• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf/Informer

09.01.2019

15:12

IZNENADNI POKRET KFOR-a NA KOSOVU: Oružane snage se raspoređuju na severu pokrajine! Vojnici spremni, bez najave zauzimaju položaje!

Politika

IZNENADNI POKRET KFOR-a NA KOSOVU: Oružane snage se raspoređuju na severu pokrajine! Vojnici spremni, bez najave zauzimaju položaje!

Podeli vest

Vojnici KFOR-a danas su počeli vojne vežbe na teritoriji Kosova, uključujući i sever. Ovi pokreti nisu prethodno najavljeni. Kako je kažu u ovoj međunarodnoj misiji, mandat KFOR-a ostaje nepromenjen

- Mandat KFOR-a ostaje nepromenjen. To će doprineti osiguravanju sigurnog okruženja i slobode kretanja za sve građane Kosova, kako je propisano Rezolucijom 1244 UN. KFOR će imati vežbe i rasporediće trupe na celoj teritoriji Kosova. Pokreti trupa biće širom Kosova. Vojnici KFOR-a su obučeni da budu spremni da se brzo rasporede, ako je bezbedno i sigurno okruženje ugroženo i sloboda kretanja - rekao je izvor iz KFOR-a za Kosovopres.

 

 

Vežbe počinju danas i trajaće tri dana, do 11. januara.

SAMO TETKI DA ODNESE LEK! Komandantu OVK pozlilo pred odlazak u Hag, a lečio ga Tači! POZIVI PLJUŠTE: Na redu još JEDAN KRVNIK!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Grobar

pre 5 godina

Kako se kaze u nasem narodu "Tesko onom koga Rus brani i Kinez hrani" Ko nije bio da vidi Bondstil makar u prolazu nezna o kakvoj se to vojnoj formaciji radi.

Nile

pre 5 godina

CEO JUG SRBIJE se iselilo 330 000 ljudi za EU po veće plate ili sa Juga za Beograd ili veće gradove a na celom tom Jugu su Albanci većina preko 80% i eto već oni javno govore o pripajanju celog Juga Srbije u Majku Albaniju i to mirno polako sa preuzimanjem bez ispaljenog metka sa voljom naroda i demokratijom....

neminovnost

pre 5 godina

Spremaju poniženje Vučiću i Putinu, plan je da zajedno sa NATO-KFOR-om okupiraju celo Kosovo i Metohiju, i ne samo Kosovo i Metohiju već i deo Srbije, Gazivode, preševsku dolinu... Sad je vreme da se na muci pokažu junaci!!!

john

pre 5 godina

mogu da vezbaju kolko hoce od njih ne zavisi nista,,ako srbija resi da udje na kosovo oni ce otici ubrazno ,,

Ljubo

pre 5 godina

Ne verujem Beogradu ,ne verujem onoj Srbiji ,koji i koja pozdravlja svoje vojnike ,sinove i kceri sa " zdravo " . Da nije Rusa i njihovih interesa ,u tom regionu ,Beograd bi to davno prodao kao sto sta pre .Samo interes Rusije ,zbog njih samih ,nas cuva jos uvek .Kina polako ulazi u Balkan ,ali daleko je to da bi uticala bitno .

SS

pre 5 godina

Pa valjda smo ih preduhitrili i rasoredili naše snage za svaki slučaj.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija