• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

30.12.2018

16:33

CRNA GORA PRETI SRBIJI! Darmanović: Nećemo dugo čekati odgovor Beograda, AKO NAM NE IZAĐU U SUSRET BIĆE POSLEDICA!

Politika

CRNA GORA PRETI SRBIJI! Darmanović: Nećemo dugo čekati odgovor Beograda, AKO NAM NE IZAĐU U SUSRET BIĆE POSLEDICA!

Podeli vest

Crnogorski ministar spoljnih poslova Srđan Darmanović izjavio je danas da je Crna Gora strpljivo čekala odgovor zvaničnog Beograda u vezi sa slučajem Branke Milić i poručio da opstrukcija sudskog procesa ne može trajati u nedogled

Kako je rekao, Crna Gora će preduzeti određene korake ukoliko Srbija ne ponudi odgovor, prenosi RTCG.

Darmanović je dodao da i dalje veruje da Vlada Srbije neće odlučiti da opstruira pravdu time što će "štititi begunca pod svojim krovom" i ometati sudski proces koji se odvija u Crnoj Gori i istakao da je Crna Gora prema tom pitanju postupala vrlo odgovorno u skladu sa svim međunarodnim pravilima i dobrim odnosima dve prijateljske zemlje.

PUTIN IZ MOSKVE POSLAO ŠOKANTNU PORUKU: Najmanje 150 šiptarskih agenata VRŠLJA PO SRBJI!

- To će verovatno biti slučaj još neko vreme. Mi se još uvek nadamo da će Srbija u tom slučaju pomoći sebi, pa time i nama - kazao je Darmanović i dodao da ukoliko Srbija ne ponudi odgovor, to imati posledice.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dje

pre 5 godina

Sta vi to nekom pretite.zato imate podrsku nato bande

Gas

pre 5 godina

Pogledajte kartu kakav je tačno plan Amerike sa LNG terminalom u Hrvatskoj a da karta nije dovršena jer je plan da se spoje sa gasovodom LNG terminali u Hrvatskoj i Poljskoj tako da gas dolazi sa morskim putem i to sa obe strane EU i bude konkurencija ruskom gasu.... https://croative.net/wp-content/uploads/2016/12/lng-terminal.png

Milivoje

pre 5 godina

Koje BRE prijateljske zemlje pa 90% Srba vas posle svega sto ste ucinili Srbiji mrzi vise nego šiptare tu ne računam Srbe iz Crne Gore vec na pristalice one dzukele. Mrš

Ma ajde

pre 5 godina

Samo im popakujemo sve njihove gradjane koji vedre i oblace sa raznih polozaja u nasoj zemlji. Recimo apsolutno vladaju studentskim domovima u Beogradu. Ima da im skoci broj stanovnika 25%.

dedA

pre 5 godina

NEMOJTE PRETITI CRNOJ GORI.porucite sve ZLOCINCE tamo gde SU ZLO NAPRAVILI

ljuba

pre 5 godina

Jbt..ko je sve ministar....ne bih mu dao ni tezgu na Kalenicu

Nele

pre 5 godina

Samo naplatiti studiranje i lekarske preglede, to im je nato poruka.

LOZNICAnin

pre 5 godina

Nisu pretili Srbiji dok su se ovde radjali, skolovali i sticali svaku mogucu afirmaciju. Prethodni predsednik CG je rodjeni Beogradjanin, a takodje i prva njihova ambadaforka,a o svekolikim funkcijama u svim porama naseg drustva, da ne govorimo. A to sto oni prete, na zalost, odraz je nase slabosti, a ne njihove moci. Za mene, oni su isto sto i neke daleke i malo poznate ostrvske drzavice, a daleko od brace, ili komsija.

zoran

pre 5 godina

Kako se udebljao ovaj covek..secam ga se kad je bio pozajmljivao kosulje, mrsavko obican i nazovi politicar..nece dugo..holesterol i crnogorski infarkt

Pero

pre 5 godina

Da nece slucajno vojsku da salju na Srbiju da znamo da dignemo jedno lovacko drustvo,ali moramo da pazimo da nebude neko velikobrojno jer nezelimo da nas i crnogorci terete za neki a login i geniocid.

Balkanac

pre 5 godina

Oj lijepa nasa Albangorooo dirajte mecku pa svi bjez pod suknju

Herceg Novi

pre 5 godina

Prijetiš, a, na kakve posledice misliš?! Možeš i ti i tvoji milogorci zajedno se montenegrinima da duneš Srbiji u.... auspuh. ?

Vladimir

pre 5 godina

Jao cuj ovog Milogorca kako se osilio pa jos preti.E muko crnogorska kad si poreklo prodala i identitet brises.Jadni ste Milogorci da jadniji ne moze da budete.Vi ste cirkus zivi.

Penzionerj

pre 5 godina

Koji ste vi idioti, napadate Srbiju i Srpski narod a mi smo vam izgradili zemlju, idioti jedni. Sramota me da pisem pogrdna imena jer vi i vise od toga zasluzujete. Devet godina smo izdvajali za vas svakog meseca i spreman sam da tuzim za povracaj novca a verujem i ceo Srpski Narod. Moramo raditi na tome i stoga pozivam sve da se udruzimo. Gori su od siptara.

banat1952

pre 5 godina

A, jel bi mogao Milogorac, da nas potegnes za onu stvar, onako prijateljski ?

SEKULA

pre 5 godina

Milogorci vam ruse Srbiju..predvode demonstracije i u Beogradu i u Banja Luci..to ste im vi dozvolili. Unistice vas Milogorci

Sasa

pre 5 godina

Prijatelji !!! Ajde vise skinite nam se s one stvari i svi lepo nazad u lepu vasu milugoru . Zbog vas majmuna ne mozemo decu u vrtice da upisemo , da se zaposlimo da se setamo ulicom od kriminalaca . Sve ih spakujte i nazad za crnu goru njihovu pa nek se zaposljavaju u albaniji i hrvatskoji makedoniji majku vam j..... onu prodanu . Pu stok9 smrdljiva ona pun mi vas je k.... vise

branko1

pre 5 godina

Joj al nas uplaši,sve nam se gaće tresu,se*onjo

milan lala

pre 5 godina

Bice posledice cuj patetike , a kakvih, povucete ambasadora ili glasacete u UNESKO ili Interpol protiv nas , polacete vojnike na "kosova " , priznacete ponovo kvazi drzavu "kosove " ko cokalije . Sikter more . Sta su umilsili da ce Srbija da ucestvuje u njihovim cirkus sudskim procesima . More mars breeeee .

Kokot

pre 5 godina

Nameračio se đatić da nam i on uvede šiptarske sankcije. O tome radi. Samo tako bi mogli da se ujedine svi jugoseparatisti, ali im ni to ništa ne bi pomoglo bez odlazećeg Natoa koji ih je poprimao u strahu od kolapsa.

1999

pre 5 godina

Liii al se uplasismo,muci jado jadna izdajnicka

Slavica

pre 5 godina

Kako je jadan svaki crnogorac! Od koga su potekli!Ubise ih kompleksi!Jadovi!Treba uvesti vize za sve crnogorce ne srbe iz crne gore.

sloba

pre 5 godina

ja sam Rrom a i moja supruga pa majkumu nismo toliko crni,niti bolji sverceri cigareta,

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija