• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: infortmer/webtribune

18.12.2018

22:53

(VIDEO) MIROSLAV LAZANSKI O MOGUĆEM NAPADU NA SEVER KOSOVA:  Ako Srbi urade ovo, KFOR i Šiptari ĆE BITI NEMOĆNI!

Politika

(VIDEO) MIROSLAV LAZANSKI O MOGUĆEM NAPADU NA SEVER KOSOVA: Ako Srbi urade ovo, KFOR i Šiptari ĆE BITI NEMOĆNI!

Podeli vest

Vojni komentator i novinar Miroslav Lazanski, gostujući na Tv Happy je rekao da je Srbija poslala upozorenje Kforu, NATO-u i Prištini da ne udaraju na Srbe na Kosovu i Metohiji.

Oni su poruku primili i ja verujem da im ne pada na kraj pameti da, u nekom bliskom vremenskom razdoblju, učine tako nešto – rekao je Lazanski i dodao da je pitanje šta ćemo uraditi ako kosovska “vojska” proba da uđe na sever pokrajine bez nasilja.

On je podsetio da su strukture civilne zaštite rasformirane, ali da se mogu ponovo formiraju.

– Iziđe narod na ulice, na ceste. Hajde da vidimo da li će Kfor da puca po njima? Ako krenu sa suzavcem, imamo zaštitnih maski koliko hoćemo. Ako “žuti prsluci” imaju zaštitne maske, pa šta trebaju tek naši Srbi na severu Kosova da imaju? Ne samo zaštitne maske, ja se nadam da svaka domaćinska kuća ima neku vrstu naoružanja – rekao je Lazanski.

On je rekao da bi ti ljudi mogli da izađu sa lovačkim puškama na barikade i da niko ne može da optuži Srbiju zbog toga.

– Narod se brani. Je li možeš da ideš protiv naroda? Ne možeš! Hajde da učimo ono što su u Hrvatskoj primenile paravojne snage: blokiranje! Je li može narod da blokira neku kasarnu Kfora na severu Kosova i Metohije? Može!

Hajde da vidim ko će to da odblokira? Amerikanci ne smeju da pucaju na njih! Je li možemo mi putem jezera Gazivode da ih odsečemo od struje? Možemo – rekao je on, ali je dodao da bi tako i Srbi tamo ostali bez struje.

On je dodao da Srbija nije nemoćna i ponovo ponovio da se neće ponoviti “Oluja”, a ni pogrom iz marta 2004. godine.

DRAMA MEĐU ŠIPTARIMA, SRBIJA NAPRAVILA ODLUČUJUĆI KORAK! Čeka se samo da Brisel prizna da nema dila Beograda i Prištine!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dragan R

pre 5 godina

Господине Лазански, да ли стварно верујете у то што говорите?

slađa

pre 5 godina

Miroslav Lazanski je ponovo izneo dobre ideje. Srbija će učiniti sve da recipročno uzvrati na nasilništvo okupatorskih snaga na KiM. Srbi ovog puta neće glumiti glinene golubove. A čija će deca igrati klikere u dvorištu, o tome predsednik Vučić neka se dogovara sa Tačijem.

Srba

pre 5 godina

Upiše se 1000 specijalaca na studije u Mitrovici, em su tu, em mogu i nešto da nauče a ako zatreba prihvatiće borbu sa svima koji su tamo: i sa KFOR-om i NATO-oom koji će naravno biti sa šiptarima kao i do sada. A kad se za par sati situacija razbistri i preuzme od strane naših studenata granica onda iz Srbije može da uđe sve što treba (kao u Donbasu) tako da posle toga nije pitanje odbrane Severnog Kosova već osvajawe Prištine. To je šaka jada, videli smo to i 1998. i 1999.godine samo što nesposobna komada nije odobrila da se uđe u Albaniju sa 2-3 brigade i pozarobljava onaj strani šljam oko Tropoje, poraze albanske snage koje su nas gađale artiljerijom otuda i za petnaestak dana izbije na Drač. Umesto toga mi smo potpisali kapitulaciju u Kumanovu, a mogli smo da potpisujemo mirovni sporazum u Tirani.

GrofMonte

pre 5 godina

Šta da se kaže za ovg takozvanog analiticara a da ne uvredi druge ljude? Barikade i blokade su već viđen scenario na KiM, ali bi bilo pošteno da Lazanski ili njegova deca dođu lično, pa da malo budu na barikadama sa lovačkim puškama protiv mitraleza, vodenih topova, suzavca šok bombi i helikoptera! Lazanski ne depr molim te!

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!
Fudbal

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!

Fudbaleri Evertona pobedili su u derbiju nadoknađenog 29. kola velikog rivala Liverpul sa 2:0, dok je Mančester junajted tek pred kraj susreta sa Šefild junajtedom uspeo da "prelomi" 4:2. Jako važne pobede ostvarili su igrači Bornmuta nad Vulvsima 1:0 i Kristal palasa protiv Njukasla 2:0.

24.04.2024

23:05

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija