• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

08.01.2019

18:14

POKRET SOCIJALISTA: Zašto nas Čanak svađa sa komšilukom?

Politika

POKRET SOCIJALISTA: Zašto nas Čanak svađa sa komšilukom?

Podeli vest

Predsednik Vojvođanskog odbora Pokreta socijalista Bojan Torbica upitao je danas lidera LSV Nenada Čanka zašto napada Milorada Dodika, "šefa države susedne zemlje" i zašto nas "svađa sa komšilukom"

On je tako reagovao na Čankovu izjavu objavljenom na sajtu Radio Sarajeva, u kojoj je, govoreći o dešavanjima u BIH i RS, predsedavajućeg Predsedništva Milorada Dodika nazvao "izdajnikom, koji ima zaleđinu u Moskvi":

- Kako to da se Vladimir Putin tako često sreće sa nekim ko je do juče bio predsednik samo jednog entiteta u jednoj, a ne najvećoj državi na Balkanu? Ne vidim drugu logiku, osim ako Rusija nema svoje interese. Legitimno je da Rusija ima svoje interese. Ali nije legitimno da ljudi koji žive u nekoj zemlji, reći ću tačno, izdaju svoju sopstvenu zemlju zbog privatnih interesa, a za račun ruske države. To je, najblaže rečeno, nečasno - rekao je Čanak.

Torbica u pisanoj izjavi navodi da je poznato da Čanak "živi od toga što napada Srbiju i Srbe".

- To mu je jedina svrha u političkom životu, ali zašto je počeo da nas svađa i sa BiH? Navikli smo da napada RS, ali sada napada i BiH. Ili on napada Srbe gde god da su i samo ako su Srbi - rekao je Torbica.

Kako kaže, Čanak bi bio i protiv EU, samo ako bi Srbija bila njen član, a Srbi se nešto pitali. 

- Sve što je dobro za Srbe za Nenada Čanka nije dobro, da je u prilici, zabranio bi svim Srbima da samostalno biraju i odlučuju - dodao je Torbica.

PS: Vulin se bori za Srbiju, a to Čanak ne prašta!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija