• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

14.01.2019

19:52

INTERVJU SA PREDSEDNIKOM SRBIJE ALEKSANDROM VUČIĆEM VEČERAS U 21 NA TV PINK!

Politika

INTERVJU SA PREDSEDNIKOM SRBIJE ALEKSANDROM VUČIĆEM VEČERAS U 21 NA TV PINK!

Podeli vest

Gost Televizije Pink u ponedeljak, 14. januara od 21 čas biće predsednik Srbije Aleksandar Vučić, a interjvu uživo možete pratiti na portalu Informer.rs

Intervju sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem građani naše zemlje gledaće večeras od 21 čas na TV Pink, a specijalnu emisiju posvećenu svim aktuelnim temama i gorućim pitanjima vodiće Irina Vukotić.

Nakon sednice Saveta za nacionalnu bezbednost, predsednik Aleksandar Vučić najavio je uvođenje drakonskih kazni za počinioce krivičnih dela, uključujući i doživotnu kaznu zatvora. On je, najavljujući sistemske i sveobuhvatne mere protiv najtežih krivičnih dela rekao da je država odlučna da pobedi najteže oblike kriminala i korupcije. U intervjuu na TV Pink, predsednik će govoriti o tome da li u Srbiji dolazi vreme kada se kriminal više ne isplati.

Foto: Tanjug

U svetlu sve češćih napada opozicije na vlast, predsednik Srbije će direktno i otvoreno govoriti o mogućnosti vanrednih izbora i šta bi to značilo za Srbiju, kao i kakvo je njegovo mišljenje o trenutnom stanju u opoziciji i da li postoji politički program koji mogu da ponude građanima Srbije.

Jedan od najznačajnih događaja koji predstoji jeste poseta predsednika Rusije Vladimira Putina Srbiji 17. januara. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić će večeras od 21 čas na TV Pink u razgovoru sa Irinom Vukotić govoriti o tome šta jedan od najmoćnijih svetskih lidera donosi u Beograd, šta za Srbiju predstavlja njegova poseta i koliko je značajan orden Aleksandra Nevskog koji će Vladimir Putin u Beogradu dodeliti Aleksandru Vučiću. Podsetimo, ovo priznanje se posle gotovo 100 godina dodelju jednom Srbinu - orden Svetog Aleksandra Nevskog dobili su svojevremeno kralj Milan Obrenović, Aleksandar Karađorđević kao regent, a poslednji put je dodeljen je političaru i dugogodišnjem predsedniku vlade Kraljevine Srbije i Kraljevine Srba, Hrvata i Slovenaca.

Foto: Printscreen You Tube

U intervjuu će nezaobilazna tema biti i status Kosova i Metohije, a predsednik će dati odgovor na pitanje zbog čega Srbi biraju neizvesnu budućnost zamrznutog konflikta umesto razgraničenja.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
slađa

pre 5 godina

Srbija, njeni građani i institucije pobediće zajednički i mafiju i ludake i manijake. Nema izgovora niti povlačenja. Podrška predsedniku Aleksandru Vučiću. Neki građani, roditelji, platili su preveliku cenu i očekuju da se stvore standardi i klima za bezbedan i bezbrižan život naše dece.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17