• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

16.12.2018

21:11

PO SVAKU CENU SU HTELI DA SE OBRAČUNAJU SA POLICAJCIMA! Hrkalović: Apsolutno me ne čudi što Obradović vređa jednu ženu, jer je to njihova već PREPOZNATLJIVA POLITIKA!

Politika

PO SVAKU CENU SU HTELI DA SE OBRAČUNAJU SA POLICAJCIMA! Hrkalović: Apsolutno me ne čudi što Obradović vređa jednu ženu, jer je to njihova već PREPOZNATLJIVA POLITIKA!

Podeli vest

Povodom napada Boška Obradovića na policiju u Lučanima, oglasila se i državna sekretarka Dijana Hrkalović. Njeno saopštenje prenosimo u celosti:

- Predstavnici Saveza za Srbiju, predvođeni Boškom Obradovićem, večeras su nasilno upali u policijsku stanicu u Guči, kako bi se obračunali sa policijskim službenicima i sprečili ih u njihovom radu. Navodno, nezadovoljni privođenjem Lazara Đurovića, jednog od predstavnika njihovog Saveza, koji je doveden u stanicu po nalogu tužioca zbog sumnje da je danas napao novinara ispred jednog biračakog mesta, na najbrutalniji način želeli su da se obračunaju sa ljudima iz policije i tužilaštva, što predstavlja otvoreni udar na institucije države Srbije.

Po svaku cenu su hteli da se obračunaju sa policajcima, ali i sa tužiocima koji su u tom trenutku uzimali izjavu od Đurovića u stanici. Apsolutno nisu birali sredstva kako bi sprečili da se zakon primenjuje jednako prema svima, ma ko se o njega ogrešio.

Imajući u vidu da sam došla da obiđem policijske službenike i pružim im podršku zbog medijskih napada Boška Obradovića, u trenutku upada bila sam u policijskoj stanici, a kada sam na pristojan način pokušala da smirim situaciju, usledile su najbrutalnije uvrede od strane Boška Obradovića.

Apsolutno me ne čudi što vređa jednu ženu, jer to je njihova već prepoznatljiva politika, pa zato i mogu da razumem. Ja ne tražim zaštitu za sebe, ali ne mogu da dozvolim da Boško Obradović i jedan deo funkcionera Saveza za Srbiju napadaju časne policajce, moje kolege koje predano i pošteno rade svoj posao. Ne mogu da gledam kako vređa i omalovažava policijske službenike samo zato što rade isključivo u skladu sa zakonom - navodi Hrkalović u saopštenju.  

KULMINACIJA BAHATOG I DIVLJAČKOG PONAŠANJA! Oglasio se Nebojša Stefanović: Boško Obradović NASILNO pokušao da se obračuna sa policijom!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Nenad

pre 5 godina

Nista cudno i iznenadjujuce od opozicije koja nista drugo i ne ume nego da vredja i napada

slađa

pre 5 godina

Upad u policijsku stanicu i vređanje policajaca u obavljanju dužnosti ne bi bio dopušten i ne bi prošao bez kazne ni u jednoj jedinoj državi. Pa neće ni u Srbiji.Nije Boško Obradović i njegovi sponzori jači od institucija ove zemlje. Ovo nije Srbija iz tog vremena o kome oni maštaju, a ponašaju se gore nego da su u devedesetim, za koje optužuju sadašnju vlast i SNS. Nema kompromisa niti tolerancije za ovakvo ponašanje. Neka idu kod Haradinaja u Prištinu, ako hoće takvo društvo. Za bolje i nisu.

Djudjudju

pre 5 godina

Taj DJUrovic neka se vrati u svoju sluzbu monte gorsku odakle je i poslat.Bolje im je da se suncaju na obali nego da se hlade po Beogradu.Trebalo bi svi da budu privedeni.

Ljilja

pre 5 godina

Zene ne mogu da se odbrane od nasilnika Obradovica Boska.

tomidza

pre 5 godina

Samo vam jos fali za izbore Sale Mutavi, ali jbg...

Ruki

pre 5 godina

Savez za Srbiju je skup nasilnika i treba se stati na kraj takvom ponasanju!

Jelena

pre 5 godina

Znali da ce da izgube pa hteli da naprave neki incident da se rezultati izbora proglase nevazecim!!!

roxette

pre 5 godina

Sta drugo ocekivati od Obradovica? On ne zna drugacije da se ponasa.

nela

pre 5 godina

Šta od opozicije očekivati nego samo ucene,brutalnost i napadanje na žene.To je njihova osobina i nisu za vlast jer takvi nas ne mogu predstavljati u svetu.

jana

pre 5 godina

Neka proba mene da vređa, loše će se provesti

Jadnici

pre 5 godina

SZS baš hrabro vređa i napada žene. Jadnici.

Đoka

pre 5 godina

Pripadnica Saveza za promene na sve načine provociraju i pokušavaju da izazovu nasilnu reakciju policije.

maki

pre 5 godina

Bosko Obradovic je prevazisao samog sebe. Jedino po cemu ga ljudi prepoznaju je nasilje, pretnje, prebijanje. Kada oseti da gubi tlo pod nogama, nema kontrole, na sve je spreman. Steta sto ga stiti poslanicki imunitet, odavno je zasluzio privodjenje i kaznjavanje.

Sava

pre 5 godina

Ko gubi ima pravo da se ljuti, i to mogu razumeti, ali ovo ponašanje je prevršilo svaku meru. Nasilnike treba uhapsiti!

Nina

pre 5 godina

Hteli su da izaovu mnogo vece i gore nerede , ali nisu imali o zadovoljstvo.

zarkokoric78

pre 5 godina

Zasto nas to cudi, to je najnormalnije za Boska i njegovu ekipu bahatih nasilnika.

Nevena

pre 5 godina

Malo je reci da je ovo uzas! Sta Obradovic misli? Kakav primer daje narodu, sramota!

dusan

pre 5 godina

Oni misle da ce nasiljem resiti politicku situaciju ..smesni su

ceca

pre 5 godina

dokle više sa vredjanjima,nasrtanjima,nedoličnim ponašanjima

cica

pre 5 godina

Postoje zakonske odredbe sa kojim će se ovak način ophođenja kazniti u okviru zakona . Ako ne postoje treba ih predložiti. Ponašanje Obradovića i njemu sličnih u jednom normalnom civilizovanom društvu je ne dopustivo.

Duda

pre 5 godina

Boško je poznat po nasilničkom ponašanju i to je najbolje što ume...

Miloš

pre 5 godina

Opet pokazuje svoje pravo lice.. Napadaš slabije od sebe, sram te bilo!!

NikolaS

pre 5 godina

Oni uvek vredjaju nekog slabijeg od sebe i to je velika sramota.

Simonida

pre 5 godina

Dijana oni drugacije i ne znaju, klosari obukli odela koja su im amerikanci kupili i finansirali, bagra, olos, ma nema izraza za njih

mara

pre 5 godina

To je pravo lice opozicije nasilnici i prostaci

Branko

pre 5 godina

" PA OVI ZUTI OLOSI NISU UPALI U BLATO, VEC U SEPTICKU JAMU " !!!!????

Dojčilo

pre 5 godina

Da, da, stanica policije u Guči je po tebi septička jama, slažem se.

SS

pre 5 godina

Hapsite to,ili će sutra da unakažuju obične građane.

Mikan

pre 5 godina

Pa niko nigde ne bi smeo da vređe nikoga, po gotovu žene, majke, sestre, sve one individue koje su nosioci porodice.

Izbori 2024

TV

Šta se zapravo desilo sa Dankom Ilić? Advokat Simić: ima mnogo detalja koji izazivaju sumnju!
Live TV

Šta se zapravo desilo sa Dankom Ilić? Advokat Simić: ima mnogo detalja koji izazivaju sumnju!

Od kako se od utorka popodne pojavila informacija da je devojčica Danka Ilić (2) nestala u naselju Banjsko polje kod Bora, cela Srbija se pita samo jedno: gde je moglo da nestane dete koje je, kako se do sada zna, u presudnom trenutku bilo sa majkom, ima nepune dve godine i od koga nema traga na mestu i u okolini nestanka. Tokom 30 sati potrage, u javnost su stizale nove informacije o okolnostima nestanka devojčice, a mi vam donosimo ključne momente drame koju od sinoć prati cela Srbija i čijem se pozitivnom ishodu svi nadaju. Na ovu tremu u "Info jutru" govorili su Ivan Simić, advokat, Nenad Periš, otac stradalog Mateja Periša i Jugoslava Zajić, psihoterapeut.

28.03.2024

09:39

Treći dan potrage za Dankom Ilić! Policija traži iglu u plastu sena!
Live TV

Treći dan potrage za Dankom Ilić! Policija traži iglu u plastu sena!

Pripadnici Ministarstva unutrsanjih poslova nakon 27 sati deetaljne pretrage terena u potrazi za Dankom Ilic, obustavili su dalju pretragu s obzirom na to da svi dosadasnji pezultati ukazuju da se devojcica ne nalazi na ovom podrucju. Policija nastavlja inzenzivan operativan rad, a istraga je usmerena u drugom smeru. Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Blažo Marković, bivši predsednik sindikata MUP-a i Mihajlo Janjic iz Centra za drustvenu stabilnost.

28.03.2024

08:58

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija