• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

18.12.2018

13:57

VUČIĆ JE GOVORIO ISPRED TABLICE "SRBIJA", A TAČI ISPRED TABLICE "TAČI"! Čepurin tvrdi da se na sednici SB UN znalo ko je ko!

Politika

VUČIĆ JE GOVORIO ISPRED TABLICE "SRBIJA", A TAČI ISPRED TABLICE "TAČI"! Čepurin tvrdi da se na sednici SB UN znalo ko je ko!

Podeli vest

Ambasador Rusije Aleksandar Čepurin prokomentarisao je sednicu Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija Kosovu i Metohiji rekavši da je "sve bilo ispravno"...

 

Čepurin je na Tviteru posebno naglasio da je Aleksandar Vučić na sednici SB UN govorio kao lider suverene zemlje za razliku od Hašima Tačija:

- Obratili smo pažnju da je Aleksandar Vučić nastupio pored tablice "Srbija" kao i predstavnici članica SB UN (Rusija, Kina, SAD i dr.). A Hašim Tači – pored tablice "Hašim Tači". Sve je ispravno. Generalni sekretar UN je primio Predsednika Srbije, dok je sastanak sa Tačijem odbio - napisao je Čepurin.

Ambasador Rusije je upozorio da je ponašanje Prištine opasno za ceo region:

- Medijatorstvo EU hrama na obe noge. Iz nastupa Hašima Tačija je jasno da Priština sve više boluje od bolesti koja se zove "svedozvoljenost". Ona je jako opasna za region, a posebno za srpsko stanovništvo na KiM.

Na drugoj strani, Čepurin je posebno pohvalio nastup predsednika Srbije Aleksandra Vučića:

- Predsednik Srbije Vučić je emocionalno nastupio na sednici SB UN. Govorio je ubedljivo. Pravično je pozvao da se poveća uloga UN u dijalogu Beograda sa Prištinom. Što je svakako pravilno - zaključio je Čepurin.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Sofija Kovacevic

pre 5 godina

Slika govori više od reči.Nas je predstavljao predsednik drzave,a drugu stranu terorista po imenu i prezimenu.

marija

pre 5 godina

Čepurin kao i cela bratska Rusija je pravi i iskreni prijatelj,koji je uvek bio i biće uz nas!Hvala Rusiji na velikoj podršci!!!

Kosovka devojka

pre 5 godina

Ovo se jasno videlo u sinocnom izlaganju...

Mija

pre 5 godina

Predsednik Aleksandar Vucic,je predstavljao Srbiju na Sednici UN,i naravno da treba da bude postovan,jer se bori za svoj narod.Zlocinac Taci,je najobicniji krvnik i zlocinac,i on ne moze predstavljati Kosovo kao drzavu,kad Kosovo nije drzava vec Pokrajina Srbije.Tako da je jasno receno,ko je ko,i ko zasluzuje postovanje,a ko ne.

Jovana

pre 5 godina

Sve je kako jeste i kako će i dalje biti, nema ništa od priznavanja lažne države.

Buba

pre 5 godina

Nas Presednik je nas ponosz Srbije.Vidi se ko brani svoju zemlju a ko licni interes.

Sanja

pre 5 godina

Cepurin boluje od bolesti koja se zove zlo!!! Vucic je svojim jasnim stavom pokazao kako se bori za Srbiju i Kosovo.

marko

pre 5 godina

Pa naravno kada je Srbija drzava, a Kosovo nije.

caca

pre 5 godina

Vucic je govorio kao predstavnik Srba,a Taci kao predstavnik samog sebe!!!

Bojan

pre 5 godina

Jasno se svima stavilo do znanja ko smo i sta branimo.

Miki

pre 5 godina

Postovanje naseg predsednika je sinoc doslo do izrazaja.

Marija

pre 5 godina

Umesto sto su Taciju dozvolili da prica u SB UN, bolje da sedi za optuzenickom klupom, da odgovara za zlocine koje je pocinio.

Milica

pre 5 godina

Tako je. Srbiju postuju i samo je jedan predstavnik Srbije a Taci ne moze da bude ispred Kosova jer je Kosovo Srbija.

slađa

pre 5 godina

Sve je jasno i kristalno čisto objasnio ambasador Aleksandar Čepurin što se tiče sednice SB UN. Srbija i Rusija po ko zna koji put iznose istine koje svet ipak bolje čuje i razume kada se obelodane u UN- u. Svet više nije "gluva soba". Ovo je prvi put posle ko zna koliko godina da je ova uvažena organizacija pustila kiseonik da uđe u njene odaje, gde se odlučuje o miru i putu čovečanstva. Ma koliko da je britanska ambasadorka svojim ponašanjem tokom sednice pokušavala da unizi to telo.

Atina

pre 5 godina

Do sada najlepsa slika.Sa jedne civilizovane strane SERBIA, a sa druge neciji slugaTaci.On siroma ne zna ni zasto je tamo.

Nadica

pre 5 godina

MIi ponosno imamo predsednika koji stoji i brani ime nase drzave , a laz nema podlogu.

Izbori 2024

TV

Putin pokidao na izborima, a Makron na "aparatima"! Nema više lažnih pregovora i takozvanih primirja sa Rusijom! (VIDEO)
Live TV

Putin pokidao na izborima, a Makron na "aparatima"! Nema više lažnih pregovora i takozvanih primirja sa Rusijom! (VIDEO)

Francuska je primila znanju rezultate predsedničkih izbora u Rusiji, saopštilo je Ministarstvo inostranih poslova Francuske. Prema oceni francuskog diplomatskog resora, izbori su protekli s nizom neregularnosti, a Pariz je izrazio žaljenje zbog odsustva posmatračke komisije OEBS-a. Ministarstvo inostranih poslova Francuske je navelo da "nikada ne priznaje" rezultate izbora u Rusiji. Na ovu temu u "Info jutru" govorili su književnici dr Radovan Kalabić i Igor Ivanović.

19.03.2024

10:00

U narednih pet godina Putin će promeniti svet? Srbija treba da oseća olakšanje zbog ove pobede! (VIDEO)
Live TV

U narednih pet godina Putin će promeniti svet? Srbija treba da oseća olakšanje zbog ove pobede! (VIDEO)

Pobeda Vladimira Putina na predsedničkim izborima u Rusiji je ubedljiva. Kako pokazuju podaci centralne izborne komisije, on je dobio 58 miliona glasova, što je najveća cifra glasanja od 1991. godine. Stari novi predsednik Rusije nije krio zadovoljstvo zbog izbornog rezultata, ali je glavno pitanje: šta će Putinova pobeda doneti svetu! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Marko Miškeljin iz Centra za društvenu stabilnost, advokat Branko Pavlović i potpredsednica SRS-a Vjerica Radeta.

19.03.2024

09:39

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59