• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Novosti

08.01.2019

14:43

(FOTO) GRAĐANI UZNEMIRENI! Šiptari koji su ispisali UČK, žive u Beogradu! Policija je reagovala, a evo šta se sada dešava sa njima

Politika

(FOTO) GRAĐANI UZNEMIRENI! Šiptari koji su ispisali UČK, žive u Beogradu! Policija je reagovala, a evo šta se sada dešava sa njima

Podeli vest

Trojica Albanaca, koja su u noći između 6. i 7. januara usred Beograda ispisala simbole terorističke UČK u snegu na automobilima, kažnjenja su sa po 55 dana zatvora

Policija je naime zbog ovog skandala koji je uznemirio u osvit Božića meštane Mirijeva reagovala i odmah uhapsila Iba Bajramaja (20) i Špresona Bajramaja (22) iz Beograda i Daniela Krijezija (25) iz Prizrena. 

(FOTO) UČK ISPISANO USRED BEOGRADA! Na Božić osvanule JEZIVE PORUKE, uhapšena trojica Albanaca!
 

Oni su pomenute večeri ispisali u snegu na desetine parkiranih vozila u ulici Koste Nađe u Mirijevu natpis "UČK", zbog čega su uplašeni građani odmah pozvali policiju. Nakon hapšenja, policija je mladiće privela sudiji za prekršaje koji im je izrekao kaznu zatvora.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Saša

pre 5 godina

Молићу лијепо, зашто би људи били узнемирени?Око 50000 Срба у Источном Сарајеву је окружено са око 400 000 муслимана у федералном Сарајеву, за које се не зна јесу ли и колико их је наоружано, а за многе се сматра да су, на нечији "миг"спремни да крену у рат и истребљење српског народа, па се нико жив не боји.А Београд, реално, има око 3 милиона људи и да се дигну шиптари и са Косова и из Албаније, не могу вам ништа.Добра је ствар што је позвана полиција и што су починиоци кажњени.

SS

pre 5 godina

E to je jadna Srbija,koja dozvoljava da se šiptarija šeta po njoj i ispisuju terorističke simbole,sutra će da podmeću bombe,dok srpski narod na KiM ne sme ni da prdne.Šta radi BIA ,otkud ovaj šiptarski ološ u Srbiji,i tako sramna mala kazna za njih,naše pravosuđe.Samo im urasite ono što bi oni uradili Srbima na KiM da su to uradili.Shvatite više jednom gospodo vlastodršci,samo srbina spašava ,oko za oko ,zub za zub,ili nas neće biti ma ovim prostorima.Ogorčen sam na sve ovo,a verovatno i 99% Srba koji vole svoju otadžbinu.Opametite se više jednom.

Zolja

pre 5 godina

A znaci uplasili vas mame jebite svoje monstrumske Zbog te zajebancija salje te momke po 56 Dana u zstvor Nisam Progresio kada Sam 1989 donjeo odluku da vise nikada ne predjem granice fasisticke srbije I da druge odvracam Koji zele u srbiju PA mame svoje jebavali sta puta su vasi srbi bas u Tim godinama 19 20 21 22 crtali Krst I 4 CCCC u njemu PA Im niko nije odredi 55 Dana zstvora zveri

Ana

pre 5 godina

Srbija im daje da rade tu je sigurno neka albanska pekara traziti im adresu boravka Srbijo ne izdaj dokumenta albancima.

hombre

pre 5 godina

Hahaha, 55 dana zatvora. Hahaha. Bravo. Da nešto lepo čujem ovih dana. I ruke im prebite da zapamte, mada se to podrazumeva.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija