• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

02.01.2019

13:40

UDRUŽENJE: Nepravda da Haradinaj taksama ucenjuje Srbiju!

Politika

UDRUŽENJE: Nepravda da Haradinaj taksama ucenjuje Srbiju!

Podeli vest

Udruženje porodica kidnapovanih i ubijenih na KiM ocenilo je danas da je izjava kosovksog premijera Ramuša Haradinaja da će povećane takse ostati zauvek ili dok Srbija ne prizna Kosovo nastavak pritiska na Srbe koji žive na KiM, na prognane koji žele tamo da se vrate i na Srbiju koja se zalaže za rešavanje problema mirnim putem

 

U saopštenju Udruženja ističu da je nepravda da Haradinaj, "dokazani terorista i zločinac potpomognut od SAD i EU", i dalje taksama od 100 odsto ucenjuje Srbiju kako bi priznala nezavisno "UČK Kosovo".

Udruženje ističe da takse neće naterati Srbiju i srpski narod da prizna Kosovo.

Udruženje je reagovalo i na izjavu komandanta Kfora da KBS nije UČK i da nisu u obavezi da ih razoružaju, navodeći da je to još jedna nepravedna podrška lažnoj državi Kosovo i pritisak na Srbiju.

"Ovakve izjave nisu pretnja samo po Srbiju i srpski narod, već su pretnja po mir i bezbednost u regionu, i u celom svetu", navode iz Udruženja.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
slađa

pre 5 godina

Takse su protivpravne, kao i OVK vojska. Sve je jasno.

Alexandar

pre 5 godina

Celavi prevarant ostao mi duzan za gorivo dok sam radio na benzinskoj pumpi. I sad ce on da resava kosovski problem pobego sa kosova i krije se po beogradu

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija