• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

30.12.2018

15:34

OBRADOVIĆ: Zanimljiva fascinacija hrvatskih medija protestima

Politika

OBRADOVIĆ: Zanimljiva fascinacija hrvatskih medija protestima

Podeli vest

Potpredsednica Srpske napredne stranke (SNS) Marija Obradović izjavila je danas da ozbiljno i detaljno prati proteste u Beogradu i medijsko izveštavanje, pri čemu joj je naročito zanimljiva „fascinacija“ hrvatskih medija njima

 - Posebno me zanima medijsko izveštavanje o protestima ne samo u našoj zemlji nego i u regionu, i ono što je zaista zanimljivo to je fascinacija hrvatskih medija protestima u Beogradu. Čini se da hrvatski mediji nikada nisu na ovako neozbiljan, neobjektivan način izveštavali o protestima u Beogradu - rekla je Obradovićeva Tanjugu.

Ona je posebno ukazala na njihovo „poigravanje brojkama, koliko zapravo povećavaju broj ljudi koji učestvuje u tim protestima“.

 - Ali, prateći sve te izveštaje u hrvatskim medijima, nameće mi se jedan zaključak, a to je da sve i da se sve pristalice HDZ-a, SDP-a u Hrvatskoj i SDA u Bosni sakupe, neće biti dovoljno da nas pobede u Beogradu. Prateći i dalje te izveštaje, mislim da će nam biti sve zanimljivije, da ne kažem sve smešnije -  rekla je Obradovićeva.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
gorkic

pre 5 godina

Treba samo pogledati ko se sve spolja divi i naslađuje demonstracijama i sve će vam biti jasno. Oni bi po svaku cenu nazad na vlast, pa ne prezaju da traže pomoć i od neprijatelja sopstvene zemlje. Sramota!

Mikica

pre 5 godina

Bravo za nase komsije.Sve su tacno preneli.Malopre mi komsinica Ruskinja prevodi poduzi tekst iz ruskih novina.Sve od reci do reci je tako bilo.Oni nesmeju da lazu.Ovde plate kaznu za laz I opet lazu.Nas Djiki je dobio na 29 sudjenja.Samo ovaj da ode ,,ogrejace nas sunce

Branko

pre 5 godina

" MISLIS VAS DJITLER, ON CE DOCI NA VLAST KAD MAJMUNU SUPAK ZARASTE " !!!????

Kristina

pre 5 godina

Pa oni uzivaju kada se kod nas desavaju neredi i pate kada se slazemo.

minja03

pre 5 godina

Ne izveštavaju kako je bilo vć kako im je milo.

slađa

pre 5 godina

HRT se ponaša odmetnički u odnosu na politiku, bar zvaničnu, svoje države. Možda im je dosadno. Možda su se uželeli "pozorišta u svojoj kući".

Mariška

pre 5 godina

Pa pričamo o hrvatima oni su loša kopija svega.

Ivana

pre 5 godina

Tolika euforija pri izvestavanju kao da je iz ratom zahvacenog podrucja. Boze me sacuvaj, saka jada mekece i to je sve.

Dragojlo

pre 5 godina

Hrvati žele da nam nametnu njihovu zlobu prema nama, ali mi smo jači svi koji podrzavamo predsnika Srbije Aleksandra Vulića,, ne mogu nam protestanti ništa, jači smo od svih,,

Cedomir

pre 5 godina

Sto bi moja stara majka rekla " Latini, stare varalice " .

Eta

pre 5 godina

Srbija se ne da unazaditi....samo nek setaju I pisu sta im je volja...narod podrzava rezultate I napredak...

Tamara

pre 5 godina

Hrvati su ljubomorni na uspeh naše vlade i predsednika, pa pokušavaju da nam napakoste na sve načine.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17