• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: GazetaExpress/Pravda

03.01.2019

16:52 >> 16:58

(VIDEO) ŠIPTARI NAM PRETE I IZ VAZDUHA, kada vidite čime raspolažu Tači i Haradinaj, NEĆE VAM BITI DOBRO - OD SMEHA!

Politika

(VIDEO) ŠIPTARI NAM PRETE I IZ VAZDUHA, kada vidite čime raspolažu Tači i Haradinaj, NEĆE VAM BITI DOBRO - OD SMEHA!

Podeli vest

Albanci ne mogu da izađu iz euforije otkad su 14. decembra dobili zeleno svetlo ta formiranje tzv. Vojske Kosova

Mediji su puni tekstova koji veličaju buduću "regionalnu vojnu silu". Međutim, u stvarnosti cela priča deluje prilično tragikomično.

Kažu, sporo, ali sigurnim koracima, vojska im se razvija, svakoga dana sve više. 

Jedan od njihovih, nastavljaju, davnašnjih snova konačno se ostvaruje, a sva žrtvovanja i tela i duše albanskog naroda konačno dobijaju smisao; svaki Albanac je bio deo vojske u kojoj sad uživaju.

SRBIJA SPREMILA PET MILIJARDI EVRA ZA ČETIRI AUTO-PUTA: Prioriteti su oni za Rumuniju, BiH, Crnu Goru, Albaniju...

Ovo je lirski uvod u tekst o prvom albanskom vojnom pilotu sa Kosova Afrimu Zabeli, koji je, kao i autori teksta, takođe sanjao "otvorenih očiju". Zabeli je ta neviđena snaga na nebu iznad Prištine.

A Zabeli je, gle čuda, diplomirao na vojnoj akademiji u Turskoj baš 14. decembra kad je formirana Vojska Kosova.

KOMANDANT OVK POBEGAO posle poziva SPECIJALNOG SUDA ZA RATNE ZLOČINE! Na tapetu još 10 šefova terorista!

I onda se vratio kući da postane "prvi Albanac na nebu".

Dakle, kako stvari stoje, tzv. Vojska Kosova ima sada jednog pilota i to sa ponosom ističe. Oni, izgleda, ne veruju da jedna lasta ne čini proleće, pa će s tim jednim pilotom proglasiti svoju dominaciju na regionalnom nebu. 

U intervjuu koji je dao za jednu albansku televiziju Zabeli je pričao kako je ushićen zbog formiranja albanske avijacije u okviru tzv. Vojske Kosova.

HEBRANG OD SRBIJE TRAŽI 300 MILIJARDI RATNE ŠTETE I IZBACIVANJE ĆIRILICE IZ UPOTREBE: Lud za sve pare ili se najeo bunike!

Intervju je davao novinarki na pisti, gde je bio više nego očigledan nedostatak ijednog aviona.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
tomas0d

pre 5 godina

Pa normalo da nemaju kad je zadnji borbeni albanski avion pao jš pre pola veka,poginuli i pilot i LOŽAČ.

Darko

pre 5 godina

Samo se ti smej. Sada Albanija ima lovce F-16.

Never

pre 5 godina

Skupice siptari para slozan je to narod polako kamen pi kamen palaca zrno po zrno pogaca

sava

pre 5 godina

njihov dron nam u sed Beograda, heba kevu! A zamislite tek kad nabave avion, oduvaće Batajnicu

Marcco

pre 5 godina

Smejali smo se mi mnogima od Slovenaca pa na dalje...

fz

pre 5 godina

Inace svaki pas je hrabar i jak kada laje sa gospodarevog lanca. A nece ni gospodareva do zore goriti. Videcemo tu njihovu velicinu i hrabrost kada i ovog gospodara im oteramo ko i sve bivse sto smo oterali sa Balkana u proslom veku. Pa kada se vukovi pocnu savijati oko njihovih psecih 'kucarica", vidicemo i njihovu hrabrost i koliko jako mogu da laju ili da cvile

Saradžogla

pre 5 godina

Из непоузданих извора сазнао сам да албанци и шиптари су купили дестак невидљивих авиона.Ено су на ливадама около Приштине.Од кинеза су набавили стотине дронова на батерије.Пошто могу да носе по ручну бомбу да наша војска буде у приправности.Шиптари су рода српског и живе као робови албанске мафије а наша власт о томе не говори УН?

Bez zluradog šegačenja

pre 5 godina

Ovaj tekst je samo izraz ljutnje zbog nemogućnosti da se sa Albancima postigne dogovor. Zašto nam je potrebno da se sa takvim nipodaštavanjem "hranimo i branimo"!? Podcenjivanje drugoga je uvek bilo odraz vlastite slabosti i nadobudnosti, koja se pre ili kasnije skupo plaća. Zar smo zaboravili naše podsmehe o veličini i snazi Albanije "podigla oba aviona" i sl., a mi smo došli da smo ostali bez ijednoga!? Ili "baš me briga što Mađarska nema more a ima mornaricu"!? Evo sada Srbije sa "mornaricom i mornarima" a bez mora!? Svaki put kada u Beogradu sretnem "mornaričkog" oficira Vojske Srbije, setim se našeg podsmeha Mađarima.Dobro je pisati o moći ili nemoći drugih ali ne sa tolikim stepenom ztluradosti i podsmeha, jer to uveseljava samo "tupoglavce", a šteti narodu i državi.

jovan

pre 5 godina

imace oni veoma brzo bolju opremljeniju vojsku od nas i bice deo NATO zivi bili pa videli

Izbori 2024

TV

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)
Live TV

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)

Pred beogradske izbore članovi opozicije pokušavaju da izmanipulišu građane Beograda. Malo, malo dižu paniku netačnim informacijama: tvrde da će pešački prelazi nestati sa mesta na kojima su neophodni, spinuju da je država dozvolila građenje stambenog objekta na mestu dečijeg parka, dižu paniku gde je nema. Sa druge strane, kada zađete među građane i kada popričate sa njima uglavnom komentarišu da Beograd nikada lepše nije izgledao. Gost "Info jutra" bio je glavni gradski urbanista Marko Stojčić sa kojim smo razgovarali o EXPU koji će se održati u Beogradu 2027. godine, ali i drugim važnim temama vezanim za naš glavni grad.

28.03.2024

10:35

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država! (VIDEO)
Live TV

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država! (VIDEO)

Predsenik Srbije Aleksandar Vučić kaže da su vitalni nacionalni interesi naše zemlje ugroženi. "U ovom trenutku, nije lako da kažem kakve smo vesti dobili u poslednjih 48 sati. Direktno nam ugrožavaju vitalne nacionalne interese i Srbije i Srpske. Narednih dana upoznaću narod Srbije sa svim izazovima koji su pred nama. Biće teško, najteže do sad. Borićemo se. Pobediće Srbija", napisao je Vučić na svom Instagram profilu. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar Tomislav Lovreković.

28.03.2024

10:11

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju "nevidljivog": Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)
Live TV

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju "nevidljivog": Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)

Na današnji dan pre 25 godine, četvrte noći NATO agresije na našu zemlju, Vojska Jugoslavije oborila je američki bombarder F-117A. Do tada se smatralo da ovaj tip aviona, koji je zbog smanjenog radarskog odraza zvan „nevidljivi”, nije moguće locirati na nebu. Ipak, to je uspelo Trećem raketnom divizionu 250. raketne brigade Vojske Jugoslavije, 27. marta 1999. u 20.42 časa. Dva projektila tipa „neva” ispaljena su iz atara Šimanovaca, a jedan je pogodio F-117A, koji se posle bombardovanja podzemnog komandnog centra u brdu Straževica u Beogradu zaputio ka vazdušnom prostoru Mađarske. Letelica u plamenu sunovratila se na njive u ataru sremskog sela Buđanovci. Pilot se katapultirao i prizemljio pomoću padobrana. Ostaci oborenog F-117A „noćni soko”, što je pun naziv aviona, danas se čuvaju u Muzeju vazduhoplovstva, kao trofej kojim nijedna vojska na svetu ne može da se podiči. O ovom poduhvatu Vojske Jugoslavije za Informer TV govorio je Đorđe Aničić, potpukovnik protivvazdušne odbrane, u emisiji "Info jutro".

27.03.2024

10:15

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija