• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

02.01.2019

12:44

VULIN: Teško je naći većeg lažova i veću štetočinu od Vuka Jeremića!

Politika

VULIN: Teško je naći većeg lažova i veću štetočinu od Vuka Jeremića!

Podeli vest

Predsednik Rusije Vladimir Putin iskreni je prijatelj Srbije, ali i iskreni prijatelj predsednika Srbije Aleksandra Vučića i Srbija zbog toga treba da bude srećna, izjavio je danas ministar odbrane Aleksandar Vulin komentarišući izjavu Vuka Jeremića da Putin podržava Srbiju, ali ne i Vučića

 

- Teško je naći većeg lažova od Jeremića, ali, nažalost i veću štetočinu od njega. Podsetiću vas da je taj lažov rekao da Angela Merkel nikada neće primiti Aleksandra Vučića, a dva dana kasnije su imali srdačne razgovore. Takođe, podsetiću vas da je predsednik Vučić s predsednikom Putinom razgovarao više puta nego svi DOS-ovski političari zajedno - istakao je Vulin.

Kako se navodi u saopštenju iz njegovog kabineta, Vulin je ocenio da se "iskreno poštovanje koje predsednik Putin ima prema predsedniku Vučiću vidi u politici, u tome koliko puta je na poziv Aleksandra Vučića pomogao Srbiji i koliko je puta bio u Srbiji baš posle komunikacije s Vučićem".

OVAJ JE NAČISTO PROLUPAO! Vuk Jeremić tvrdi da Putin prezire Vučića, a video ga je samo na slici!

On je dodao i da ne zna, kako je rekao, šta uopšte "lažovi iz DOS-a žele".

- Jednom govore za nas da smo prozapadni, onda govore da smo proruski. U zavisnosti od toga s kim razgovaraju i gde mogu da naškode Srbiji, onda takve stvari i govore - primećuje Vulin.

- Dolazak predsednika Putina u Srbiju (17. januara) samo je još jedan dokaz kakvi su i lični odnosi predsednika Vučića i Putina. Teško je naći svetskog lidera, a ne lidera zemlje koja nije ni previše velika niti je njen narod previše brojan, koji je toliko puta imao sastanak s predsednikom Putinom - rekao je ministar odbrane.

STEFANOVIĆ JEREMIĆU: Šta Putin misli o Vučiću reći će mu za samo nekoliko dana kad se budu sreli po 15. put!

On je istakao da Srbija treba da bude srećna i zadovoljna zbog prijateljstva dve države i dva predsednika.

- Njihov lični odnos nam je mnogo puta pomogao.Vučića cene i na istoku i na zapadu zato što je srpski predsednik, zato što i zapadu i istoku govori istinu i zato što se uvek bori samo i jedino za Srbiju i njene interese. On nije ničija marioneta niti igračka, a to je nešto što Jeremić ne može da razume - poručio je Vulin i dodao da ne sumnja da će predstojeća poseta Putina Srbiji biti izuzetna i da će biti još mnogo prijatnih iznenađenja za sve građane Srbije.

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić je, gostujući u emisji Centar portala Srbin.info, ocenio da je odnos aktuelnih srpskih vlasti prema Rusiji licemeran i neiskren, uprkos podršci koju Moskva pruža Beogradu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Gagi

pre 5 godina

Reci nebitnog Jeremica su takodje nebitne. On je svoju pricu ispricao

Gavra

pre 5 godina

Jeremić ovako pokušava da dobije jeftine političke poene i izbori se da pređe cenzus.

Jovan

pre 5 godina

Vuk Jeremić je već dosta utadio za nas kada je prebacio pitanje kosova sa UN gde polovina zemalja neće da prizna Kosovo na EU koja zdušno podržava secesiju.

Toma

pre 5 godina

Ne vidim ni jedan razlog da se misljenje doticnog gospodina uzima u razmatranje. Jeremic je svoje odglumio i zavrsio karijeru.

Danijela Nikolić

pre 5 godina

Izosite činjenice o odnosu Putina i Vučića a zvuči kao da se pravdate Jeremiću! Znam da tako treba ali... Pustite Jeremića nek bude na marginama društva jer tamo mu je mesto. Samo skreće pažnju na sebe lažima i demagogijom. Rekao jeonodavno šta je njegova suština i pregažen je na izborima. Nije fenixx i neka ne mašta o povratku. Pepeo..

Mila

pre 5 godina

Znala sam da je Jeremic prijatelj Tacija a da je prijatelj Putina I da zna sta misli o Vucicu e go nisam znala! Ovaj covek laze pa,sam sebi veruje!

Jovana

pre 5 godina

Tesko je naci nekog ko parira lazi , jer su ovo opozicioni profesionalci!

Petar

pre 5 godina

Putin svojim dolaskom demantuje sve navode Jeremica

marinko

pre 5 godina

Opozicija nema politiku koja ce gradjanima Srbije obezbediti bolji zivot

Petko

pre 5 godina

Ministar Vulin je apsolutno u pravu...veceg lazova ni ja ne mogu da se setim...Vuk je u toj kategoriji apsolutni pobednik...barem negde da pobedi...

Svetlana

pre 5 godina

Vuk Jeremic laze za Ginisovu knjigu rekorda! A sto ej najgore on misli da mu neko veruje. Ne vidi da sluzi za sprdnju.

karlo

pre 5 godina

Jeremic na sve nacine pokusava da proziva Vucica i ugrozi ga ali mu to bas ne polazi za rukom,Putin nije glup i naivan covek da bi se okretao na komentare oveg Americkog pajaca Jeremica.

Mile

pre 5 godina

Dobro, ima veliku konkurenciju, Djilas, Tadic, Cedica,Trifunovicu, ima ih dosta, ali Jeremic je jedan od najvecih lazova

Ivana

pre 5 godina

Vuk Jeremić je trenutno predmet sprdanja u javnosti, jer svi pametni ljudi vide koliko ovaj čovek nema srama!

Marko

pre 5 godina

Vuk Jeremić je politička gnjida koja želi samo da krade od države i jadnog naroda a koga podržavaju neki domaći i strani faktori sve sa ciljem da sruše političku vlast u Srbiji.

lole

pre 5 godina

Jeremića treba ostaviti po strani i ne baviti se njime.

Timo

pre 5 godina

Vuline dali ti citas to sto izjavljujes ja bi tebe odma upiso u obdaniste pa tek kasnije u skolu.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija