godina

Hoces vlast evo ti prilika da pokazes koliko si jak,al ti to nisi pa te hvata panika.

violeta

pre 5 godina

Hajde Djiki na izbore, hajde da cujes glas i volju naroda, hajde...

Stojan

pre 5 godina

Naravno da će bojkotovati, tako neće morati da se pravda za izborni neuspeh.

NikolaS

pre 5 godina

Hoce bojkot a nece izbore,pa sta onda hoce,nek pusti ljude da vidi sta ce da kazu o njemu.

istina

pre 5 godina

Toliko se uplašio da su mu mu... poplavela. opet lupate kao po običaju. dajte jednom normalan i istinit naslov. neće i ovaj večito da vlada šta će te onda, u koju rupu da se sakrijete.

AleksMache

pre 5 godina

Zna da na takav način nikad neće dobiti izbore!

aneta

pre 5 godina

nema ko u opoziciji da ponese i izlozi sve problem i resenja a ovi sto su bili su se pokazali ali I vladajuce ctranke ne smeju da zive od svoje pobede na izborima , imaju dosta toga da rese u zemlji na primer najniza primanja , zaposlenost, sekte, korupcija, prazni i opustoseni objekti bivsih fabrika, zasto se vrsi pritisak na javna preduzeca velikim obimom zakona i propisa, veliki nameti, skracenje radnog vremena, socijalni rogram za viskove , ogromna papirologija za vadjenje dokumenata, odugovlacenje , procedure u zdravstvu kao bice bolje a ono sve gore gde se vade drzavljanstva zasto toliko otezavate ljudima, nije bitno samo da ste na vlasti resi nesto

milan

pre 5 godina

paniku treba da hvata i vladajuca koalicija , ima dosta problema koji stoje i ne resavaju se a samo opterecuju narod ne moze se samo pritiskivati narod porezima cenama cigareta na primer , lekovima , dajte vise lekova kojise ne placaju, a nemate nikakav program za zastitu zivotne sredine i zivotinja a niste ni procesljali svoje clanove, da li znate sta sve ima medju vasim clanovima osim poltrona botova zel;jnih vlasti po svaku cenu , zeljnih rukovodjenja i upravljanja ljudima pa da znate ljudima rukovodi samo Bog

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59