• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

11.12.2018

18:27

VLADANKA MALOVIĆ SNS: Javna podrška Ivani Vučićević i Barbari Životić, novim ŽRTVAMA PROSTAČINA I BITANGI IZ ĐILASOVOG SAVEZA!

Politika

VLADANKA MALOVIĆ SNS: Javna podrška Ivani Vučićević i Barbari Životić, novim ŽRTVAMA PROSTAČINA I BITANGI IZ ĐILASOVOG SAVEZA!

Podeli vest

Članica Predsedništva Srpske napredne stranke Vladanka Malović i sama kao žena, povređena bujicom uvreda izrečenih na račun urednice TV Studio B Ivane Vučićević i novinarke Barbare Životić, od strane bahatih sledbenika još bahatijeg tajkuna Dragana Đilasa na čijm se čelu nalazi šalabajzer sumnjivog morala Sergej Trifunović, rešila je da se oglasi saopštenjem koje u celosti prenosimo

Nakon salvi monstruoznih pretnji i prostačkih uvreda osećam dužnost i obavezu da, pre svega kao žena, uputim javnu podršku urednici televizije Studio B, Ivani Vučićević, i novinarki te televizije, Barbari Životić, koje su najnovije žrtve prostačina, bitangi i siledžija iz Đilasovog, Obradovićevog i Jeremićevog saveza.

Oni koji su tukli novinarke, fizički napali članicu RIK-a, koji su nasilno upali u kabinet i nasrnuli na predsednicu Skupštine, javno pozivali da se predsednica Vlade Srbije siluje, predsednicu Skupštine nazivali „fuksom“ uz bezbroj ostalih skandaloznih reči i dela, danas pokušavaju da zaplaše i predstavnice medija, koje su krive samo zbog toga što misle da mogu da misle i da mogu da govore ono što one žele, a ne ono što je po volji Đilasa i njegovih saradnika i pristalica – istinu.

Bolesni pozivi na linč i brojne uvrede upućene mladoj novinarki Životić u cilju da se zastraše i ona i njena porodica, pretnje urednici Vučićević, nazivanjem „fuksom“ i „plavom glupačom“ predstavljaju upravo ogledalo Đilasovog saveza i vrednosti koje oni žele Srbiji – silovane, ućutkane i prognane žene.

Ponosna sam, kao građanka Srbije, na hrabro držanje Ivane Vučićević i Barbare Životić pred svim pretnjama i vulgarnostima, što podignute glave hrabro stoje braneći svoje pravo na slobodno mišljenje i izveštavanje pred fašističkom silom čija se moć meri u stotinama miliona evra, i to opljačkanih od građana Srbije.

Dok javnost u Srbiji čeka da se novinarska udruženja i nadležne institucije oglase, pozivam sve hrabre žene da stanu sa Ivanom i Barbarom rame uz rame, da budu i one hrabre i pošalju poruku i Đilasu i njegovim siledžijama da Srbija nije država u kojoj je bilo koji oblik nasilja dozvoljen i poželjan-zaključuje se u saopštenju Vladanke Malović.

VUČIĆ: Najoštrije osuđujem divljačke uvrede i pretnje na račun novinara!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Sara

pre 5 godina

Svaka čast Ivani i Barbari na hrabrosti, doslednosti i dostojanstveno stavu. Velika podrška za njih. A prostačine iz opozicije i raspali narkoman Trifunović, treba da se stide svojih reci upućenih ženama koje su nečije majke i ćerke. Takvi žele da vode ovu zemlju, treba da stave prst na čelo, i shvate da za nasilje koje propagiraju nikada neće imati podršku.

vesna

pre 5 godina

Ma treba da ustane i kuka i motika, e tada ce se stati na put nekulturnim, i beyobraynim ljudima!

Petar BG

pre 5 godina

Pih, kako se blamiraju ovi iz saveza. Ne biraju vreme ni mesto za nasilje prema ženama.

Mima

pre 5 godina

Djilasovi pioni su navikli da vredjaju i salju pretece poruke, mora im se jednom stati na put.

Maja

pre 5 godina

Nedostatak intelekta rezultira silom, a kada je sila usmerena ka zeni ondah mozete zamisliti ekvivalent intelekta.

Nina

pre 5 godina

Vlast je uvek na strani zrtava i ucinice sve da zastiti zrne od nasilnika.

Jova

pre 5 godina

Nekima je vređanje žena postalo novo zanimanje, verujem i da platu za to primaju.Podrška novinarkama!

jana

pre 5 godina

Đilas i njegovi simpatizeri misle da mogu da vređaju svakoga ko im zasmeta i unistavaju tuđu imovinu i ocekivaju da ce proci ne kaznjeno .

Marija

pre 5 godina

I prostaci bolje se ponasaju ovo samo bezumni ljudi mogu da urade kao sto je Sergej Trifunovic.

Katarina

pre 5 godina

Nasilje nad ženama, omalovažavanje i vređanje je za svaku osudu.

Velja

pre 5 godina

Svu pažnju posvetiti ugroženim ženama i najoštrije osudite ovu opooziciju što se bori protiv nasilja vređajući žene novinarke preko društvenih mreža.

Simon

pre 5 godina

I ne treba da da dozvolite takvo ponasanje je za svaku osudu Trifunovic i ova opozicija da odgovara za sve uvrede upucene zenama. Velika podrska Ivani i Barbari!!!

ana

pre 5 godina

Ivani sa svih strana stize podrska, a propali glumac sve vise tone.

Milica

pre 5 godina

Ovo je vise od skandala. Zar Djilas nema zensko celjade , zar nema u kuci nesto sto postuje i majku koja je njegova i koja bi se zgranula da cuje sina kako vredja i matletira zena?

Lea

pre 5 godina

Srbija jeste jedna demokratski uredjena zemlja I svako ima prvo na svije misljenje...ali nikada necemo dozvoliti raspalim narkomanima, ni bilo kome da javno vredja, ponizava I omalovazava

Mile

pre 5 godina

Opozicija poziva na naselje zato sto znaju da nikako ne mogu da dobiju vlast izborima, niko ih nece

Kristijan

pre 5 godina

Ivana Vucicevic i Barbara Zivotic imaju podrsku cele Srbije.Djilasovom savezu se mora stati na put,jednom za sva vremena.

Milena

pre 5 godina

Dobro je što Srbija štiti sve novinare, čak i one koji državu nisu uvek mazili. To je dugoročno ispravna i državnootvorena politika!

Ana

pre 5 godina

Apsolutna podrška..uz vas smo..stop nasilju i prostakluku.

mara

pre 5 godina

Djilasov SzS se zalaze za politiku nasilja, jer je to jedino sto oni znaju.

Luka

pre 5 godina

Barbari i Ivana, izdrzite. Ne obracajte paznju sta narkomani govore.

Ruki

pre 5 godina

Svaka podrska zeni koja je dozivela bilo kakav vid nasilja je odlicna i daje podrsku. Vetar u ledja da ta borba ne stane vec da bude jos jaca. Posebno kada je od zene koje su uticajbe i cenjene u svom poslu

Helena832

pre 5 godina

Ovo je za Srbiju jedna on najvecih saradnji.

Saša Marić

pre 5 godina

Sa narkomanom i mafijašem kao trifunović ne treba uopšte razgovarati.

Maki

pre 5 godina

Gde su sada te novinske organizacije da osude najgora vredjanja svojih koleginica, ili oni osudjuju nasilje samo po nečijem nalogu...

OGI

pre 5 godina

Ušao dečko u politiku i zalutao ocigledno,sve mu smeta, ali ženski pol najviše. Na samu reč žena, Sergej tu gubi granice razuma!I opet po ko zna koji put lete vulgarne reći upućene ženi,mislim da Sergeju treba dobar psihijatar! Pod hitno!

Vladan

pre 5 godina

Jedno veliko Bravo za Ivanu na izuzetnoj hrabrosti i izjavi koju je cula cela Srbija.A Sergeja Trifunovica treba da je sramota, ako on uopste zna sta je to.Naravno da drzava mora pod hitno iznaci nacina da se zene zastite.

Ilija

pre 5 godina

Bravo za Ivanu i Barbaru vi ste nas ponos zena.A opzicija treba da se stidi zeli vlast ,politiku itd.Sramota nikada ove siledzije nece nista biti i dobiti.

Boki

pre 5 godina

To su budale bolesne i treba ih zatvoriti.A,zene samo hrabro napred.

Lola

pre 5 godina

Ivana i Barbara imaju svu podrsku svih zena. Necemo dozvoliti da nas bitange sputavaju i vredjaju.

Ivana

pre 5 godina

Sve žene treba da ustanu protiv ovakvih izjava iskompleksiranog glumca, koji očigledno ostaje bez uloga..

dijana

pre 5 godina

Podrzavam ideju da se da podrska svim zenama Srbije koje su trpele i dozivele neki vid nasilja .

radmila

pre 5 godina

Stop nasilju, stop vulgarnostima, stop napadima i uvredama na racun novinara i zena.

Vera

pre 5 godina

Samo mi je jasno sto se javno ne oglase novinarska udruzenja?Ispade da je devojka i nemoralna i svakojaka,,treba stvarno sve koji je tako blate da je sramota!

Saška

pre 5 godina

Opozicija izgleda najviše voli da napada žene. Sram ih bilo, to su nule od ljudi.

NikolaS

pre 5 godina

EEEe Djilase i ti si mi neki savet za srbiju...sramota sto zivis u nasoj drzavi,sramota si za srpski rod.

Igor

pre 5 godina

Moramo se izboriti za nezavisnost novinarske profesije, i sigurnost njihovog rada!

Jelena

pre 5 godina

Cela Srbija treba da stane uz ove dve hrabre zene.

Izbori 2024

TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Planeta

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!
Bože, ima li te?!

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!

Među žrtvama tragedije u Krokus siti holu bile su i sestre koje su preživele teroristički napad u Volgodonsku 16. septembra 1999. godine. Tada je porodica živela u Rostovskoj oblasti, a u blizini njihove kuće, teroristi su digli u vazduh kamion sa eksplozivom. Poginulo je 19 ljudi, a Tatjana i Ana Makarski su povređene, ali su preživele.

28.03.2024

20:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija