• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

16.01.2019

12:15

MOJ OTAC JE PLAKAO KAD JE ČUO DA ĆE MI PUTIN DODELITI ORDEN! Vučić otvorio dušu u intervjuu za rusku agenciju TASS

Politika

MOJ OTAC JE PLAKAO KAD JE ČUO DA ĆE MI PUTIN DODELITI ORDEN! Vučić otvorio dušu u intervjuu za rusku agenciju TASS

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas u intervjuu za rusku agenciju Tass da posebnom čašću smatra to što će mu ruski predsednik Vladimir Putin uručiti Orden Aleksandra Nevskog

 

- Velika je čast za mene i Srbiju dobijanje Ordena Aleksandra Nevskog. Predsednik Putin je ojačao poziciju Rusije u svetu, zbog toga je posebna privilegija dobijanje te nagrade od njega - istakao je Vučić.

Vučić je dodao da još dve nagrade koje imaju veliki značaj za njega vise na zidu njegove kancelarije - Orden Republike Srpske i počasni doktorat moskovskog instituta MGIMO.

- Sada će Orden Aleksandra Nevskog biti u prvom planu. Moj otac je plakao kada je saznao da je predsednik Putin odlučio da mi dodeli to priznanje, mogu da zamislim šta će se desiti tokom ceremonije uručivanja, voleo bih da neko zabeleži taj momenat, da se vidi koliko to znači mojoj porodici, posebno mojim rođacima sa očeve strane - rekao je Vučić za Tass.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
vasko

pre 5 godina

I ja sam zaplakao kad sam video kome je order urucen.

vlah alija

pre 5 godina

kako nebi plakao kad se do sad delio predsedicima kazahstana azerbejdjana tukmenistana sve diktator do diktatora sramota bre da vucic to primi

Vladimir

pre 5 godina

Očeve suze te zavetuju da od Srbije napraviš najlepšu i najbolju državu na svetu!

Nemanja

pre 5 godina

Svaka cast Vucko zasluzio si orden. Pusti ove kretene sto omalovazavaju taj orden. Jos samo da se odreknemo EU i da se okrenemo nasoj braći rusima i Bog da nas vidi. Samo uz Putina i Rusiju!!!!!

Dobi

pre 5 godina

Nasla se vila u cem nije bila pa joj dodje da se uneredi od srece, zaista mislim da nagrade nisu za svakog, narociti ne za bolesno sujetne barone Minhauzene ali izgleda da je ceo svet otisao u degradaciju, dovoljno je samo da vidimo ko dobija Nobela i Oskare, zato Bob Dilan nije ni hteo da primi Nobelovu nagradu, uvidjavan i samokritican covek, zna da je nije zasluzio i da ima mnogo boljih od njega.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija