• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug

16.01.2019

19:53

AP:  Srbija Putinu priprema "doček za heroja"

Politika

AP: Srbija Putinu priprema "doček za heroja"

Podeli vest

Vladimir Putin optužuje SAD i Zapad za destabilizaciju Balkana ekspanzionističkom politikom NATO-a, dok Srbija ruskom predsedniku priprema doček za heroja, izvestila je američka agencija Asošiejted pres najavljujući sutrašnju posetu ruskog predsednika Srbiji

U izveštaju iz Beograda, AP napominje da Putin u četvrtak stiže u svoju četvrtu posetu Srbiji od 2001. godine.

Agencija ukazuje da Srbija održava bliske veze s tradicionalnom slovenskom saveznicom Rusijom, iako Beograd formalno teži ka članstvu u EU.

Ističe i da je Putin, u danas objavljenom intervjuu u dva srpska lista, rekao da politika SAD i nekih zapadnih zemalja, koja ima za cilj da pojača njihovu dominaciju u regionu, predstavlja ozbiljan destabilizujući faktor.

 

(FOTO) BEOGRAD SPREMAN ZA DOLAZAK VLADIMIRA PUTINA, u gradu se vijore ruske i srpske zastave!

 

PUTIN UOČI POSETE BEOGRADU: Rusija već godinama pomaže Srbiji da postane MOĆNA VOJNA SILA!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
milica milicic

pre 5 godina

Srbija ce Putina docekati srdacno i kako dolikuje.

Sara

pre 5 godina

Srbija gradi prijateljske odnose sa svima. Rusija je nas iskren prijatelj i Putin će biti dočekan kako dolikuje.

slađa

pre 5 godina

Naprotiv. U Srbiji je sve stabilno. Svi su dobrodošli.

Ana

pre 5 godina

Dugogodišnji prijatelj koji zaslužuje takav doček.

Marko

pre 5 godina

Ovako veličanstven doček Srbija može da priredi samo Putinu.

vuk

pre 5 godina

Veliki lider Putin ce biti najbolje moguce docekan.

jana

pre 5 godina

Srbija je veoma gostoprimljiva drzava, potrudicemo se da docekao i ugostimo Putina najbolje sto mozemo.

Lidija

pre 5 godina

Predsednik Rusije je zasluzio velicanstven docek,jer iskreni prijatelj nase zemlje,i ponosni smo sto cemo imati tu cast da nas poseti.

NB

pre 5 godina

Predsednik Putin je to zaslužio zbog svega što je uradio za Srbiju. Bez njega bi Kosovo odavno imalo stolicu u UN-u a prošla bi i rezolucija kojom se srbi proglašavaju za genocidan narod.

Jelena

pre 5 godina

Putin je naš veliki prijatelj i zaslužio je da mu ukažemo poštovanje i dočekamo i pozdravimo ga u velikom broju.

joca

pre 5 godina

Radujemo se dolasku predsednika Putina. On je veliki prijatelj naše Srbije

Dobi

pre 5 godina

Putin i jeste heroj 21-og veka samo sto ovaj nas susumiga vise voli kauboje, EU i Nato a njegov narod voli Putina a ne njega jer je u diskontinuitetu sa narodom.

Ana

pre 5 godina

Više stvari kao i događaji kroz istoriju nas spaja sa Rusijom, nego li razdvaja. Obostrano razumevanje i zajednički interesi, učvrstiće naše odnose u budućnosti. Uostalom zemlje Evrope i Amerika pozitivnim stavom prema Kosovu, na štetu Srbije same su nas naterale da sa Rusijom imamo najbolje odnose, koja je jedina uz Kinu branila stavove Srbije.

Milorad

pre 5 godina

Putin zasluzuje velicanstven dogadjaj on jeste nas heroj.

Lanna

pre 5 godina

Sve je do detalja lepo osmisljeno i isplanirano da nema iznenadjenja.

Tamara

pre 5 godina

SAD samo igra igre, dok nam je Rusija pravi iskreni prijatelj!

Mina

pre 5 godina

Putin je definitivno licnost koju ce istorija pamtiti po izuzetnosti. Stoga je sasvim opravdano docekati takvu velicinu kako zasluzuje, tj. kao heroja!

ljiljan

pre 5 godina

Predsednik Putin je to zaslužio zbog svega što je uradio za Srbiju.

Nadica

pre 5 godina

Bice to srdacan i zaluzen docek za velikog prijatelja Srbije.

Milos

pre 5 godina

On i jeste istinski heroj, uvek ce biti dobrodosao u Srbiju.

ivan

pre 5 godina

Putin je to zaslužio zbog svega što je uradio za Srbiju.

Tića

pre 5 godina

Doček kakav Putin i zaslužuje... On je naš heroj...

Velibor Kekić

pre 5 godina

Putin je za nas pre svega iskreni prijatelj i tako ga i dočekujemo.

caca

pre 5 godina

Putin ce biti docekan kako i dolikuje jenom takvom gospodinu i prijatelju nase zemlje!!!Bice to docek za pamcenje!!!

Mila

pre 5 godina

Putin je jedini koji Srbiji milsli dobro, jer nam je Rusija jedini pravi i iskreni prijatelj.

Ivana

pre 5 godina

Srbija je uvek bila dobar domaćin to je odlika srpskog naroda,a predsednik putin zaslužuje i više od toga.

Izbori 2024

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad!
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad!

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima!
Live TV

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima!

Teroristički napad u Moskvi je tema broj jedan svetskih medija. Međutim, Zapad na različite načine pokušava da cenzuriše informacije koje dolaze iz Rusije. Sa Jutjub platforme koja je dostupna u većem delu sveta, skidaju se emisije i snimci koji izveštavaju o dešavanjima u Moskvi. To se dešava i televiziji Informer. Sve naše informativne emisije u kojima razgovaramo o ovom užasnom masakru uklonjene su sa Jutjuba sa objašnjenjem da kršimo njihove uslove korišćenja. Cenzurišu se samo i isključivo oni mediji koji postavljaju logično pitanje: da li su Ukrajina i zapadne sile umešane u ovaj teroristički akt? Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar i publicista Drago Delić i Boško Vasiljević, stručnjak za srpsko-ruske odnose.

28.03.2024

12:44

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)
Live TV

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)

Pred beogradske izbore članovi opozicije pokušavaju da izmanipulišu građane Beograda. Malo, malo dižu paniku netačnim informacijama: tvrde da će pešački prelazi nestati sa mesta na kojima su neophodni, spinuju da je država dozvolila građenje stambenog objekta na mestu dečijeg parka, dižu paniku gde je nema. Sa druge strane, kada zađete među građane i kada popričate sa njima uglavnom komentarišu da Beograd nikada lepše nije izgledao. Gost "Info jutra" bio je glavni gradski urbanista Marko Stojčić sa kojim smo razgovarali o EXPU koji će se održati u Beogradu 2027. godine, ali i drugim važnim temama vezanim za naš glavni grad.

28.03.2024

10:35

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država! (VIDEO)
Live TV

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država! (VIDEO)

Predsenik Srbije Aleksandar Vučić kaže da su vitalni nacionalni interesi naše zemlje ugroženi. "U ovom trenutku, nije lako da kažem kakve smo vesti dobili u poslednjih 48 sati. Direktno nam ugrožavaju vitalne nacionalne interese i Srbije i Srpske. Narednih dana upoznaću narod Srbije sa svim izazovima koji su pred nama. Biće teško, najteže do sad. Borićemo se. Pobediće Srbija", napisao je Vučić na svom Instagram profilu. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar Tomislav Lovreković.

28.03.2024

10:11

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija