• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

04.01.2019

12:22

ĐILAS OPET PRETI INFORMERU! JE LI, TAJKUN A ŠTA SMO TO SLAGALI?

Politika

ĐILAS OPET PRETI INFORMERU! JE LI, TAJKUN A ŠTA SMO TO SLAGALI?

Podeli vest

Jedan od lidera opozicionog Saveza za Srbiju, tajkun Dragan Đilas, ponovo je na Tviteru zapretio Informeru, samo zato što mu nije po volji ono što piše u našim novinama

 

- Javno obećavam da nazivanje narkomanima i šiptarskim aktivistima Jelene, Aleksandra i Martina, troje mladih koji su u NIN-u emotivno pričali o tome zašto su u protestu, nikada nećemo oprostiti ni Vučiću ni njegovim Informerima, Telegrafima, Pinkovima... - zapretio je Đilas na Tviteru, ali ovog puta nije naglasio da li planira da nas bije, hapsi ili nešto drugo.

 

 

A šta je to Informer napisao za "koordinatorku" protesta Jelenu Anosonović, a da nije tačno?

- Je l' Jelena Anosonović bila kandidat za odbornika na listi "Dragan Đilas - Beograd odlučuje, ljudi pobeđuju", kao član Levice Srbije - JESTE!

- Je l' Jelena Anosonović oktobra 2016. godine bila učesnik OEBS-ove "Akademije za dijalog" zajedno sa studentima iz Prištine na kojoj je promovisano nezavisno Kosovo - JESTE!

- Je l' Jelena Anosonović bila jedan od organizatora protesta "Stop diktaturi" posle predsedničkih izbora u proleće 2017. godine - JESTE!

Dakle, Đilas opet preti jer mu se ne dopada istina o kojoj pišemo. Opet bi da kontroliše medije kao što je to činio dok je bio na vlasti, a NUNS, UNS i druga novinarska udruženja ćute.

A zamislite šta bi se desilo da je kojim slučajem predsednik Srbije Aleksandar Vučić zapretio nekom od opozicionih medija - digla bi se i kuka i motika. Ovako, to je samo Informer, pa Đilas može da preti do mile volje i nikom ništa.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
milan

pre 5 godina

Djilas kao po običaju zna samo da preti i napada vlast...

Kristina

pre 5 godina

Lopov se ljuti kada mu se kaze da je lopov !

Bubuleja

pre 5 godina

Da li je dokazano da je lopov? Da li je osuđen kao lopov? Lako je etiketirati ljude, ali nije lepo lagati.

Duca

pre 5 godina

Mora da ste u istom kolu pa ga branite. Djilas, ne samo da je lopuza, nego jedan pokvaren covek bez karaktera. Ne daj boze da se on opet docepa vlasti.

Alisa

pre 5 godina

Djilas se tako ponasa jer je nemocan i ne zna drugacije.

Ljiljana

pre 5 godina

Nista novo od Djilasa, on jedino zna da preti i vredja, a cinjenica je da istina boli, koga ne bi?

internet pamti sve

pre 5 godina

eh, baš se javili čitatelji i novinari INFORMERA koji toliko vređaju, prete, šire paniku i nacionalnu nesnošljivost

Milan S Pezos

pre 5 godina

A sta vi radite?!Bolje cuti jer nemas pojma ko se sve nalazi u stranci nam tako dragog predsednika...Idete po Ravnom selu u Vojvodini i pretite ljudima jer nisu glasali za vas a uzeli su pare od vas...Govorite da je covek autokrata,a sta je av?On se u sve mesa kao ZACIN C,samo posle njega ostaju gorki ukusi!

Neca

pre 5 godina

Samo i može da preti, on je sad prošlost. Đilas neće moći više ništa da otima od naroda.

Marijana

pre 5 godina

Šta trenutno Đilas ima i da pokaze narodu pametno. Da bi bio u medijima samo preko nekih pretnji dolazi do naslova. Puko čovek.

Petar

pre 5 godina

Djilas je svoju politicku pricu otpevao, ko njega vise smatra za ozbiljno naravno niko. Njemu informer smeta zato sto zna sve o njemu, sta je ko je i kakav je.

NB

pre 5 godina

Điki, javno ti obećava ceo srpski narod da ti nikad neće zaboraviti miljanje sa mostom, seču platana, iseljavanje Roma, pljačku PKB-a... Moglo bi do sutra dsa se nabraja.

Jovana

pre 5 godina

Zna narod odlicno da njega nisu zanimali ni gradjani, ni drzava!

Jelena

pre 5 godina

Možda su izrazi malo preterani, ali je svakako istina da je dotična sve samo ne običan građanin koji protestvuje iz ličnih razloga, bojim se da su ti razlozi političke prirode i da joj je obećana prigodna politička funkcija.

Nenad

pre 5 godina

Istina boli kad je Djilas u pitanju. Kakve je on mutne radnje pravio to moze da se izda u ,,tomovima".

mrav

pre 5 godina

Covek javno preti na tviteru predsedniku, msm dokle ovo ide, ja prosto ne mogu da poverujem.

Zoran Milosavljević

pre 5 godina

Jeste ih nazivali narkomanima i šiptarskim plaćenicima, ili niste?

Mila

pre 5 godina

Pa ti covece lazes cim zines, proslo je tvoje vreme!

Jovan

pre 5 godina

Djilas samo iznosi pretnje, a nikada se nije potrudio da demantuje ono sto se pise o njemu i njegovim sledbenicima. Jasno je i zasto i samje svestan da je to istina i da mu tu demantovanje ne pomaze

Daba

pre 5 godina

SzS svakodnevno pokazuje/dokazuje da zna samo da mrzi i preti!

pomorandža

pre 5 godina

Vodite se onom...nije bitno šta je rekao, već ko je rekao! U ovom slučaju, to je Điki...dakle nebitno!!! Kao da niste čuli.

slađa

pre 5 godina

Ko je Đilas da obećava osvetu bilo kome. Da li taj čovek vodi parapoliciju, vojsku, neku službu? Ovi mladi "emotivci" sa protesta prvo da se saberu i shvate da im je ista ta država Srbija omogućila da ih niko ne hapsi ili bilo kako ugrožava ni na Protestu protiv diktature. Da li je država Srbija pogrešila što je nekome omogućila slobodu izražavanja protesta, da bi taj neko išao da sarađuje sa onima koji ugrožavaju Srbe na KiM, teritorijalni integritet Srbije. Da li razmišljaju o tome da svako u ovoj zemlji ima svoje probleme, a država ih ima sedam miliona. Uz sve one sa strane, nametnute. Ni Vučićević ne sme da naziva nekoga narkomančinom, iz čiste pristojnosti, i zato što je zakonom zabranjen govor mržnje. Ali dosta više sa licemerjem. Novinar koji radi za jedan drugi tabloid sada glumi predstavnika pristojne, građanske Srbije. Đilas je loše tipovao. I nikada više neće biti u prilici da uređuje bilo šta u ovoj zemlji. Prvo Jeremiću da poruči da Vučić nije mentalno rastrojen, i njemu neka obeća ovo što je obećao Vučićeviću. I Sergeju Trifunoviću, takođe. Veoma fino društvo se okupilo da zaluđuje narod. Licemer do licemera.

milos

pre 5 godina

Ako je Informer nesto slagao,ja cu da nosim magarece usi do Bozica.

Dragana

pre 5 godina

Sad kada mu se pridruzi i Zivkovic nasilje se da procveta.

Jasa

pre 5 godina

Covek nije navikao na objektivno informisanje,nekada su svi mediji bili pod njegovom kontrolom.

Maga

pre 5 godina

Sta sve mnoge generacije nece oprostiti Djilasima, Tadicima , Jeremicima, izgubljenu mladost, siromastvo, prodaju fabrika....

Mitra

pre 5 godina

Normalno je da se Dragan Đilas ljuti jer on nije niko i ništa, ostao mu samo N1 preko koga može da vređa SNS. Napustiše ga svi, jedino što može je da vređa i preti

Andrija

pre 5 godina

Stvarno ste preterali sa vredjanjem svih koji misle svojom glavom i ne slažu se sa Vučićevom politikom. Mislim da bi ste imali veći respekt u narodu kada bi ste prestali da sa mržnjom gevorite.

Jovana Branković

pre 5 godina

Đilas je u frci jer se svaki dan otkriju neke njegove nove poslovne mahinacije.

ana

pre 5 godina

Tajkun, covek koji siri mrznju i nestablinost u zemlji, koji podrzava nasilje, trebalo bi da se okrene sebi i sagleda malo svoje postupke koji ukazuju na to da nista lepo ne zeli nasoj zemlji Srbiji i da je osoba koja ume samo da preti i siri lazi i neistine.

Jana

pre 5 godina

Djilko se bas opusti, samo pretnje salje, bas ga zabolelo sto su razotkriveni.

Nevena

pre 5 godina

Ako ima sta da zameri, Djilas to treba uz argumente da uradi. Ah, da, pa nema ih!

Nemanja

pre 5 godina

A oni se bore protiv nasilja. Bruka i sramota.

Mila

pre 5 godina

Zasto nije potkupio neku bez "socne" proslosti u politici I aktivizmu!

Gavrilo Princip

pre 5 godina

Nebi Đilas tužio da Informer nije dirnuo u istinu a nje se jedino Đilas plaši.

bekos

pre 5 godina

Kada ce te objaviti presudu u korist Djilasa protiv TV Pinka, vasih saveznika.

Zoran

pre 5 godina

Informer treba da nastavi sa svojim radom , zato sto nama obicnim gradjanima daje tacne informacije, sad sto se to nekom ne svidja...

Zoran

pre 5 godina

Djiki je poznat po tome da voli da preti.Kad neko iznese istinu i razotkrije njegove lazi on odma pretnje i nasilje.

AleksMache

pre 5 godina

Sve ono što njemu ne odgovara da se sazna!

Tamara

pre 5 godina

Preti kao i uvek jer jedino je za to ostao sposoban.

cica

pre 5 godina

Kad se vređa i ko se vređa odlučuje opozicija, čista demokratija nema šta.Tako oni shvataju slobodu medija.

damirka

pre 5 godina

Ajde nešto radi Đilas! Dosta više pretnji!

minja03

pre 5 godina

Opoziija je toliko postala nasilna ,da to prelazi sve granice.

elvira

pre 5 godina

Đilasu ne osztaje ništa drugo negoo da preti novinarima,da pljuje vlasti i da plaća još dok može ove svoje male glumčiće tako da mu se nazire kraj političke karijere.

masa

pre 5 godina

Osoba koji zivi sama od lazi, za lazi normalno da nece da prihvati ono sto je istina. Dokazao si se ponovo, ala si neki..

dejan

pre 5 godina

Ma oni više nemaju čime da prozivaju vlast i predsednika Vučića pa sad koriste sve i svašta samo da bi bili dobili medijsku prostor! Evo neka tuži i mene!

Didi

pre 5 godina

Kada ne možeš da pobediš u poštenoj igri onda pretiš,vredjas,pljujes.Istina je ponekad bolna,a ko gubi ima pravo da se ljuti ali ne i da preti.

peca

pre 5 godina

A kad oni vređaju, napadaju, prozivaju, onda nikom ništa...

Miloš

pre 5 godina

Đilas je lažovčina velika, samo na svoj džep misli. Pogađa ga istina, pa misli da pretnjom može da reši svoje prevare. Ovakvi ljudi kao Đilas nisu potrebni našoj zemlji...

maki

pre 5 godina

Pa to je jedino sto Djilas i ekipa iz opozicije umeju.

milica milicic

pre 5 godina

Djilas je u sukobu sa svim neistomisljenicima, a posebno sa onima koji iznose istinu o njemu.

captainsrki

pre 5 godina

Djiki ne voli istinu pa misli da ce pretnjama nesto postici??!!

Milica

pre 5 godina

Laju i reze, a od izbora beze. Junacine, samo znaju da laprdaju.

Jelena

pre 5 godina

Informer treba da nastavi sa radom,zato sto gradjanima daje tacne informacije, a sto se Djilasu istina ne svidja to je njegov licni problem.

Rada

pre 5 godina

Boli ga istina i cinjenice.A sto se tice lopovluka na vreme su oni uklonili tragove kao po mnogim mestima u Srbiji.

Mile

pre 5 godina

To je ta cuvena ''sloboda medija'' o kojoj opozicija govori, licemeri su skroz, optuzuju Vucica da je protiv medija a oni prete lincom novinarima

Megi

pre 5 godina

Nista novo od Đilasa,svesan je da je nemocan na recima i argumentima,pa se se sluzi pretnjama.

Ana

pre 5 godina

Pa svi znaju da porodica Đilas i pre je bila tajkunska!

Danilo

pre 5 godina

Pa ljuti se zuta lopina, jer niste ispostovali njegovu VELICINU i PAMET.Da moze ukinuo bih vas odmah i smestio u zatvor, tako on to radi

Andjela

pre 5 godina

Od Djilasa nista novo, pretnje uglavnom, istina uvek boli i vredja!

Tina

pre 5 godina

Moze ovaj da preti koliko god hoce, ali narod mu vise nece dati priliku da vlada.

Radovan

pre 5 godina

On nista drugo i ne zna, nego da preti i napada vlast.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija