• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

30.12.2018

13:49

OVA PRETNJA JE VIŠE NEGO BOLESNA! Uhapšeni saradnik N1 poslao Vladimiru Đukanoviću PORUKU OD KOJE SE DIŽE KOSA NA GLAVI!

Politika

OVA PRETNJA JE VIŠE NEGO BOLESNA! Uhapšeni saradnik N1 poslao Vladimiru Đukanoviću PORUKU OD KOJE SE DIŽE KOSA NA GLAVI!

Podeli vest

U sklopu kampanje koju žuta ološ elita vodi prostiv narodnog poslanika i člana Predsedništva SNS Vladimira Đukanovića, samo zbog toga što je koleginici iz Skupštine Mariniki Tepić uputio na Tviteru javnu poruku "Marinika shvati nećemo stati", na društvenim mrežama stižu najgore moguće uvrede i pretnje, a najdalje je otišao kvazinovinar i saradnik N1 koji se laćno predstavlja kao Zapad Todorović

Reč je, zapravo o D. M. (1980) koji je radio voditelj i saradnik CIA N1 televizije koji je uhapšen posle zaista najskandalzunije i najjezivije pretnje:

- Fašistički vepru, nećemo ti dvaput reći, na ražnju ćeš se peći! - napisao je ovaj opozicionar!

Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je da je D.M. priveden zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje sigurnosti. On je osumnjičen da je putem društvene mreže Tviter uputio najstrašnije pretnje smrću poslaniku Vladimiru Đukanoviću.

Foto: printscreen Twitter

Po nalogu nadležnog tužilaštva, njemu je određeno zadržavanje, nakon čega je uz krivičnu prijavu priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Da podsetimo, to je samo najgora u nizu pretnji koje su ovih dana stigle Đukanoviću. Jasno je kakvim se sve sredstvima služe opozicioni lideri i njihovi slebenici, kao i kakvom terminologijom raspolažu, ali ovakve pretnje prosto nisu dostojne čoveka.

UŽAS! Pretnje koje su upućene poslaniku Vladimiru Đukanoviću su nešto NAJSKARADNIJE ŠTO SMO U ŽIVOTU PROČITALI!

A onda se njegove "kolege" sa N1 još i bune što je uhapšen!

Nego šta je trebalo? Pustiti da ostvari svoju pretnju?! Taj film neće gledati!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Vlado

pre 5 godina

Tako to radi svaka pravna država u svetu. Ne treba dozvoliti nikome da nekog verbalno i fizički ugrožava, ako se ne slaže sa njegovim stavom. Ovako je trebalo ODAVNO da reaguje tužilaštvo i policija.

Nina

pre 5 godina

Nista nije vecno, pogotovu ovakva vlada koja kinji, unistava svoj narod,prodaje sve sto stigne, dozvoljava kriminalu da raste, mafiji da vlada, itd. Sve ce pasti, uskoro. ZUTI SU GO*NA A OVI SU BOMBA KOJA SVE UBIJA

lipe1963

pre 5 godina

NAROD JE JAVNO SAZNAO PRAVU ISTINU,JUCE SU SE OGLASILA I OSUDILA NOVINARSKA UDRUZENJA HAPSENJE NJIHOVOG FASISTICKOG KOLEGE.COVEK MORA DA SE ZAPITA:,,KAKVA SU TO UDREZENJA KADA PODRZAVAJU OVAKAV FASIZAM'',SVI ZNAMO DA SU TO POLITICKA UDRUZENJA IZA KOJIH STOJE TI TAKOZVANI NABEDJENI I NEZAVISNI NOVINARI.HOCE SADA NEKO OD NJIH JAVNO DA SE IZVINI???TO SU TI NOVINARI KOJI NIKAD NESPOMINJU PERIOD OD "2000god. do 2012god.TADA SU SE ONI DOBRO SNASLI UCESTVOVALI I PODRZAVALI EKONOMSKI GENOCID I PROPAST SRBIJE;NAROD I SRBIJA NJIH NIKAD I NEITERESUJE . KAO I OVI PROTESTI KOJI SE ODVIJAJU IMAJU SVRHU SAMO DA ONI JOS BOLJE ZIVE.SRBIJA;NAROD MA KOGA TO INTERESUJE::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Masha

pre 5 godina

Taj sto je pretio da ce nekog da pece, ne treba da bude u policiji, nego u psihijatrijskoj ustanovi!

NB

pre 5 godina

Nikakve pretnje ni nasilje se ne smeju tolerisati. Sramota!

Toma

pre 5 godina

Pretnje i ugrožavanje sigurnosti je za svaku osudu i ovakvo ponašanje se mora sankcionisati najstrožije.

Nikola

pre 5 godina

I treba ga uhapsiti, svako ko vredja i preti treba da odgovara pred sudom.

Nina

pre 5 godina

Pretnje su deo opozicije oni tako gunkdionisu i daleko su od dobra .

Davor

pre 5 godina

Nije olos zuta.jedino ako vi niste pozuteli.tj jedino ako ti nisi pozuteo.

Sumadinac

pre 5 godina

Nrka taj doce u neku Zapadnu zemnju pa neka tako nesto kase nekom netamo nekom obicnom coveku a kamoli funcioneru, pa vudeo bih gde bi zavrsio.

Milasin

pre 5 godina

Osuda i najoštrija kazna za svakoga ko preti.

Sanja

pre 5 godina

Niko normalan nebi mogao da uputi ovakve pretnje. Ovako nesto treba kazniti najstrože.

VLADAN

pre 5 godina

Nekad bio neki Ivan Grozni. Sad se pojavio Milinkovic nista manje grozni.

Mima

pre 5 godina

Nigde u svetu se opozicija ne naziva "žutim ološem". Kako ćete nazivati ove kad ih maknemo s vlasti ,"fašistički ološ"?

Ujka Sima

pre 5 godina

Grese sto hapse. Treba da naplacuju, pa nek svako preti i psuje, al nek plati. Kad lupis po dzepu, sve se dovede u red. Inace sve skaradnosti treba dozvoliti pa oporezovati. 98%. Pa da vidis brale privredni rast.

lmx

pre 5 godina

samo je pitanje ko je Vučičev ker br. 1, sve drugo je jasno

istina

pre 5 godina

A sta je sa izjavama iz sns oni smejuda kazu sta god hoce

Mirko

pre 5 godina

Bože koliko bolesnika , dosta više sa takvim gadostima i pretnjama!

Zoran

pre 5 godina

Duka "moler"...sta bi sa lutrija i torbama??? Sta je sa njegovim rasipanje mržnje preko YouTube kanala? Čovek je neviđeni primitivac i nista vise od toga .

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija