• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Novosti.rs

15.01.2019

10:33

MILENA I BOGDAN DOBIJAJU POLICIJSKU PRATNJU? MUP procenjuje stepen ugroženosti supruge ubijenog Olivera Ivanovića

Politika

MILENA I BOGDAN DOBIJAJU POLICIJSKU PRATNJU? MUP procenjuje stepen ugroženosti supruge ubijenog Olivera Ivanovića

Podeli vest

POLICIJA će proceniti da li je ugrožena bezbednost Milene Ivanović, supruge Olivera Ivanovića, ubijenog lidera Građanske inicijative "Srbija, demokratija, pravda", i njihovog sina Bogdana, pa će na osnovu toga odlučiti da li će im biti dodeljena zaštita - potvrđeno je "Novostima" u Ministarstvu unutrašnjih poslova

 

Ivanovićeva jeranije izjavila da je uplašena za sopstvenu i bezbednost svog sina posle napada na "Tviteru" i drugim društvenim mrežama kojima je mesecima izložena. Ona je, komentarišući "tvit" Željka Veselinovića, jednog od lidera Saveza za Srbiju, kazala da joj se na taj način "crta meta i pozivaju njegovi istomišljenici na linč".

Milena je, zbog njenih izjava uoči godišnjice Oliverovog ubistva, kao i zbog lažnih optužbi da nije bila na pomenu svom suprugu, bila na meti i drugih napada na društvenim mrežama. Ona se, takođe, ogradila i od najavljenog protesta koji opozicija organizuje sutra u Beogradu zbog tog toga što atentat na lidera GI SDP ni posle godinu dana nije razrešen.

MILENA IVANOVIĆ ZA INFORMER: Mene i mog sina targetiraju gore nego Olivera, AKO NAM SE NEŠTO DESI, ONI ĆE BITI KRIVI!

Komentarišući "slučaj" Veselinovića, koji je napisao da Oliveru "pored ovakve žene neprijatelj nije ni bio potreban", nazivajući je ženom đavolom koja posle ubistva muža "đuska po beogradskim klubovima", predsednik Aleksandar Vučić rekao je da "tu vrstu ludila i mržnje nikad nije razumeo".

- Ne samo što vređaju i napadaju žene, nego govore da bi ona trebalo da protestuje protiv nekoga, ali ona to neće. Onda kažu da je đavo jer neće da bude sa njima. Ima li to ikakve veze sa pameću - pita se Vučić.

(VIDEO) VUČIĆ O NAPADU OPOZICIJE NA MILENU IVANOVIĆ: Tu vrstu ludila i mržnje nikada nisam razumeo!

Na Veselinovićeve uvrede reagovali su u ponedeljak i predstavnici vlasti, ali i opozicije.

Predsednica Skupštine Maja Gojković je kazala da "ovakve brutalne uvrede očigledno predstavljaju nastavak politike vređanja i napada na žene koje dolaze iz ovog Saveza":

- Nakon poziva na silovanje predsednice Vlade, isti akteri sada nastavljaju da se obrušavaju na udovicu Olivera Ivanovića i majku sedmogodišnjeg dečaka, crtajući joj metu, a time ugrožavaju i njenu bezbednost.

I zamenik gradonačelnika Beograda i funkcioner SNS Goran Vesić smatra da je vređanje Ivanovićeve nastavak politike mržnje koju SzS promoviše prema ženama i političkim protivnicima.

- To što Veselinović danas priča, sutra bi Đilas i partneri ostvarili kada bi, ne daj Bože, došli na vlast. Ta Đilasova država bila bi zemlja u kojoj bi neistomišljenici bili proganjani i zatvarani, mediji strogo kontrolisani iz njegovih agencija, a privredu bi vodili tajkuni.

KRETEN! Đilasov najbliži saradnik suprugu ubijenog Olivera Ivanovića nazvao ĐAVOLOM!

Akademik Dušan Teodorović, koji je bio jedan od govornika na protestu opozicije, izneo je svoj stav o novom gafu Veselinovića.

- Ako se istinski borimo za drugačiju Srbiju, onda moramo da se zahvalimo Željku Veselinoviću na dosadašnjoj "saradnji". Željko, doviđenja.

SERGEJ GORI KRETEN OD VESELINOVIĆA! Milenu Ivanović uporedio sa BIVŠOM PROSTITUKOM i ženom koja IZDAJE MUŽA, a onda UVREDIO SVE ŽENE!

Udovica Olivera Ivanovića ničim nije zaslužila da je prostaci poput Sergeja Trifunovića vređaju po društvenim mrežama - rekao je u ponedeljak funkcioner SNS Marko Đurić, komentarišući Trifunovićev "tvit" u kojem je Milenu Ivanović uporedio sa Anđelijom, ženom Banović Strahinje iz epske pesme.

Đurić je rekao da je Trifunovićev cinični komentar vrhunac pokvarenjaštva.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija