• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

13.12.2018

14:32

(FOTO) VUČIĆ U KOTRAŽI! Kažu vam da glasate za njih da bi nas srušili s vlasti, ali vam ne kažu šta će da urade, jer ne rade ništa!

Politika

(FOTO) VUČIĆ U KOTRAŽI! Kažu vam da glasate za njih da bi nas srušili s vlasti, ali vam ne kažu šta će da urade, jer ne rade ništa!

Podeli vest

Nekoliko hiljada građana okupilo se u Kotraži kako bi dočekalo lidera Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića koji je u to mesto došao u okviru posete opštini Lučani u kojoj će se 16. decembra održati lokalni izbori

 

Foto: Informer

Vučić je poručio građanima u mestu Kotraža u opštini Lučani, gde se u nedelju održavaju izbori, da ga veoma brine situacija na KIM i sve "što nam spremaju", ali da Srbija mora da radi na očuvanju mira, zbog svoje dece i njihove budućnosti.

- Vidim problem u tome što nam Albanci i deo međunarodne zajednice nameću na Kosovu i Metohiji, sa tim ležem, sa tim se budim...Znam koliko smo se borili za mir i stabilnost - rekao je Vučić.

Kako je primetio, neko je počeo da se ponaša iracionalno baš onda kada su stavri krenule na bolje, kada smo počeli da dovodimo, na primer, nemačke kompanije u kojima će sada raditi 60.000 građana.

Dodao je da ne može da razume kako neko u međuanrodnoj zjednici može da podržava formiranje vojske.

- Nisu nam potrebni ratni bubnjevi, ali nikome nećemo dati da ponižava srpski narod, niti da ga ugrožava i to im govorim uoči tog njihovog formiranja vojske. Sve želimo na miran način da rešimo, dosta su Srbi ratovali. Hoću da vidim više dece, više onih koji žele ovde da se vrate - poručio je Vučić.

Mnogo je, kako kaže, zabrinut zbog KiM i "svega što nam spremaju".

- Ali, nemojte da zbog toga mislite da sam slab ili da smo slabi, samo ne volim da izgovaram teške reči, kao što to rade drugi, pa onda pobegnu i sklone svoju decu u Londonu... Moja deca su ovde i ja planiram, i nadam se da i oni tako planiraju, da ostanu ovde. Naše je da čuvamo mir zbog naše dece i naše budćnosti - rekao je on.

Podsetio je da njegovi prethodnici nijednu fabriku nisu tu doveli.

Kako kaže, novac koji država daje za otvaranje neke fabrike, mora biti zarađen, a ne da se štampa.

To je ono po čemu se razlikuju od prethodnika:

- Mi otvaramo fabrike i zapošljavamo sve više ljudi. I imam odgovornost prema vama, jer to što ću da kažem nešto ružno o onima pre - vama ni u džep, ni iz džepa, vi očekujete da neko naporno radi za vas, da se bori za vas - kaže Vučić.

Za bolje puteve, kako dodaje, je potreban novac, da država bude još jača, potrebni su investirori.

Podsetio je i da je u Lučanima kao premijer i kao predsednik bio četiri puta, kao niko pre njega, i to dolazio je, ističe, u vreme velikih nedaća, kao što su poplave.

- Puno smo uložili da Bjelica ne načini opet neko zlo, da je stavimo pod kontrolu, nisu nam verovali da ćemo to da rešimo, a uložili smo u to 3,5 miliona evra, našli taj novac, a država je i dalje u plusu, a to nije malo ni za jednu državu - kaže Vučić.

On primećuje da se svuda u svetu održavaju nekakvi proesti.

- I svi popuštaju, hvale se kako su nešto učinili, a pitaću vas za godinu dve koliki će biti javni dug u toj nekoj zemlji - rekao je on, podsetivši da je u Srbiji kada je postao premijer javni dug iznosio 79 odsto BDP, a za mesec dana će biti 49 odsto, odnosno da je skoro pa prepolovljen.

- Nezaposlenost je pala sa 25,9 odsto na 11,3 odsto, voleo to neko da čuje neko ili ne. To su zvanični podaci. Borimo se i dajemo sve od sebe i radim svakog dana da bih se izborio da nešto osetite i da možete da živite bolje, da možete da računate na podršku države - zaključio je on.

Najavio je da će sada u centru pažnje biti oživljavanje sela, da će država sada imati više novca za to, a Vladu Srbije je zamolio a povećanje plata vaspitačicama ne bude sedam, već devet odsto.

Kako kaže, biće i plate još veće, ali je važno da one budu na sigurnim nogama, dobrom temelju.

Kako je rekao, mnogo je urađeno, ali ima još posla i dodao da nije zadovoljan, jer mnogi pošteni domaćini i dalje teško žive.

- Znam da su kod vas mnogi dolazili da vam kažu - glasajte za nas kako bismo srušili ove sa vlasti. Ali, nisu vam rekli da će išta uraditi, jer ništa nisu uradili ni dok su bili na vlasti - rekao je on.

Uskoro opširnije na informer.rs


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
jovan

pre 5 godina

Jasno je ljudima da Vucic vodi ozbiljnu i odgovornu politiku zato ga i podrzavaju u velikom broju

Kole

pre 5 godina

Politički program predsednika je jasan, uverljiv i što je još bitnije realan i ostvarljiv!

Mitar Odović

pre 5 godina

Znaju građani ko vodi politiku u njihovom interesu i tome daju svoj glas.

Lara

pre 5 godina

Narod ovako ima satisfakciju da se jos vise bori i zalaze kada oci u oci sa predsednikom moze da iznese neke svoje probleme. Zato i nije iznenadjujuce kada Vucic ima ovoliku podrsku.

Ignjat

pre 5 godina

U Dragačevu je SNS poslednjih godina uvek ubedljivo pobeđivao.

Bojana

pre 5 godina

Oni na sve nacine pokusavaju da dodju na vlast.

Luka

pre 5 godina

SNS otvara nova radna mesta, a SzS nudi nasilje, pretnje i mrznju.

Gospodja Ministarka

pre 5 godina

Opozicija samo planira skidanje vlasti, a ne izlaze neki politicki plan, neko pametno resenje za goruce probleme. Nista samo blebecu dzabe!

Mara

pre 5 godina

Opozicija zeli vlast zbog licnog bogacenja briga njih za Srbiju.

Marijana

pre 5 godina

Predsednik je u pravu, samo je potrebno slušati ga veoma pažljivo.

Aleksandra

pre 5 godina

Zna narod za koga će glasati, nije potrebno spominjati.

Milana

pre 5 godina

Srbija vise nije zemlja u kojoj se vlast rusi na ulicama! Vucicu do pobede!

Nata

pre 5 godina

Ništa nisu radili ni kad su mogli, sad samo znaju da pričaju laži i prete!

Aleksa

pre 5 godina

Njihova politika se godinama svodi na to, dole vucic, a sto nemaju nista da ponude gradjanima, to nema veze! Napred SNS.

Dara

pre 5 godina

Narod vec zna ko je najbolji i najposvećeniji dobru građana.

mimi

pre 5 godina

Kažu vam da glasate za njih da bi nas srušili s vlasti, ali vam ne kažu šta će da urade, jer ne rade ništa!

Dante

pre 5 godina

Narod veruje svom predsedniku i tako ce i da ostane. A ne nekim nesilnicima i lopovima.

Jelena

pre 5 godina

Otkud Vučić zna da oni ne rade ništa ? Nije tačno da jedna od opozicionih stranaka ( a to je stranka u kojoj je on bio ) ne radi ništa ! Ta stranka u kojoj je Vučić bio ima svoju Srpsko - Nacionalnu Ideologiju, a koju ideologiju ima Srpska Napredna Stranka ? Ideologiju da daje teritoriju po teritoriju Srbije Amerikancima i Albancima ! Ne slušati Vučića, nego glasati na Izborima za Najboljeg, zaokružiti br. 5. Jer da Vučić radi nešto otišao bi sa vojskom i policijom na kosovo, a ne držao govore na mitinzima u prazno, i pred televizijskim kamerama !

Helena

pre 5 godina

Naravno da ne rade ništa, kad dugačije ne znaju! Sada im je predsednik napravio sve uslove da uživaju! Stvarno ne znam ko će glasati za njih...bili su na vlasti i tada nismo bili ni na pozitivnoj nuli!

Miki

pre 5 godina

Opozicija ne bira sredstva samo da se vrati na vlast da bi mogli i dalje da kradu i da pune svoje džepove..

Nina

pre 5 godina

Opozicija spremna na sve i svasta , ali se nece izvuci iz blata u koji se sama uvalila.

Milan

pre 5 godina

Narod već zna kome daje podršku i poverenje..

Kad bi znali

pre 5 godina

Rekli bi oni šta će da rade, kad bi znali.

Dunja

pre 5 godina

Tako je Vučicu!Treba da čuvamo mir i bezbednost!

Izbori 2024

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad!
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad!

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima!
Live TV

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima!

Teroristički napad u Moskvi je tema broj jedan svetskih medija. Međutim, Zapad na različite načine pokušava da cenzuriše informacije koje dolaze iz Rusije. Sa Jutjub platforme koja je dostupna u većem delu sveta, skidaju se emisije i snimci koji izveštavaju o dešavanjima u Moskvi. To se dešava i televiziji Informer. Sve naše informativne emisije u kojima razgovaramo o ovom užasnom masakru uklonjene su sa Jutjuba sa objašnjenjem da kršimo njihove uslove korišćenja. Cenzurišu se samo i isključivo oni mediji koji postavljaju logično pitanje: da li su Ukrajina i zapadne sile umešane u ovaj teroristički akt? Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar i publicista Drago Delić i Boško Vasiljević, stručnjak za srpsko-ruske odnose.

28.03.2024

12:44

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)
Live TV

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)

Pred beogradske izbore članovi opozicije pokušavaju da izmanipulišu građane Beograda. Malo, malo dižu paniku netačnim informacijama: tvrde da će pešački prelazi nestati sa mesta na kojima su neophodni, spinuju da je država dozvolila građenje stambenog objekta na mestu dečijeg parka, dižu paniku gde je nema. Sa druge strane, kada zađete među građane i kada popričate sa njima uglavnom komentarišu da Beograd nikada lepše nije izgledao. Gost "Info jutra" bio je glavni gradski urbanista Marko Stojčić sa kojim smo razgovarali o EXPU koji će se održati u Beogradu 2027. godine, ali i drugim važnim temama vezanim za naš glavni grad.

28.03.2024

10:35

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država! (VIDEO)
Live TV

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država! (VIDEO)

Predsenik Srbije Aleksandar Vučić kaže da su vitalni nacionalni interesi naše zemlje ugroženi. "U ovom trenutku, nije lako da kažem kakve smo vesti dobili u poslednjih 48 sati. Direktno nam ugrožavaju vitalne nacionalne interese i Srbije i Srpske. Narednih dana upoznaću narod Srbije sa svim izazovima koji su pred nama. Biće teško, najteže do sad. Borićemo se. Pobediće Srbija", napisao je Vučić na svom Instagram profilu. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar Tomislav Lovreković.

28.03.2024

10:11

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija