• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Novosti

16.12.2018

08:50

AMERIKANCI OKREĆU LEĐA ŠIPTARIMA?! Tramp je svestan da je Kosovo DRŽAVA DŽIHADISTA U SRCU EVROPE!

Politika

AMERIKANCI OKREĆU LEĐA ŠIPTARIMA?! Tramp je svestan da je Kosovo DRŽAVA DŽIHADISTA U SRCU EVROPE!

Podeli vest

Bil Klinton je napravio jednu od mnogih katastrofalnih grešaka podržavajući muslimansku stranu tokom građanskog rata

Politička analitičarka iz SAD Pamela Geler kaže da je Kosovo "država džihadista u srcu Evrope" i da je njen savet američkoj administraciji povodom kosovskog čvora da obavezno podrži Srbiju.

- To je stav koji imam godinama, od vremena kada je predsednik Bil Klinton napravio jednu od mnogih katastrofalnih grešaka podržavajući muslimansku stranu tokom građanskog rata u Bosni - navodi Geler za Novosti.

TRENUTAK JE DA SRBIJA ODIGRA NA PODELU UNUTAR NATO! Autor knjige "Eksperiment Kosovo" tvrdi da alijansa nije jedinstvena po pitanju "kosovske vojske"!

Na pitanje kako vidi neuspeh samoproglašene države Kosovo u Interpolu, ona ističe da se u organizacijama kao što je Interpol realna situacija stavlja ispred političke korektnosti.

- Članice Interpola su priznale čak, iako je to prećutno, da je Kosovo puno džihadista i islamskih terorista koji se mogu infiltritari u prištinske institucije. To nije nužno za promenu u stavu međunarodne zajednice. Još ne postoji opšte priznanje na nivou EU i UN o tome šta je Kosovo i zašto je ono značajno za Evropu. Meni je jasno da je Kosovo džihadistička država u srcu Evrope - kaže Geler.

RUSKI VOJNI ANALITIČARI: Američko Kosovo je BEDNA PROVOKACIJA, POKVAREN ZUB u telu bivše Jugoslavije!

Upitana da li bi administracija Trampa podržala nacionalne interese Srbije u BIH i na Kosovu ona kaže:

- Da, imate prijatelje u američkoj administraciji. Svakako savetnik predsednika Džon Bolton ima objektivniji stav i ima više razumevanja za situaciju na Balkanu nego mnogi drugi spoljnopolitčki stručnjaci za vaš region.

Ona navodi da se Bolton godinama suprotstavljao stvaranju nezavisnog Kosova, a smatra da "i Bolton i Tramp imaju zasluge za promenu spoljne politike prema Kosovu".

LAZANSKI NE NASEDA NA ŠIPTARSKE FORE! Crveni alarm je upaljen, Kosovo je NOVA AMERIČKA DRŽAVA VAN AMERIČKOG KONTINENTA!

Povodom presuda Haškog tribunala koji je osudio na desetine Srba, a veoma mali broj Bošnjaka i Hrvata za ratne zlocicne ocenjuje da je "tzv. međunarodna zajednica za ljudska prava duboko korumpirana i pristrasna kada su u pitanju nemuslimani". 

List piše da je Geler američki aktivista, novinar i politčki komentator, a u javnosti poznata i po snažnim vezama sa najvišim funkcionerima Trampove administracije uključujući i savetnika za nacionalnu bezbednost Džona Boltona, kao i da je trenutno predsednica nevladine organizacije "Zaustavimo islamizaciju Amerike".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Amater

pre 5 godina

IZGLEDA DA MI OKRECEMO DUPE,NEMA ADEKVATNOG ODGOVORA SRBIJE TO JE PROBLEM.SIPTARI SIROM SVETA DAJU PARE I MILOM I SILOM ZA SVOJE CILJEVE A DA NEPRICAMO O PARAMA KOJE SE ZARADJUJU KRIMINALOM KOJE NEMAJU TRAGOVE A POTKUPLJIVI POLITICARI TAKVE PARE NAJVISE VOLE.TO SE PLACA NA RUKE A NE PREKO BANAKA KAO STO NEKA DRZAVA PLACA ZA LOBIRANJE SVOJIH CILJEVA.

Giša

pre 5 godina

Jedan od metoda SADa da napravi haos u EU je da uzgaja džihadiste u njenom srcu tj.Kosovu.Svima je poznato da oni tako rade svugdje u svijetu počev mnogo prije od Bim Ladena pa na ovamo.EU nije ni svjesna šta joj se sprema od stranr SADa a sbe pod floskulom zaštite demokratije.Oni su poremećena nacija gdje najciše ima gladnih i beskućnika .Zmate li kada će oni vratiti svoja digovanja mnogim zemlja i bankama nikada jer će radije zaratiti sa pola svijeta nego te ppare vratit.

rale

pre 5 godina

tvrdim i dalje,SRBIJA mora da resava sve po hitnom postupku.jer je teritorija srbije oteta,JESTE,srbi ugrozeni na kosovu,JESU,sta se ceka

Smilja

pre 5 godina

Zasto srbija da priznaje siptarsku id drzavu idi tamo pa ih brani ako su ti bitni... Meni nisu i netrebaju mi... Nek vec jednom krene rat... I mi smo prosli oluju treba da vide kako je to... Proteran biti i da nemoze videt dedovinu... A ne rugaju namse... Neka im bude milo za drago....

Beli

pre 5 godina

Rale, pa ceka se da se ti u tvoji sinovi prijavite u dobrovoljce. Sa kime bi ti to da ratujes? Umesto da nas Srba ima 20 miliona, zahvaljujuci - buzdovan politici nas je saka jada.

Gurko Nezvani

pre 5 godina

"Što je babi milo, to joj se i snilo". Nema ništa od promena u američkoj politici prema Kosovu. To je naša pusta želja. Ali, koliko je Kosovo šiptarsko govori i samo ime te nazovi države: Kosovo je srpska reč. Učeni zapadnjaci to, kao, ne uviđaju.

Nigrutin

pre 5 godina

Isporučuju im oklopna vozila a ovamo:" joj oni su zemlja dzihadista".Pasi magarče dok neozeleni trava.

Milos

pre 5 godina

Ljudi, evo ja nisam za vlast, ali vi kad pišete ovakve vesti i naslove kad dajete, ne cinite korist vladajucoj partiji, jer stvarate neku laznu sliku, da ce kao sad sve da se nesto promeni, da cemo mi preokrenuti stvari u svoju korist itd... I nije problem sto ovakvim pisanjem stetite snsu, ali je problem sto bre kod ovog napacenog naroda stvarate neku iskrivljenu sliku, da treba nesto da ocekujemo da nam se dobro desi od Amerikanaca a to je nemoguce i onda kad nas lupa po glavi, nas jos vise boli jer smo bili u zabludi da nas sad kao nesto postuju... Nemojte to da radite, nije korisno ni za koga

Greska

pre 5 godina

Nakon ovog teksta sve je jasno, suplje price nikad dosta, pa sta je sad..Oni su zavrsili svoje i formirali drzavu, sve ostalo je prica za malu djecu, niko ih se ne odrice cak sta vise dobijate jos vecu albaniju za koji dan..istina kakva god ali je istina!

Novak

pre 5 godina

Hahahahaha PA gde nadju ove fasiste Oce da se sudi neduznih da bi kao ispalo da su I oni zveri kao srbi svasta dobro je rekao ajnstajn samo su svemir I Ljudska glupost beskonacne A druga stvar tramp nikada nece o krenuti ledja ljudima Koji se bore za svoju slobodu I opstanak

Ljube

pre 5 godina

"ima više razumevanja za situaciju na Balkanu nego mnogi drugi" Jel se to ova šali ili nas *a*ebava? U zadnjih mesec dana smo dobili nedvosmislenu poruku i dokaz

Senovic

pre 5 godina

Не лупајте глупости, ви латиничари. Наоружање их до зуба и плаћаће им стајаћу војску.

Bez rata

pre 5 godina

Ne cekati da neko nekom okrene leđa, treba mi sa nekim da stianemo ruku

Ta amerika

pre 5 godina

Ajde ne lupajte vise gluposti,zar ne vidite da su siptari za tri koraka ispred vucica i dacica.Samo zamajavate narod kako bi zamaskirali nas poraz na svakom polju.

RINGISPIL

pre 5 godina

Nisam za aktuelnu vlast a jos manje za bilo koga drugog. Narod je uvek u pravu. A narod ne veruje amerikancima ni EU. Svi zajedno sve sa politicarima smo se siti ispricali i napricali a uradili SMO NISTA pod milim bogom. Jedan srbin tri stranke nam konacno doslo glave. Bas na pragu rata mi se setismo DA NISMO JEDINSTVENI pa brze bolje udri pricu. Nismo mi stradali samo zbog svemogucih nasrtaja stranih soldateski bice da su nas je NEJEDINSTVO i basibozluk doveli do ove situacije a sve datira jos iz davnih dana. KAKO JE MOGUCE DA JE TOLIKO SRBA izdanika u istoriji bilo i zasto. PA LJUDI DORO I STOJIMO koliko smo usitnjeni opljackani. Kakve mi to vodje imamo kada na kraju shvatimo da je neko PREVARIO ceo nas narod, NE MOGU DA VERUJEM nesto ipak nije u redu.

Arsenik

pre 5 godina

Rale,svaka ti je na mestu. Nisu nam potrebni ovi nazovi Srbi koji bi podvili rep ili prodali veru za veceru. Mi Srbi iz Srbije,mi da se skupimo. Da nas bude 100.000 pod oruzjem. Siptari ne bi stigli ni bele kapice da pokupe vec bi se dokopali mame albanije. Ovo je primer "srpskog jedinstva". Prekodrinci koji sebe nazivaju Srbima nece da prljaju ruke oko Kosova. Nije ni potrbno,bili su Srbi kad je trebalo provocirati i nervirati Hrvate i muslimane a posle "dodjite, ovde se brani Srpstvo". Niko vas nije ni zvao da se borite za Kosovo a vi vec nalazite razloge za izvlacenje. Fuj.

Izbori 2024

TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)
Live TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)

Vladimir Putin ne želi da započne rat sa NATO - om! Moskva ne traži konfrontaciju sa američkim satelitima u istočnoj Evropi, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin. Više zapadnih zvaničnika pokušalo je da prikupi podršku za dodatnu pomoć Ukrajini tvrdeći da Moskva neće stati ako Kijev bude poražen na bojnom polju. Putin se osvrnuo na ove tvrdnje tokom posete vazduhoplovnoj bazi Toržok u Tverskoj oblasti i rekao da su besmislica! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Vladan Dinić, novinar i Nenad Vuković, predsednik Udurženja lobista Srbije.

29.03.2024

13:07

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)
Live TV

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)

Ruski predsednik Vladimir Putin, nakon masakra u Moskvi, namerava da likvidira ukrajinskog lidera Volodimira Zelenskog, kao i šefove Službe bezbednosti Ukrajine (SBU) i vojnoobaveštajne službe (GUR) Vasilija Maljuka i Kirila Budanova, piše ruska "Pravda". Da li predsednik države može da bude legitimna meta? Na ovo pitanje u "Info jutru" odgovorili su Ljubinka Milinčić, glavna urednica Sputnjika i Željko Šain, dopisnik Politike iz Severne Makedonije.

29.03.2024

12:31

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

Iznajmljivali luksuzne automobile, pa ih prodavali: Pohapšena banda
Neverovatno

Iznajmljivali luksuzne automobile, pa ih prodavali: Pohapšena banda

U Posebnom odeljenju za suzbijanje korupcije Višeg tužilaštva u Beogradu saslušani su Slaven B. (34) i Marko M. (26) zbog sumnje da su u toku 2023. godine, kao odgovorna lica u firmi “Sirb kar” doo iz Aranđelovca po prethodno uspostavljenom poslovnom odnosu sa firmom “Dimnikar” i po ovlašćenju direktora “Dimnikara” iznajmljivali vozila od firme “Primero rent-a-kar” pa ih kasnije neovlašćeno prodavali za gotovinu, bez računa i bilo kakvog evidentiranja u poslovnim knjigama preduzeća.

29.03.2024

13:33

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)
U bekstvu

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)

Milenko Tomić (62) iz Bijeljine, bivši predsednik Bokserskog saveza Republike Srpske i generalni sekretar Bokserskog saveza BiH, optužen da je obljubio trinaestogodišnju devojčicu kojoj je bio trener, osuđen je na 12 godina zatvora, međutim, sumnja da je pobegao iz BiH.

29.03.2024

12:27

Mamio decu bombonama: Napao policiju
Hapšenje

Mamio decu bombonama: Napao policiju

Po nalogu javnog tužioca Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu policijski službenici PS Novi Beograd su doneli rešenje o zadržavanju osumnjičenog M.L. (51) zbog krivičnog dela ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.

29.03.2024

11:47

Sport

Planeta

Ipak smrtna kazna za teroriste iz Krokusa?!
Planeta

Ipak smrtna kazna za teroriste iz Krokusa?!

Nakon krvavog terorističkog napada na Krocus siti hol u Rusiji, ponovo je počela široka javna rasprava o vraćanju institucije smrtne kazne. Veliki broj Rusa na društvenim mrežama traži njegovu primenu na teroristima nakon sudske istrage.

29.03.2024

13:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija