• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

18.01.2019

10:49

(VIDEO) DRECUN O POSETI RUSKOG PREDSEDNIKA: Putin poslao poruku da Srbija ima silu zaštitnicu!

Politika

(VIDEO) DRECUN O POSETI RUSKOG PREDSEDNIKA: Putin poslao poruku da Srbija ima silu zaštitnicu!

Podeli vest

Poruka ruskog predsednika Vladimira Putina da će Rusija podržati dogovor između Beograda i Prištine ako on bude u skladu sa Rezolucijom 12 44 je poruka mira, ocenio je danas predsednik Skupštinskog odbora za KiM Milovan Drecun

- Putinove poruke iako nemaju mnogo reči, one su veoma snažne. Poruke znače da Srbija sada ima silu zaštitnicu, jaku zemlju uz sebe, i da u narednom periodu neće biti sama u borbi da se na dugoročan, održiv i miran način reši kosovsko pitanje - rekao je Drecun za TV Pink.

Prema njegovim rečima, Putinova poseta predstavlja prekretnicu u mirnom rešavanju kosovskog problema.

(VIDEO) SRBI NISU HTELI DA PUSTE PUTINA IZ BEOGRADA: Ruski mediji i dalje u neverici, ONO ŠTO JE ŠEF RUSIJE DOŽIVEO u našoj zemlji je NEVIĐENO!

Upitan da prokomentariše izjavu Ramuša Haradinaja da aktivno prisustvo Rusije destabilizuje Balkan, a da politika SAD i NATO znači mir na toj teritoriji, Drecun je kazao da su zapravo zemlje koje podržavaju jednostrane odluke Prištine te koje destibilizuju Balkan.

- Putin je poslao poruku mira, da će Rusija podržati dogovor između Beograda i Prištine i da se taj dogovor mora postići na miran način, dok Velika Britanija, koja staje na stranu Prištine, urušava mogućnost nastavka dijaloga - primetio je Drecun.

Upitan da prokomentariše građane koji su iz raznih delova KiM došli u Beograd da pozdrave predsednika Rusije, Drecun vidi kao zahvalnost našeg naroda na KiM zemlji i državniku koji želi da im pomogne i zaštiti njihove interese.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
DEDA RAKA

pre 5 godina

Putin nije Jeljcin pa da podvije rep, Vladimir šalje poruku tamo gde sunce zalazi da je Balkan njemu bitan i da potomci kauboja mogu samo da sanjaju !

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija