• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Iskra/RTRS

18.01.2019

09:55 >> 09:58

DODIK ODUŠEVIO PUTINA: SRPSKA neće dozvoliti da BIH UĐE U NATO! Moskva to odmah prenela kao UDARU VEST!

Politika

DODIK ODUŠEVIO PUTINA: SRPSKA neće dozvoliti da BIH UĐE U NATO! Moskva to odmah prenela kao UDARU VEST!

Podeli vest

Na zvaničnom sajtu ruskog predsednika "kremlin.ru" objavljeno je da se Vladimir Putin u Beogradu sastao sa predsedavajućim Predsedništva BiH Miloradom Dodikom

- Drago mi je što Vas ponovo vidim i imam priliku da Vam čestitam izbornu pobedu. Naši odnosi se, hvala Bogu, razvijaju uspešno. Realizujemo projekte u različitim oblastima - rekao je Putin.

Dodik je takođe izrazio zadovoljstvo sastankom sa ruskim predsednikom.

- Hvala Vam na čestitkama za izbornu pobedu. Uspeli smo da postignemo veoma dobar rezultat. Sada nastavljamo proces formiranja organa vlasti na nivou BiH. Naravno, ima mnogo problema. Kao i uvek u BiH, stalno se postavljaju neki uslovi, bošnjačka strana formiranje vlasti uslovljava prihvatanjem NATO puta BiH, što mi iz Srpske odlučno odbijamo, tako da će primena izbornih rezultata potrajati - rekao je Dodik.

(VIDEO) PUTIN UŠAO MEĐU GRAĐANE SRBIJE I UČINIO OVO! Predsednik Rusije žestoko prekršio protokol ispred Hrama!

Dodik je preneo Putinu da je u Republici Srpskoj završen proces formiranja vlasti, ali ne i na nivou BiH, gde Savet ministara funkcioniše u tehničkom mandatu.

On je izrazio zadovoljstvo razvojem projekata koji su ranije dogovoreni.

ŠIPTARI PRED INFARKTOM ZBOG MALOG PAŠE! Prištinski mediji ogorčeni što je predsednik Srbije poklonio Putinu BAŠ ŠTENE ŠARPLANINCA!

- Očekujemo da se nastavi naše učešće u projektu Turski tok, kao što smo bili planirani i u Južnom toku. Za to imamo neophodnu dokumentaciju, što nam omogućava da sve to uradimo - rekao je Dodik Putin, navedeno je na internet stranici zvaničnog Kremlja.

Kusturica: Putin mi rekao da mu Dodik odgovara!

Foto: Srna

Proslavljeni reditelj Emir Kusturica razgovarao je u Beogradu sa predsednikom Ruske Federacije Vladimirom Vladimirovičem Putinom.
U kratkom prijateljskom razgovoru Putina i Kusturice postignuta je saglasnost o jačanju i institucionalizaciji kulturnih veza Rusije i Srbije, te je s tim u vezi predsednik Rusije dao podršku poboljšanju uslova pod kojima se održavaju Festival klasične ruske muzike Baljšoj i Teatarski festival na Mećavniku, gde se okupljaju studenti iz Rusije i sveta.
Kusturica i Putin zadržali su se u kratkom prijateljskom razgovoru, a dogovoren je i skori susret u Moskvi.
Kusturica je izjavio za Srnu da je ruskom predsedniku preneo da je Republika Srpska veoma važan faktor i da je jačanje međusobnog prijateljstva Srpske i Rusije vrlo bitan detalj.
- Predsednik Putin je rekao da mu i duhom i delom odgovara gospodin Milorad Dodik - naglasio je Kusturica.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
hag

pre 5 godina

ha ha ha tzv.rs će biti izbrisana s mape BiH kao nacrtano govno s papira! Morate se probuditi i shvatiti da je ovo centar Europe a ne neka priruska vukojebina! Ako neko stvara problem i pravi prepreku u dvorištu,onda taj problem i ta prepreka budu zbrisani. A BiH je dvorište zapadne Europe i NATO-a,a ne čečenija ili ukrajina. Hajde obavite post.....probudite nekog od vaših uspavanih čitaoca...možda ga manje zaboli stvarnost ;)

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija