• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

14.12.2018

14:02

DAČIĆ: Tražimo hitnu sednicu SB UN zbog odluke Prištine!

Politika

DAČIĆ: Tražimo hitnu sednicu SB UN zbog odluke Prištine!

Podeli vest

Srbija će danas zatražiti održavanje hitne sednice Saveta bezbednosti UN zbog najgrubljeg kršenja rezolucije SB UN 1244 donošenjem odluke Prištine o formiranju tzv. vojske Kosova, izjavio je ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić

 

- To je najdirektnija pretnja miru i stabilnosti u regionu i bezbednosti srpskog naroda koji živi na Kosovu i Metohiji - rekao je Dačić za Tanjug.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Bane

pre 5 godina

Moramo da branimo naše stavove pred savetom bezbednosti, i da ukažemo na ozbiljno kršenje svih prava!!

Kristina

pre 5 godina

Hitno i brzo reagovanje jer u suprotnom sledi katastrofa.

Helen

pre 5 godina

Bezbednost Srba na KiM je najbitnija kako sada tako i za ubuduce.

Bole

pre 5 godina

Amerikanci su postigli šta su hteli sad Međunarodna zajednica mora brzo da reaguje inače se Albanci neće umiriti dok ne etnički očiste sever Kosova.

Mima

pre 5 godina

Na pomoc Rusije i Kine uvek mozemo da racunamo.

nevena

pre 5 godina

SB UN neće nista uraditi po tom pitanju, neke drzave mozda to osude i to je to, kao i uvek

deda Raša

pre 5 godina

Sta vam je sada, koji Savet bezbednost UN? Pa UN i tog Saveta nema vec dugi niz godina. Postoji samo da amerika dobije koncenzus za ratovanje. Tamo vlada americko jednoumlje. Da ne podrzavaju radnje na KiM, vec bi se tzv.Savet vec oglasio, ustvari oglasio bi se pre proglasenja VK. Vidite li da oni ne postuju ni svoju proklamovanu Rezoluciju 1244. Sila je zavladala svetom i jaci vise nista ne pitaju slabijeg. Pridruzite se Rusiji, pod hitno i odobrite im formiranje baza na teritoriji Srbije.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija