• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug

12.12.2018

18:03

KOMPROMIS NA MILJACKI: Održana prva sednica Predsedništva BiH, bez zastave RS

Politika

KOMPROMIS NA MILJACKI: Održana prva sednica Predsedništva BiH, bez zastave RS

Podeli vest

Prva sednica članova Predsedništva BiH održana je danas u sedištu državnog vrha u Sarajevu, samo uz zastavu i grb BiH, što je predsedavajući Milorad Dodik ocenio kao sednicu održanu na "korektan" način.

Dodik, koji je ranije insistirao da se u dvoranu u kojoj se održavaju sednice obavezno postavi zastava Republike Srpske, danas je novinare pozvano da nakon sednice doju u njegovu kancelariju, u kojoj se, uz državnu, nalazi i entitetska zastava.

Zbog sukoba oko zastave u utorak su otkazane planirane konsultacije s predstavnicima političkih stranaka o imenovanju mandatara za sastav Veća ministara BiH, podseća Hina. 

Dodik je, inače, novinarima rekao da je na kompromis pristao jer je "shvatio kako je potrebno rešiti neka pitanja", ali je najavio da će u državnom parlamentu pokrenuti pitanje izmene zakona o zastavi BiH.

ČOVEK OD REČI! Dodik otkazao konsultacije jer nema zastave RS!

DODIK BEZ PARDONA: Nisam došao u Sarajevo da budem ikebana, zastava RS mora biti tamo gde sam ja!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
goran

pre 5 godina

Ha ha ha znao sam da mi menjamo sve prvo necu bez zastave RS sad moze e taki smo mi srbi ,kome se titra imamo li mi srbi casti uopste i nije cudo sto nas svi j... kad smo taki.

Branko

pre 5 godina

" ZIVEO MILE I REPUBLIKA SRPSKA " !!!!!!!!!!!

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija