• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

10.01.2019

22:11

VESIĆ: Odavno se zna da je Đilas lopov, od večeras znamo i da je najveći licemer i lažov!

Politika

VESIĆ: Odavno se zna da je Đilas lopov, od večeras znamo i da je najveći licemer i lažov!

Podeli vest

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić večeras je na svom Fejsbuk nalogu obelodanio niz laži koje je izrekao lider Saveza za Srbiju Dragan Đilas. Mi vam prenosimo Vesićevu objavu u celosti:

Odavno se zna da je Dragan Đilas najveći lopov u srpskoj politici, a od večeras znamo da je najveći licemer i lažov. Tako nam se Đilas večeras obratio sa tvrdnjom da u vreme dok je on bio gradonačelnik nikada nijedna linija gradskog prevoza nije skraćena!? Veću laž nikada nisam čuo!

Đilas stvarno misli da smo zaboravili 2012, 2011. i 2009. kada je za vreme snežnih padavina bio haos u Beogradu, baš u vreme kada je ovaj lopov bio gradonačelnik. Da li je zaboravio kako se 11. decembra izvinjavao građanima zbog kolapsa u javnom prevozu. Da li seća kako je pozivao građane 2012. da čiste sneg jer gradske službe to nisu bile u stanju da urade pa je bacio 11 hiljada dnevnica za ljude koji sneg nisu očistili, a polomili su skoro tri hiljade lopata. Da li se Đilas seća 2011. godine kada je zbog njegove nesposobnosti da očisti Grad policija obustavila saobraćaj na autoputu kroz Grad i preusmerila automobile na obilaznicu na kojoj je došlo do kolapsa.

Za vreme vlasti tog nesposobnog lopova zatvoren je bio autoput za saobraćaj što se nije desilo nikada od kako je sagrađen. Te 2011. godine za vreme snežnih padavina tom nesposobnjakoviću se desilo da se zaledi čitav Brankov most pa je bilo više desetina udesa na 500 metara, Požeškom ulicom nije moglo da se prođe kao ni Кošutnjakom, Surčin je bio odsečen od Beograda kao i naselja Padinska skela, Vrbovski, Zrenjaninski put, Jabučki rit, a bile su blokirane okretnice u Čingrijinoj, nisu radile linije javnog prevoza prema Učiteljskom naselju i Medakoviću.

 

 

Da li je Đilas zaboravio kako je sa svojim bahatim saradnicima pretio načelniku Zimske službe i vozačima Beograd puta da će da ih hapsi jer nisu dovoljno spustili raonike? Te 2011. godine preko 70 linija gradskog prevoza je bilo otkazano i to je najveći kolaps javnog prevoza u Beogradu, a trole su presumeravane. Đilas stvarno misli da smo zaboravili da je dok je bio gradonačelnik ukinuo zimske i letnje gume u GSP i naterao gradskog prevoznika da kupi MS, univerzalne gume.

Sve to Đilas zna, ali misli da smo zaboravili. Mi nismo. Ali kakav bednik mora da bude čovek koji se raduje snegu i tome da je neka trolejbuska linija morala da bude skraćena zbog nevremena. Ove laži koje je Đilas večeras izgovorio najbolje govore kako on vidi politiku i svoju bolesnu želju da se vrati na vlast. Lažima i prozivanjem nesreće.

Кako naš narod kaže ako laže koza, ne laže rog, pa sam pronašao neke novinske tekstove iz vremena kada su bile velike snežne padavine, a Đilas je bio na vlasti u Beogradu, iz kojih se vidi kako su skraćivane linije javnog prevoza i kakav je kolaps bio u gradu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
nela

pre 5 godina

Da je Đilas radio sve dobro ne bih se sad pravdao već bi dela bila vidljiva.

NB

pre 5 godina

Điki misli da se narod najeo bunika i sve zaboravio, ali su izbori uvek dobar način da ga otrezne.

Mitar Odović

pre 5 godina

NB:Možda je on nešto zaboravi , ali na njegovu veliku žalost građani nisu ništa zaboravili.

Bojan

pre 5 godina

Ko zna sta mu je sve Đilas obećao da se uhvati u kolo s njim

Jezdimir

pre 5 godina

Da je lopov, ne znam. Da je lažov, znam. Uverio sam se.

Gaga

pre 5 godina

To svi znaju, i svima je poznato da je lopov, da vrati pare narodu.

Mašnica

pre 5 godina

Građani bi bili iznenađeni da je Đilas za promenu rekao neku istinu.

Stefan

pre 5 godina

Nista narod Srbije nije zaboraviodok je tajkun bio gradonacelnik,naprotiv pamti pa vrati,a vratice Djikiju narod ako dodje do izbora.

Nina

pre 5 godina

Vesic pokazao crno na belo, da je Djilas masno slagao.

Tresimesi1

pre 5 godina

Niko ne gleda svoje kardinalne greške,već tuđe.Taj sindrom da ja ništa nisam kriv,već ovi sad,je odavno ofucana fraza.To što su bili nesposobni da reše problem maskiraju drugim stvarima.Nesposobnost se leči tako što se uzme nešto da se radi,a ne samo da se politikuje.

Mila

pre 5 godina

Djilas je navikao da lazi, misli da je Srpski narod toliko zaboravsn i da se ne seca niceg, pa moze da laze koliko hoce.Izbori ce ga potsetiti ako je mozda i on zaboravio procenat ljudi koji je uz njega.

Nadica

pre 5 godina

Da je radio tako kao sto je i rekao on bi ostao na vlasti i bio bi sada predsednik drzave ,narod bi mu verovao i voleo ga.

bubica

pre 5 godina

NArod je jedini kojine zaboravlja njegove obmane.

Nina

pre 5 godina

Djilas je delima veoma dobro pokazao da je licemer,lazov i prevarant.Zato ga gradjani Srbije nisu ni podrzali,niti ce ga podrzati.

Nina

pre 5 godina

Djilas je delima veoma dobro pokazao da je licemer,lazov i prevarant.Zato ga gradjani Srbije nisu ni podrzali,niti ce ga podrzati.

Relja

pre 5 godina

Znamo sve. Djilas se odavno pokazao sta je i samim tim izgubio poverenje gradjana.

tosa

pre 5 godina

Ma jesam li ja pobrkao da ste vas dvoica u to vreme 2009 bilu u sred belog Beograda ŽUTI.

Darko

pre 5 godina

Srecom pa je Djilas bivsi. Prohujalo sa vihorom.

Mimigitarista

pre 5 godina

Bravo, Vesicu! Saspi mu sve u lice! Nemoj da misli taj lopov da smo zaboravili sta je sve radio sa narodom! Sram ga bilo!

oliver

pre 5 godina

Ne razumem kako taj čovek može sam sebe da pogleda u ogledalo. Ja bih se stideo samog sebe da sam na Đilasovom mestu. lažov i prevarant kakav se više neće roditi.

Delija

pre 5 godina

Ima vovek amneziju na period dok je krao i pljackao Beograd

Dejan

pre 5 godina

Dokle više kao babe,lopov,krao...Dajte ako je krao u zatvor više i njega i Jeremića.Dobro mi pamtimo njegovu vladavinu.Zalosno je što mi radnici i seljaci ni sada nevidimo boljitak.

Vesna

pre 5 godina

Imali smo priliku da upoznamo Djilasa i bolje da nismo.

Lala

pre 5 godina

Đon obraz, svašta se može očekivati od žutih lopova.

Verica

pre 5 godina

Rezultati izbora ce pokazati ko je bolji ,da li Vesic ili Dj.ilas

zoki

pre 5 godina

PA I TI SI BIO TADA U VLASTI U DS-U..... STA SE VADIS...KRAO SI I ODGOVARACES... KRADES I DALJE, JER SI PO DEFINICIJI LOPOVCINA... TO JE DIJAGNOZA...

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija