• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Srbijadanas.com

14.12.2018

14:46

TA ŠIPTARSKA VOJSKA JE OBIČAN BAŠIBOZUK, OPASNI SU SAMO PROTIV GOLORUKOG NARODA! Šešelj apeluje na državu da bude spremna da zaštiti Srbe na KiM!

Politika

TA ŠIPTARSKA VOJSKA JE OBIČAN BAŠIBOZUK, OPASNI SU SAMO PROTIV GOLORUKOG NARODA! Šešelj apeluje na državu da bude spremna da zaštiti Srbe na KiM!

Podeli vest

Lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj tvrdi da ono što je danas izglasano u Prištini ne znači ništa, ali da Srbija mora biti spremna na sve...

 

- Oni su samo takozvani zaštitni korpus prekomponovali, promenili mu ime, nakon što su dobili laka oklopna vozila od Amerikanaca, koja ne predstavljaju opasnost ni za jednu vojsku.

PRIŠTINA BI DA NASILNO MENJA GRANICE SRBIJE! Đurić: Nelegalna "vojska Kosova" je okupaciona formacija na teritorije Srbije!

Albanci su, ističe Šešelj, prekršili i sopstveni takoszvani ustav donoseći ovu odluku, koja je samo dodatni pritisak na Srbiju.

- Međutim, Srbija mora biti spremna ako albanske snage upadnu u srpske enklave, da istog trenutka interveniše i da ukloni svaku opasnost za tamošnji srpski narod - kaže Šešelj.

VUČIĆ OBILAZI SPECIJALNE SNAGE VOJSKE NA RAZLIČITIM LOKACIJAMA U SRBIJI - USKORO VAŽNE ODLUKE VRHOVNOG KOMANDANTA!

On nije siguran da li će do napada od strane Albanaca doći, ali zna da iza svega stoje Amerikanci i Englezi i da oni vuku konce.

- Moramo biti spremni na sve - kazao se Šešelj i dodao da od Albanaca ne može biti prave vojske.

- Pa i u vreme Turaka oni nisu imali jedinice prave vojske, oni su uvek služili kao bašibozuk. U sudaru sa ozbiljnom vojskom to se uvek raspada. Ali oni su gadni za nenaoružano civilno stanovništvo - upozorava lider radikala.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Kristina

pre 5 godina

Galamdzije i hvalisavci ustvari su misevi i gmizavci.

Siniša

pre 5 godina

Svi ti tzv. Srbi imaju stanove i obezbeđene državne poslove u Beogradu. Prodavali ste kuće, stanove, zemlju i dolazili u Srbiju, a onda smo mi morali da ratujemo zbog vas.

Marija

pre 5 godina

Srbija moze da ocekuje nastavak provokacija od Kosovskih Albanaca jer njima krajni cilj je etnicko cisto Kosovo i velika Albanija.

Dragan

pre 5 godina

Mudre reči, treba sačuvati pribranost i stabilnost

Mima

pre 5 godina

Nije to vojska, to je razularena banda zlocinaca. Ako nema ko da ih razoruza, Srbija ce to uraditi.

Kosovka devojka

pre 5 godina

Srbija mora da cuva mir na sve moguce nacine...ali uvek mora biti spremna da cuva bezbednost svog naroda...

Marcco

pre 5 godina

Naoružani od zapada, utrenirani od zapada, finansirani od zapada, najmodernija logistička pomoč i satelitima i Avaxima... od zapada. Veoma motivisani i sa mladim stanovništvom u izobilju a ako treba, imače i podršku avijacije SAD. Nisu to više seoski banditi koji se strateški premeštaju na magarcu i snabdevaju oruzjem peške preko Prokletija.

Ana

pre 5 godina

Srbija se bori za mir, tako da se nadamo da nece doci do bilo kakvog sukoba, trudicemo se da taj mir i odrzimo, ali kao sto je nas predsednik Vucic rekao da siguno necemo cutati ako nas budu napali.

Milos

pre 5 godina

Naravno da je nasa zemlja spremna da zastiti svoj narod na KiM, ali odluke mora donositi, mirno i trezveno.

Alo bre

pre 5 godina

Alo bre Seselju, iz Bosne. Ko si ti, zvanicno i koliko bitan u drzavi Srbiji da delis neke savete? Da si ikada bio dobar, koliko teatralan, mozda bi osvojio Vlast u Srbiji, da zanemarimo ucesce i da su ti se saglasili da se uvedu porezi na oruzje, camce, vikendice, (cudi me da se ne seti jos necega, recimo poreza na bicikle, kucne ljubimce, decije igracke,...). Jedino tu si im valjao. Ceo zivot kritikujes Vlast, bez obzira ko to bio. Porodica ti zivi od takve politike. Dosta vise. Tuzi Hag, u penziju i idi u Orahov Do, pisi knjige, pa ko kupi, kupi. Dosta je Srbiji takvih vecitih politicara. Mozda polazes pravo na Vucica, kao svog ucenika. Gde je on, a gde si ti? Ko je on, a ko si ti? Ko njega ceni u Srbiji i Svetu, a ko tebe?

RS

pre 5 godina

I nama je dosta srbijanskih cigana koji pricaju bugarsku ekavicu. Mrs iz Srbije cigo idi jebi babe po NDH kod tebe za misljenje pita.

mmazibrada

pre 5 godina

KiM je okupirana teritorija od strane NATO-a, formalno pod privremenom upravom UN-a,i sve oružane formacije van toga su nelegalne,paravojne.A što naša vlast samo leleče i ništa konkretno ne radi da se taj dio Srbije vrati u sastav države!?

VLADO

pre 5 godina

MOZES SAMO SEBI I SVOM SRPSKOM NARODU POPUSITI KURCINU. KAKO SI SE TI BORIO TAKO SI PROGLASEN KAO RATNI ZLOCINAC! ! ! ! ! !

Mile

pre 5 godina

Nije to vojska, to je skup ubica i terorista, nista vise

Vladdimir

pre 5 godina

Kad se samo setim kako su svi ovi “junaci” reagovali kad je na tri dana nestalo struje za vreme bombardovanja... Odmah su svi želeli Kumanovski sporazum... A u Hagu su svi pričali “nisam ja ovo, nisam ja ono”... Ovako, iz fotelje, sve može dok ima srpske sirotinje da svojom glavom plaća cehove “patriotizma”... Samo teraj dok ima topovskog mesa...

Goca

pre 5 godina

Nastavljamo da se borimo svim mogućim pravnim i političkim sredstvima.

SS

pre 5 godina

Večito trabunjalo,a sad je i sina ubacio o trošak dela malounog aroda.Vreme je da se razilaze.

Ulje

pre 5 godina

Nadam se da nece udariti na goloruk narod. Verujem da ih mozemo odbraniti ali se nadam da nece biti potrebe

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17