• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

19.01.2019

13:02

MILO ĐUKANOVIĆ I BOŠKO OBRADOVIĆ NA ZAJEDNIČKOM ZADATKU! "Moramo da ugasimo sve NEPODOBNE MEDIJE"!

Politika

MILO ĐUKANOVIĆ I BOŠKO OBRADOVIĆ NA ZAJEDNIČKOM ZADATKU! "Moramo da ugasimo sve NEPODOBNE MEDIJE"!

Podeli vest

Nema s kim se sve lider Dceri Boško Obradović neće uortačiti kako bi u Srbiji zabranio medije koji ne igraju kako on svira. I sa crnim đavolom, ali i sa Milom Đukanovićem

Tek što je nasilnik iz Čačka danas objavio pretnju kako će pozatvarati medije koji mu ne odgovoraju i pohapsiti novinare koji radije pišu istinu od hvalospeve o njemu i njegovim propalim protestima, naprasno se, šatro sasvim slučajno, oglasio i Milov mali od palube, ministar kulture Crne Gore Aleksandar Bogdanović, koji je pozvao je Agenciju za elektronske medije da preduzme mere iz svoje nadležnosti zbog višemesečne negativne kampanje koju protiv Crne Gore posredstvom kablovskih operatera sprovode televizije Pink i Hepi, i tražio da ti mediji budu sankcionisani! 

Teško da je ova kampanja pokrenuta u isto vreme slučajnost, u to više i najnaivniji ne veruju, a cilj je ugasiti sve nepodobne medije među kojima je, kako je rekao Obradović, i Informer, a novinare oterati u zatvor. 

BOŠKO OBRADOVIĆ SPREMA NAPAD NA INFORMER! Lider Dveri bi da zatvara medijske kuće i HAPSI NOVINARE!

Da podsetimo, predsednik pokreta Dveri Boško Obradović, jedan od organizatora najneuspešnijeg skupa opozicije u istoriji, i čovek koji je poznat po prebijanju novinarki i napadima na predsednicu Skupštine Srbije Maju Gojković i državnu sekretarku u MUP Dijanu Hrkalović, najavio je da će danas početi šetnju  "stazama Vučićevih laži" tokom koje će "obići mesta koja su simboli stanja u medijima danas u Srbiji".

- Danas krećemo malo ranije na protest. Idemo Stazama Vučićevog medijskog kriminala i zločina: od TV PINK, preko REM do Informera, a onda na Plato u 18 i svi zajedno do RTS. Ko voli duže šetnje - mi krećemo od 16 ispred TV PINK. Kad vidite Željka Mitrovića u zatvoru - to su promene! - napisao je fašista i ženomrzac iz Čačka.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zoran

pre 5 godina

ma ljudi dosta je vise ovih gamadi...ajde da izadjemo na kontra miting opkolimo i pomlatimo ovu gamad......moramo spasti srbiju od ovih satrape

Paja

pre 5 godina

Ma ko je ova karikatura kada zasluzuje ovoliki publicitet???

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija