• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Fakti

11.01.2019

19:31 >> 19:34

AMERIČKA DUBOKA DRŽAVA U PARANOJI, VUČIĆ I PUTIN IM NE DAJU MIRA! Košmari zbog Velike Srbije i Velike Rusije!

Politika

AMERIČKA DUBOKA DRŽAVA U PARANOJI, VUČIĆ I PUTIN IM NE DAJU MIRA! Košmari zbog Velike Srbije i Velike Rusije!

Podeli vest

Američki analitičar Januš Bugajski izjavio je da iluzija velike Srbije i dalje postoji u zvaničnim krugovima u Srbiji i hrani još veću zabludu veliku Rusiju, kao i da vlada u Beogradu, pod ruskim uticajem, pomaže stranke koje žele da ugroze nezavisnost Crne Gore

Kako bi Srbija postala kredibilan kandidat za članstvo u EU i pozitivan faktor za stabilnost regiona moraće da se odvoji od propagandnog aparata Moskve i njenih korumpiranih ekonomskih pipaka", kazao je Bugajski za podgoričku Pobjedu.

On je dodao da se Srbija posmatra u Moskvi kao ruska ispostava koja može intervenisati u nekoliko susednih država, naročito u onima u kojima živi znatna srpska manjina.

(VIDEO) MOSKVA TRAŽI OD JAPANA DA PRIZNA REZULTATE II SVETSKOG RATA: Rusija neće dati Kurile Tokiju?!

- Nažalost, vlada u Beogradu često igra po ruskim notama upornim napadima na crnogorsku vladu ili daje podršku strankama i političarima koji žele da ugroze nezavisnost Crne Gore - rekao je on.

Prema njegovim rečima, režim Vladimira Putina će nastaviti da destabilizuje Balkansko poluostrvo promovisanjem radikalnog nacionalizma, etničkog konflikta, političke polarizacije i ekonomske korupcije.

DODIK: UZVRATIĆEMO HRVATIMA! Zagreb će tek sad poludeti, a SARAJEVO I ZAPAD MU OVO NEĆE OPROSTITI!

- Njegov cilj je da podeli Evropu i podrije američki uticaj kako bi stekao stratešku i ekonomsku korist za širenje Rusije. Nedavno je podržao nacionalističku opoziciju koja je protiv sporazuma o imenu između Grčke i Makedonije kako bi sprečio ulazak Skoplja u NATO. Moskva će nastaviti da podstiče srpski nacionalizam prema Crnoj Gori i da daje podršku grupama koje nastoje da podriju i zbace demokratski izabranu vladu. Kroz rad u okviru NATO, Crna Gora sada ima priliku da iskoreni poguban ruski uticaj i uspostavi zajednički front protiv subverzija Kremlja -  kazao je Bugajski.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
lenka

pre 5 godina

neverovatno kako americki intelektualci misle da su srbi neobrazovani i nepismeni i pritom neobavesteni.ako je njima rusija kriva za sve i svasta i oni su mislim ameri krivi srbima za nevidjeni genocid nad srpskim narodom.prvo razbijanje jedne prelepe drzave,zatim necovecne snkcije kao bajagi protiv slobe a ono protiv naroda onda slanje milosrdnog andjela umesto da donese mir i blagostanje stanje a on nam donese lupanje ekonomije i po nasim glavama i osiromasenje jadnog naroda.postovani zaboravlja da su crnogorci i srbi braca.

Ilija

pre 5 godina

Što je Rusija jača to je veća šansa da Srbija odbrani Kosovo.

ja dobio nemačku vizu a vi i d

pre 5 godina

sudeći po dosadašnjim rezultatima....

Aca

pre 5 godina

Rusija i Srbija nikada nisu bile u boljim odnosima.

Radovan

pre 5 godina

Amerika smatra da moze da radi sta hoce? To je vise nemoguce! Rusija je i Evropská zemlja ! Amerika je drugi kontinent! Demokratija im je veoma sporná!?

Sale

pre 5 godina

Predsednik Putin je izrazio veliko poštovanje prema Vučiću i Srbiji.

milica milicic

pre 5 godina

A zasto se svi plase jacanja Srbije i toga sto ima podrsku u svetskoj sili Rusiji?

dragan

pre 5 godina

sta reci a nenasmijati se....ovakva neozbiljnost ne stavlja se ni u djecje zidne novine

Misko

pre 5 godina

Citajuci ove naslove o velikim drzavama, shvatim, Srbija je jedna mala i dobra drzava sa dobrim i postenim narodom koja ne pretenduje ka nastanku velike Srbije samo zeli da sacuva svoju teritoriju i mir i bezbednost svog naroda. Zivimo u lepoj zemlji.

master

pre 5 godina

Da necitam sve, posto je bs, sigurno nece srbija slusati Trampa i njemu slicne, samo pogledaj kakave je probleme napravio u us sada, sta treba vise pricati.

ZELJKO

pre 5 godina

Bas mi je drago, treba malo i Amere protresti da ne misle da su nepobedivi.

Maca

pre 5 godina

Sramota,Rusi i Srbi su braca i uvek su tu jedni za druge!

Obrad

pre 5 godina

Srbi i Rusi samo zele mir i stabilnost, a Albanci veliku Albaniju.

Bobi

pre 5 godina

Rusi i Srbi su pravoslavna braca i taj odnos niko ne moze da narusi.

Miske

pre 5 godina

Mnogi su ljubomorni i trn u oku im je odlicna saradnja izmedju Srbije i Rusije.

Branko

pre 5 godina

Ali im zato velika Albanija ne smeta. Mi nikome nismo niti planiramo da otimamo teritoriju.

Ziko

pre 5 godina

Opterećenost Rusijom je i razumna ali Srbijom, američkom licemerstvu nema kraja

Mašnica

pre 5 godina

Ujedinjeni Rusija i Srbija mogu mnogo toga da ostvare.

Milan

pre 5 godina

Све је то параноја глупих Американаца

caca

pre 5 godina

Predsednik Putin je izrazio veliko postovanje prema Vucicu i Srbiji,i hvala mu na ukazanom poverenju!!!

Verica

pre 5 godina

Amerika se plasi partnerstva Srbije i Rusije.

Darko

pre 5 godina

Tek ce da vide kako je to kad se spoje dva bratska naroda.

Marina

pre 5 godina

Srbija i Rusija nikad nisu bili u boljim odnosima.Mnogi su ljubomorni i trn u oku im je odnos Srbije i Rusije.

Aksentije

pre 5 godina

"Duboka drzava" u SAD postoji, i ona kroji politiku, a izvanredna saradnja Srbije i Rusije im je veoma bolna jer Srbija pored Rusije ima i podrsku Kine oko Kosova pa ne mogu da ga pretvore u drzavu bez uplitanja Rusije i Kine.

Vlajko

pre 5 godina

Taj nazovi analitičar bi prvo trebao da analizira samog sebe.

dragan

pre 5 godina

Zar je moguce da ,,američki,, analiticar i celom svom izlaganju vuče sve vreme CG?? Njih boli nasa veza sa Rusijom i to plasiraju kad god mogu. Igrali bi se oni sa nama ( kao što vec i jesu bomardovanjem) da nema Rusije tu koja preti prsticem na celu njihovu igranku. Boli nas sve to što misle da smo svi mi polupismeni nomadi pa ce da rade sa nama kako im dune. Niko nije učinio veći genocid nad Srbima od Amerike

Goran

pre 5 godina

Srbija posmatra Rusiju kako velikog prijatelja.

Filip

pre 5 godina

Rusija je mnogo jaka da uvek moze da nam pomogne.

vasa

pre 5 godina

Odnosi Srbije i Rusije odlicni.Rusija je nas veliki prijatelj i saradnik i imaju nasu podrsku.

Ronaldinjo

pre 5 godina

Srbija postala kredibilan kandidat za članstvo u EU i pozitivan faktor za stabilnost regiona moraće da se odvoji od propagandnog aparata Moskve i njenih korumpiranih ekonomskih pipaka. Srbija ima predsednika koji se bori za interes svoga naroda i države, i koji radi na tome da građani Srbije žive bolje.

Petar

pre 5 godina

Zivele dve prijateljske zemlje! Svi su nam susedi okrenuli ledja, a stala Velika Rusija iza nas ! Ljudi prst na celo, da nam nije Rusije svasta bi bilo !

Igor

pre 5 godina

Naš predsednik državu vodi ozbiljno i odgovorno i prijateljstvom sa Putinom možemo da se izborimo za svoja prava na Kosovu, inače bi Amerikanci odavno uradili šta su naumili.

Mirjana

pre 5 godina

Velika Srbija, Velika Rusija ima li sta lepse od toga

Daria

pre 5 godina

Mogu da nam zavide na prijateljstvu sa Rusima.

RINGISPIL

pre 5 godina

Otrcana americka fraza citaj govna. Ako podrzavaju siftare u pravljenju drzave gde god oni zive onda je to u redu, ako Mi samo vracamo nasu vekovnu imovinu i zemlju onda je to pravljenje velike Srbije. Vreme je da predsednik ako ga imamo jednom za sva vremena amerikancima i britancima ODVALI ISTINU i FACU da su palnetarni banditi i fasisti i da stavimo tacku na zajebanciju ulaskom u savez sa Rusima.

Marija

pre 5 godina

Koja velika Srbija kada su joj oteli i rasparcali je.

Sreta

pre 5 godina

Red je da i Amerikanci osete da nisu najmoćniji.

Tanja

pre 5 godina

Cisto neka Amerikanci znaju,kao i njihove verne sluge Albanski Zlocinci,da Srbija ima podrsku Rusije,ali i drugih zemalja,zahvaljujuci odgovornoj politici,koju predsednik Srbije vodi.Zato treba da im bude jasno,da Srbija ne namerava da prizna KIM,i nece odustati od KiM.Boricemo da sacuvamo mir,prvenstveno jer ne zelimo da nas narod strada.Srbija je moderna zemlja,koja tezi da napreduje i da ide napred.Mi nismo primitivni,i ne zivimo u srednjem veku.To ocito nije Albancima jasno.

Danijel

pre 5 godina

Sigurno je da im nije svejedno zbog dolaska Putina

MilosObilic1389

pre 5 godina

Idiotizmu i kretenizmu Amerikanaca...nema kraja...Veci je i dublji, od svemira...

Saša Marić

pre 5 godina

Putin je jedan od trenutno najmoćnijih predsednika na svetu , baš kao i Tramp , mislim da bi bilo svejedno ko od njih dvojice dolazi u našu prestonicu ovo je jedinstvena prilika za obične ljude da uživo i vide jednu od najmoćnijih ličnosti na svetu. Bio to miting ili ne ali će svakako poslužiti opoziciji za pljuvačinu po vlasti.

Duca

pre 5 godina

Srbija i Rusija su dugogodisnji prijatelji, medjusobno se postuju i podrzavaju u vaznim drzavnim odlukama.

Sandra

pre 5 godina

Amerikanci se najvise plase ruske podrske Srbiji. Znaju da bi to moglo mnogo da ih kosta. No, kako stvari stoje izgelda da ce e njihov kosmar, a nas san obistiniti i da ce Rusi u buducnosti glasnije no ikad stati uz Srbiju.

Anarhista

pre 5 godina

Нама штима свакако, ако постанемо чланови мафије, то значи инфилтрирање у нацистичке редове. Међутим, изван хитлеровсе отганизације, са руским вођом ми Срби постајемо све опаснији по пишљиви регион, који ће једног дана нестати у пламену.

janko

pre 5 godina

Lepo ovo pisete ali realnost je jedno..duboka drzava u Americi vodi sve..a sto se mi nadamo da su rusija i jos neko jak..pa slabo moji srbi.. Ako pak mislimo da je jaka Rusija a zasto ne napravi koridor za tankere sirove nafte iz Venecuele za svoje rafinerije i prerade za industriski razvijene zemlje a samim tim pomogne jadnom narodu u Venecueli..nemoze jer DUBOKA DRZAVA DRZI NATO....i ja volim Rusiju i volim bratski narod ali slabo je to..Rusi samo prete a ovi kad zele lupe samarcinu da ovima zuji dve godine u usima..gde su ruske snage da zastite narode od ludila DUBOKE DRZAVE U AMERICI..nigde samo laje ko kera na lancu i posle sedne i ceka...i cekaaa...da ...!!!!??? STA!! JADANI SMO MI I RUSI ZAJEDNO!!!!!!!

Branislav

pre 5 godina

" Prema njegovim rečima ( Bugajski ), režim Vladimira Putina će nastaviti da destabilizuje Balkansko poluostrvo promovisanjem radikalnog nacionalizma, etničkog konflikta, političke polarizacije i ekonomske korupcije. " --------------------------------------------------------------------------------------------Ameri zaista nemaju ni časti, ni srama, ni ljudskosti, šta ovaj navodni analitičar LUPETA??????????????? Sve što pripisuje Rusima važi za njih, ( baš kako je napisao ) oni su najgori ološ na ovoj planeti od njenog postanka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija