• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srbija Danas

16.12.2018

19:17

POKRET OBNOVE KRALJEVINE SRBIJE: Članovi SZS prave incidente na izborima u Lučanima, neka reaguje Republička izborna komisija!

Politika

POKRET OBNOVE KRALJEVINE SRBIJE: Članovi SZS prave incidente na izborima u Lučanima, neka reaguje Republička izborna komisija!

Podeli vest

Pokret obnove Kraljevine Srbije uputio je apel Republičkoj izbornoj komisiji nakon incidenata na biračkim mestima u opštini Lučani, piše Srbija Danas.

Nakon današnjih incidenata koji su se dogodili na biračkim mestima, a posebno nakon napada na novinare i jednu od aktivistkinja Srpske napredne stranke u opštini Lučani, Pokret obnove Kraljevine Srbije uputio je apel Republičkoj izbornoj komisiji.

- Pozivamo predstavnike Republičke izborne komisije da reaguju i, ako treba uz pomoć policije, spreče članove Saveza za Srbiju da prave incidente na lokalnim izborima u Lučanima. Predstavnici Saveza za Srbiju, među kojima smo prepoznali ljude iz Dveri, pozivali su naše članove i simpatizere i vršili pritisak na njih da ne glasaju za našu stranku, preteći im i ucenjujuci ih – saoštili su iz POKS-a.

Oni su naveli i da su iz Saveza za Srbiju pozivali ljude da dođu na glasanje, protivno svim pravilima izborne tišine i da su uz to pravili i niz incidenata. POKS navodi i da u opštini Kula nije bilo neregularnosti prilikom obavljanja građanske dužnosti, sem onih koje su pravili aktivisti Saveza za Srbiju.

- Osim što su ljude nedozvoljeno zvali da izađu na izbore i glasaju za SZS, usred izborne tišine, pravili su incidente i na biračkim mestima i u njihovoj okolini, pokušavajući da utiču na tok glasanja i privole ljude da glasaju za njih. Pokret obnove Kraljevine Srbije poziva sve svoje članove i pristalice da bez straha izađu na izbore i da svaki incident prijave kontrolorima. POKS izlazi samostalno na izbore u Kuli i nema primedbi na izborni tok u ovoj opštini – poručili su iz Pokreta obnove Kraljevine Srbije.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Nikola

pre 5 godina

Niko od nije ni ocekivao da ce ovi iz opozicije da se ponasaju civilizovano i kulturno ne znaju oni sta to znaci

Dex

pre 5 godina

I ovom prilikom se vidi da su ovi iz SzS apsolutni nasilnici i ništa više,podrška građana se nasiljem ne može dobiti i to treba jednom da shvate.

MardyBum

pre 5 godina

Pa SzS jedino to ume da radi - da protestuje i pravi ekscese. Ideje? Uverenja? Ništa, a ?

Tea

pre 5 godina

Mogu li ovi sljamovi ista da urade a da ne prave incidente...haose I nerede

Kristina

pre 5 godina

Sredili su oni sami sebe , pa uskoro nece morati niko da reaguje .

elvira

pre 5 godina

Opet oni,gde god se pojave samo nerede prave pa narodu nisu potrebni takvi lideri.

dejana

pre 5 godina

Izbori u Lucanima ce potvrditi da narod podrzava one koji se zalazu za mir, rad i red. Niko ne zeli da podrzi nasilje, izdaju nacionalnih interesa i siledzijstvo.

Petko

pre 5 godina

Opozicija je nervozna sto ih narod nece pa pravi incidente.!!

Baš toliko

pre 5 godina

Au, zar baš toliko da ne mogu da podnesu poraz!

selektor

pre 5 godina

Ništa novo od divljačke šake jada koja sebe naziva opozicijom. Ne umeju oni kao civilizovan svet da se bore kulturnim sredstvima, ne , oni su navikli samo na nasilje, pljuvanje i sve ono čega se pošten čovek stidi i od čega se sklanja. Nije ni čudo što ih narod neće kada su ovakvi.

Izbori 2024

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija