• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

10.01.2019

10:59

VELIKA JOJ JE ČAST?! Prva žena pripadnica OVK dobila poziv za Specijalni sud

Politika

VELIKA JOJ JE ČAST?! Prva žena pripadnica OVK dobila poziv za Specijalni sud

Podeli vest

Poziv za saslušanje u Specijalnom sudu u Hagu dobila je prva žena pripadnica tzv. Oslobodilačke vojske Kosova (OVK), Raimonda Rear

Rear je na svom fejsbuk profilu potvrdila da je dobila poziv i dodala da joj je velika čast to što će biti jedina žena koja će se naći u Specijalnom sudu.


Iz Prištine bi danas trebao da otputuje prva grupa bivših komandanata i pripadnika tzv. Oslobodilačke vojske Kosova u Hag, koji će biti saslušani u Specijalnom sudu formiranom za utvrđivanje zločina te paravojne formacije tokom poslednjeg rata nad Srbima, nelojalnim Albancima i pripadnicima drugih manjinskih zajednica. 

Rear kaže da je njeno ime sve vreme u igri od početka decembra, kada su počeli da stižu prvi pozivi Specijalnog suda.

- U pozivu se navodi da ću biti svedok, ali to nije ništa novo. Poslednji put kada su uhapsili grupu Klečka moje ime je i tada pominjano, ali sam se ja u tom trenutku borila sa teškom bolešću - rakom - napisala je Rear.

OTKAZANI MANEVRI KFOR-A: Zbog lošeg vremena, vojna vežba, koja je uključivala i SEVER KOSOVA ODLOŽENA NA NEODREĐENO VREME!
 

Koha onlajn podseća da su do sada iz Specijalnog suda u Hagu pozive dobili između ostalog i komandant te paravojne formacije Rustem Mustafa, Sami Ljushtakun, Sokol Dobruna, Nazif Mehmeti, Remzi Šalja, Safet Silun, Sulejman Seljimi i drugi.

NAPADNUT SRPSKI SVEŠTENIK NA KOSOVU: Na Badnje veče Šiptari mi pretili da će me zaklati!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
arsa

pre 5 godina

Utisak je da srbi imaju velika očekivanja od ovog ''Suda'' a realno ta nada nema baš nikakvog osnova.Pre treba očekivati da taj ''Sud'' da amnestiju za sve siptarske zločince i spere ljagu sa njih.Zašto srbi očekuju pravdu od njihovog ''Suda''.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija