• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

14.12.2018

09:59 >> 10:34

(VIDEO) VOJSKA JE SPREMNA DA ISPUNI SVAKO VUČIĆEVO NAREĐENJE! Ministar Vulin PRED FORMIRANJE "KOSOVSKE VOJSKE" kaže da Srbija NE TREBA DA STREPI!

Politika

(VIDEO) VOJSKA JE SPREMNA DA ISPUNI SVAKO VUČIĆEVO NAREĐENJE! Ministar Vulin PRED FORMIRANJE "KOSOVSKE VOJSKE" kaže da Srbija NE TREBA DA STREPI!

Podeli vest

Ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio da je sagledana situacija na prostoru KiM i da je o svakom detalju obavešten i predsednik Srbije Aleksandar Vučić

- Do kasno sinoć imali smo sastanke sa predsednikom Republike i vrhovnim komadantom Aleksandrom Vučićem. On je obavešten o svakom detalju sa svim onim šta se dešava na prostoru KiM, ne samo od predstavnika Vojske Srbije, već i od BIA, ministarstva unutradšnjih i spoljnih poslova - rekao je Vulin za TV Pink.

VUČIĆ U KOPNENOJ ZONI BEZBEDNOSTI U NAREDNA 72 SATA!

On je dodao da je predsednik veoma zabrinut i zainteresovan za sve što se dešava na prostoru na KiM, te da će sve odluke donositi na osnovu neposrednog uvida u sve što se dešava na tom prostoru. 

- Mi smo kao Vojska spremni da ispunimo svako naređenje našeg vrhovnog komandatna, to je naš zadatak. Kakvo će naređenje biti doneto o tome će odlučiti vrhovni komandant - istakao je Vulin. 

RUSIJA NA NOGAMA ZBOG VOJSKE KOSOVA: SAD žele kapitulaciju Beograda, eliminisanje Srba na KiM i da Srbiju smeste u NATO!

Dodaje da će on i načelnika Generalštaba VS general-potpukovnika Milan Mojsilović biti danas u Kopnenoj zoni bezbednosti, a da će vojnike posetiti i predsednik Srbije. 

- Predsednik će, kada oceni da je potrebno, doći u obilazak naših jedinica i u Kopnenoj zoni bezbednosti i u reonu odgovornosti Treće i Četvrte brigade Vojske Srbije. Predsednik je u neprekidnoj komunikaciji sa vojnim rukovodstvom, ali i sa svim onima koji mogu da doprinesu nekom informacijom za sve što se dešava na KiM - objasnio je Vulin.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Propali baš svi planovi

pre 5 godina

PLAN: "Prvi Memorandum SANU 1986"-Youtube POČETAK: Početak balvan revolucije u RH , 1989-1990-Youtube PROVEDBA: B92: Beograd, Srbija 1991-Bacanje cveca po tenkovima JNA-Youtube VRHUNAC: Uvježbavanje bijega iz Krajine - srpanj 1995-Youtube GENOCID: Europe's Muslim Holocaust Short Documentary #Srebrenica-Youtube KRAJ: Oluja-Predaja 21.Kordunskog Korpusa Srpske Vojske-8.08.1995-Youtube POSLEDICE: Bombardovanje Srbije 1999 (Ceo Dokumentarac)-Youtube PLAN ZA ISPRAVAK PRVOG PLANA: Drugi Memorandum SANU (2011)-Youtube NOVI PLAN: Mora da se izbije bar na albansko jezero Gazivode kad se nije moglo u Karlobag na more! Jezero Gazivode produbilo podjele na Kosovu-Youtub

Kažu

pre 5 godina

Hrvatski ministar za državnu imovinu reče na HRT-u da je RH za 6 srpskih i 15 bošnjačkih hotela i odmarališta dobila čak 347 ponuda za koncesiju a od nje bi se državni budžet punio svake godine sa 217mil.Kn(30mil.E)! Minimalna plata u Hrvatskoj posle pola porušene i obnovljene zemlje je koliko i prosečna u Srbiji a to sada neće da piše NITI JEDAN srpski medi! Haradinaj kaže da takse ostaju sve dok Kosovo ne uđe u EU jer onda mora da ih makne a ukoliko je potrebno trajaće zauvek! Papa Franja na proleće ide na "Balkansku turneju" a u Srbiju neće 100% nakon šta je onako izigrao SPC i četnike sa Komisijom za Stepinca gde se videlo da sem laž i i mržnje nemaju ništa protiv njega iako je arhiva NDH u Beogradu šta sada treba još da dođe u Srbiju da im to "nabije na nos"? Srbija je hrvatima vratila zadnjih 180 najvećih i najsvetijih i najvrednijih ikona i sa tim proces vraćanja otetih ikona tokom velikosrpske agresije završava po poglavlju 23 ali ima da se vrati još čak oko 200 000 drugih oteteih predmeta neprocenjive i velike i male vrednosti!

Gazda

pre 5 godina

Nije na poso došlo ni 40% radnika kažu da se spremaju da beže iz zemlje ako se zarati u EU po veće plate.

PITANJE

pre 5 godina

Da li znate da je u ratu 90ih za Hrvatsku poginulo oko 800srba koji su je BRANILI a ne rušili balvane i napadali i da se pokazalo u Registru hrvatskih branitelja kad je objavljen da je u njemu i oko 10 000srba koji su je branili jer nisu SPC i njeni popovi i četnici i vojvode isprali mozak svim srbima tamo da se bore za njihove mitomanske i genocidne ideje, samo žalosno da o tome neće da govri ni da piše niti jedan srpski medij a tako je interesantna tema a? Tako i sada Srbi na Kosovo bi isto trebali dobro da razmisle da li će da ubijaju svoje komšije i ratuju protiv države u kojoj žive pa posle da kukaju ili će da je brane i ostanu u njoj?

jela

pre 5 godina

I ne treba da se plašimo nikada jaci i silniji nismo bili.Tako i treba pokazite im da se ne bojimo,Srbija je uz srpski narod na Kosovu.

Kosovka devojka

pre 5 godina

Nadajmo se da nasa vojska nece morati da reaguje i da nece doci do vecih sukoba

Marija

pre 5 godina

Vojska Srbije uvek je spremna da izvrsi bilo koj zadatak zadat od predsednika i vrhovnog komandanta.

Veljko M

pre 5 godina

Treba preduzeti sve mere da se ova situacija reši mirnim putem , a upotreba vojske je poslednja opcija.

Adam

pre 5 godina

Dok je nase vojske Srbi na Kosovu ne treba da strepe, branicemo nas narod i zemlju silom ako treba

Jana

pre 5 godina

Naša vojska je spremna i ponosni smo na njih jer su spremni da zaštite svoj narod na KiM!

Kristina

pre 5 godina

Jaci smo mi negpo sto ,mnogi misle da jesmo.

Gospodja Ministarka

pre 5 godina

Nije u ovoj prici problem snaga kosovske vojske, mi znamo da imamo jacu vojsku od njih. Ali ako dodje do okrsaja, opet cemo mi biti krivi.

Miki

pre 5 godina

Vojska je u pripravnosti, tako da u svakom momentu moze da odreaguje.

nenad

pre 5 godina

Srbija ne strepi ,ali strepe naši ljudi na Kosmetu.Ovo što su šiptari danas uradili je potpuni slom međunarodnog prava.

Abaz

pre 5 godina

Huhuhu,Bice naradjene za par godina,i to :Otstupi-Povlacise u BG-pashaluk:,Ko ne verue-kladim se,a Informer da objavjue sve komentare,a ne samo one neverodostojne gde se hvali Srbiju i srpske politicare,(hvale poraze}.

OGI

pre 5 godina

Mir je na prvo mestu. Priština svojom odlukom gađa pravo u mir. Odlukom o formiranju vojske Kosova, ugrožava se mir i stabilnost, dok se Rezolucija 1244 baca pod noge.

ki

pre 5 godina

Nasa zemlja je spremna dai uvek nam je vojska u pripravnosti.

istina

pre 5 godina

Još tetka iz Kanade kad dođe pa on je najači.

Marcco

pre 5 godina

A da li je neko pitao sindikat vojske šta oni misle? Jebem ti državu čija vojska ima sindikat

Vns

pre 5 godina

Za razliku od ministra ja sam služio vojsku,odakle njemu hrabrost ili obraz da oblači uniformu....sramota za ovog manekena...

Srba

pre 5 godina

Trla baba lan. Koga bi mi napali? KFOR,NATO ili EULEKS ili sve odjednom. Ako samo jedan naš vojnik pređe granicu (ili administrativnu liniju kako je mi zovemo, a ne znam zašto ) u kratkim gaćama to je napad na sve tri pobrojane sile i povreda Kumanovskog sporazuma sa naše strane i to najgrublja. Samo nas savez sa Ruskom Federacijom pere i sve ovo sa šiptarima se ruši kao kula od karata samo od sebe. A šta će biti videćemo, neka nam je Bog na pomoći kao i šiptarima a naravno i fašistima u uniformama KFORA, EULEKS-a i NATO-a.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija