• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Republika

27.12.2018

15:15

(FOTO) JEREMIĆ RASKRINKAN! Pogledajte šta Vuk radi u Banjaluci, dok su se na ulicama KRVILI SRBI!

Politika

(FOTO) JEREMIĆ RASKRINKAN! Pogledajte šta Vuk radi u Banjaluci, dok su se na ulicama KRVILI SRBI!

Podeli vest

Lider Narodne stranke Vuk Jeremić od rane zore bio je u Banjaluci i sastajao se sa ljudima iz opozicije u Republici Srpskoj i organizatorima protesta u trenucima dok su se na ulici krvili Srbi

Jeremić se sa svojim jatacima sastao u najluksuznijem banajlučkom hotelu Talija, ispijajući kafu kao da se ništa ne dešava na ulicama Banjaluke gde protestanti napadaju policajce i izazivaju žešći sukob.

Foto: Srpski Telegraf

 

Foto: Srpski Telegraf

 

Podsetimo Jeremić je otišao u Banjaluku da pruži podršku onima koji izazivaju krvoproliće i koji priželjkuju sukob među Srbima, što bi rezultiralo raspadom Republike Srpske.

Foto: Srpski Telegraf

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Mita

pre 5 godina

Šta njega briga šta se dešava, on je već pokazao da ne mari za srbe

Nela

pre 5 godina

Opozicija na sve , nelegalne i nedemokratske nacine , pokusava da se "dokopa" vlasti, a podrsku naroda nemaju.

Mili

pre 5 godina

Jeremic pokusava da profitira svadjajuci sopstveni narod.

Nikola

pre 5 godina

Vuk dlaku menja, cud nikako. Briga njega za Srbiju i Davida, samo licni interes i da se napune dzepovi dobro a Srbija rasturi sa sve R. Srpskom. To je ta politika.

Deki

pre 5 godina

Jeremic je jedna velika sramota za Srpski narod.

lakota

pre 5 godina

Nista cudno , pa njegov jedini zadatak je da organizuje i pruza podrsku svima koji su protiv Srba .

milos

pre 5 godina

Vukov moto je zavadi pa vladaj,ali nece mu uspeti ovog puta.

Mile

pre 5 godina

Belosvetska lopina, pokrao pare pa ih trosi redom na promovisanje nasilja i nereda

slađa

pre 5 godina

Vuk Jeremić je zlo. Čini mi se da je Tači na njega mislio kada je planirao da potpiše nešto sa Srbijom u Vašingtonu. Ali to se neće desiti. Svetski banditi koji proglašavaju Srbiju genocidnom, njen narod zločinačkim, a zločin im viri iz očiju. Kao što Vuku Jeremiću ne može izdaja svoje zemlje nikada da se skine sa imena. I kao takav, nema prava da manipuliše srpskim narodom ni u Srbiji ni u Republici Srpskoj. Nikada do sada nijedna vlast nije toliko uložila u povezivanje sa Srpskom i materijalno i duhovno. A nesreća jadnog Davida će biti rasvetljena. Na pravi, institucionalan način. Dodik je u pravu kada kaže da treba najuriti tužioce. To treba uraditi i u Srbiji. Stare ekipe su ostale netaknute i činile su državi do sada što prikriveno, što otvoreno neverovatnu štetu. I tome je došao kraj. Ne sme se dozvoliti rastakanje nečijeg rada zbog lopuža koje bi ponovo da haraju. Oni se ne pitaju već Srbija. Srbija koja radi za svoj narod i ovde i na KiM. I u Srpskoj.

vojkan

pre 5 godina

Bahat i egoista do kraja..ne mari za ništa..

jela

pre 5 godina

To je pokazatelj kolilo on voli Srbiju i narod on je sljam.

Una

pre 5 godina

Briga njega bas za Srbiju i narod,nema on vremena za to.

vežba

pre 5 godina

Šta radi? Pravi generalnu probu za izazivanje krvoprolića na nekom od narednih protesta opozicije, ili kako oni vole da kažu "građanskih protesta", u Srbiji.

Milica

pre 5 godina

Od zlog patuljka Sundjer Boba se nista drugo i ne ocekuje, sem da potpiruje i siri mrznju prema sopstvenom, narodu zarad sopstvenih interesa.

mita

pre 5 godina

Jeremić sve radi protiv Srbije!Trebalo bi ga proterati iz naše zemlje.

Mila

pre 5 godina

On je vec pokazao da ne mari za Srbe,ovo je samo potvrfa toga.

nana

pre 5 godina

Jeremić svuda zabije svoj nos,samo iz svoje koristi .

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija