• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

28.12.2018

22:32

DMITROVIĆ POKOPAO IVANOVIĆA I ŽUTE HEJTERE:  Gde to ima da tuđim ku*em mlatite gloginje i da vlasnik istog ćuti

Politika

DMITROVIĆ POKOPAO IVANOVIĆA I ŽUTE HEJTERE: Gde to ima da tuđim ku*em mlatite gloginje i da vlasnik istog ćuti

Podeli vest

Bivši glavni i odgovorni urednik Večernjih Novosti Ratko Dmitrović, najkonkretnije i najtačnije odgovorio je Ivanu Ivanoviću, žutim hejterima i karijernim opozicionarima o čemu se zapravo radi u aktuelnom "sukobu" voditelja sa Prvom TV

Da podsetimo Ivan Ivanovič je danas rekao da je dobio otkaz, što je Prva televizija oštro demantovala, saopštivši da poslednja emisija "Veče sa Ivanom Ivanovićem" neće biti emitovana zbog niza neistina koje je ovaj voditelj izneo na račun kuće u kojoj još uvek radi.

Na istu priču nadovezao se i iskusni novinar Ratko Dmitrović, koji je navodnom nabeđenom i "nezavisnom" kolegi očitao besplatnu lekciju.

 

 

 

- Gospodo nezavisni, gde to ima da na privatnom mediju pričate protiv vlasnika tog medija? Gde ima da sa tuđim k...em mlatite gloginje, i da vlasnik istog ćuti? Gde ima da glumite "nezavisnog novinara" o tuđem trošku? NEMA TOGA, MALO STE SE ZAJEBALI Osnuj svoj medij i...vozi Miško- napisao je Dmitrović na Twiteru.

Da li još nekom nešto nije jasno. Možda samom Ivanoviću, koji se od radnika službe obezbeđenja, anketara i taksiste munjevito vinuo na zvezdano televizijsko nebo upravo zahvaljujući angažmanu menadžmenta Prve. Nema šta lepo im se zahvalio!  

IVANE, ZAŠTO LAŽEŠ? Ivanović tvrdi da je dobio otkaz, a istina je mnogo drugačija! Svojevoljno otišao kod svojih mentora ĐILASA I ŠOLAKA!

TV PRVA: Bez emisije Ivanovića zbog niza uvreda na račun Prve!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dare

pre 5 godina

Svaka čast za odgovor, napokon neko da ga postavi na svoje mesto....

Maja

pre 5 godina

Zutima treba pokazati gde im je mesto i da se vise ne prave pametni.

Marija

pre 5 godina

Hahahaa lepo ga je opleo. Ivanovic ima jos supe da pojede da neke stvari ukapira

Isidora

pre 5 godina

Bravo za komentar, ovaj Dmitrović je potpuno u pravu.

Tresimesi1

pre 5 godina

Nijedan privatnik ne voli da mu neko kroji kapu.Dobro si plaćen i ima da igraš kako ti ja kažem.Preterao je i tako mu je sledovalo.

Miki

pre 5 godina

Skini gaće i naguzi se jer te privatnik dobro plaća

Mija

pre 5 godina

Ivan Ivanovic je najobicniji zuti sluga,koji se sluzi lazima.Pokusavaju na svaki nacin da naprave probleme,kako bi se docepali vlasti.Nece im uspeti.

Sandra

pre 5 godina

Ivan će i dalje uređivati svoje emisije a taj Dmitrović, bivši, gde je sada on?

Ceca

pre 5 godina

Politička obojenost Ivana Ivanovića, prešla je svaku meru pristojnosti. To mu je svakako jasno ali lakše je okriviti drugog za neuspehe i promašaje koje je imao. Nisu poznate svetke ličnosti dolazile u emisiju kod Ivana zato što je on nešto posebno, nego mu je imidž i popularnost dala televizija.Što se sada buni kada je to jedina istina.

mita

pre 5 godina

Sve pohvale Ratku Dmitroviću na komentar upućen prodanoj duši,Ivanoviću!

Branislav

pre 5 godina

" Genije " ala Trifunović, sad mogu u paru da laju i reže, da bljuju žuč, otrov i mržnju. Đitleru sretno ti društvo, hahhhaaaaaa... Treba im uručiti maunu, ovaj "malinu " za najorginalniju idiotariju.

tane

pre 5 godina

Svaka mu ko Njegoševa. Odavno je žutima trebalo pokazati gde im je mesto,iza vrata.

didi

pre 5 godina

dobro da je otišao sa prve tv zgadio je i ogadio ljudima program ove tv

Coa

pre 5 godina

Nije bitno da li je zuti, plavi ili crveni to je prolazno ali gnjida ostaje trajno

Zona

pre 5 godina

Komičari i ostali koji nisu političari a bave se javnim poslovima, da se manete politike i radite kao profesionalci. Tačka!

Jovana

pre 5 godina

Neko i Ivanu da pokaze gde mu je mesto . bravo !

Fiko Halimić

pre 5 godina

Mislim da ovaj Ivanović, nabeđeni novinarčić ne zaslužuje ovoliku polemiku oko njegovo otkaza od strane TV Prva.

Bill Gates

pre 5 godina

Иван Ивановић се не бави новинарством. Он није новинар. Новинаре је режим средио одавно. Ови сад се утркују ко ће брже, јаче, боље... Вече са Иваном Ивановићем није информативна емисија. Журнал и Вести које ће бити нису информативне емисије. То је све шала, ТВ програм забавног карактера. Али изгледа да то некима није јасно. И наравно, опет смо сведоци напрдне технологије замене теза и скретања пажње, која се умешала и у забавни програм. Шта ћеш Иване, дошао ред и на Вас. Време је да и комедија узнапрдује. Последња нада и упориште нормалности у Србији су цртани филмови, док и они не узнапрдују, а онда... Децу у кола и ауфидерзен!

sloboda

pre 5 godina

Zar ovako jasnu i vdljivu stvar niko nije mogao da izjavi. Majstor' Ivane: posto od Zvezdare do aerodroma?

Deki

pre 5 godina

Mali nadovezao je procenio sebe ,umislio je da je voditelj a ono obični taksista koji ne zna da ceni hleb koji zaradjuje.

Boka

pre 5 godina

Ivan je znao stvarno da pretera u ponasanju i treba kazniti.

Slobodan

pre 5 godina

Hahaha, kakva poruka. U pravu je, sve je lepo rekao.

Tanja

pre 5 godina

Svi su oni nezavisni, a svima njima upravlja banda divljaka slična onim sa divljeg zapada

Nikola

pre 5 godina

Zašto još uvek polemišemo o Ivanu??Istina uvek izađe na videlo

Dane

pre 5 godina

Od uvek je bio žuti sluga.I dok je on mislio da je novinar mi smo znali kome služi.

SS

pre 5 godina

Nije mi samo jasno šta su videlu u tom lihvaru od osobe,kad je uspeo da ih provoza taksijem,ponižavajući i vređajući u emisijama,setite se.

Sasa

pre 5 godina

Moram da primetim: Recnik Gospodina Dmitrovica je ispod svake kritike."Glavni odgovorni urednik"....Cestitam.

Niko

pre 5 godina

Smatram da njegova emisija nije vredna bilo kakve pomene. U samom pocetku kada je poceo da vodi emisiju, bila je simpaticna, kako je vreme prolazilo menjala se, da bi postala sarkasticno prosta, nekulturna, politicko djubre, koje po meni nije bila za gledanje. Decko je umislio nesto sto nije imalo nikakvu vrednost.

RINGISPIL

pre 5 godina

Sta se moglo ocekivati od radnika obezbedjenja americke ambasade koji je usput VRBOVAN a da toga mije ni svestan. Postade nas IVAN GOVNJIVA MOTKA U RUKAMA MOCNIKA.

Mirjana

pre 5 godina

Gospodine Dmitroviću, Ima nas dovoljno « matorih » koji se dobro sećaju perioda kada ste ostavljali svoje najkvalitetnije kadrove na cedilu, kada ste bili urednik u « Večernjim novostima » a zarad plate od 4000€ koju ste primali kao NEOBRAZOVAN I NESKOLOVAN NOVINAR. Diplomu fakulteta nemate, ali ste itekako diplomirali udvoristvo aktuelnoj vlasti. Saglasno svemu ovome, istinu krivotvorite, krijete iza bahatosti i agresivnog nastupa, ali ne zaboravite: sve se vraća i sve se plaća. I tesko zaboravlja, ničija nije gorela do zore pa neće ni Vasa. Ispisnik

nikola93

pre 5 godina

Nije vas stramota da lazate vi iz informera!!! Jel vam vucko udelio sendvic, jao cekaj sigurno jos razmislja o mestu u Francuskoj :) Ajd vi po taj sendvic, dok se vucko nije predomislio.

Izbori 2024

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka!
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka!

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija