• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: vesti-online/mediji

19.01.2019

20:09 >> 20:11

EVROPO, MISLIŠ DA SMO IDIOTI? Poruka Brislela Vučiću vređa inteligenciju, EU SE ZALAŽE ZA UKIDANJE TAKSI ODMAH - VEĆ VIŠE OD MESEC DANA!

Politika

EVROPO, MISLIŠ DA SMO IDIOTI? Poruka Brislela Vučiću vređa inteligenciju, EU SE ZALAŽE ZA UKIDANJE TAKSI ODMAH - VEĆ VIŠE OD MESEC DANA!

Podeli vest

Stav Evropske unije o carinama Prištine na uvoz srpske robe je "i dalje jasan i mi ponovo naglašavamo hitnost ukidanja tih mera", izjavila je Maja Kocijančič

Portparolka u Evropskoj komisiji dodala je da "svi potezi i izjave nespojivi s opštim i strategijskim interesima regiona moraju izostati".

Maja Kocijančič je time prenela stav EU o izjavi srpskog predsednika Aleksandra Vučića da je bitno da međunarodna zajednica i Evropa saopšte da li će uskoro biti ukinute kosovske takse na robu iz Srbije i da li će biti nastavljen dijalog, kako bi on znao da li da se u Srbiji organizuju vanredni izbori ili ne. 

SARAJEVO POBESNELO ZBOG VUČIĆA I PUTINA: Tvrde da Srbija hoće rat jer smo ZAHVALNI RUSIJI što je u SB UN SPREČILA DA NAS ŽIGOŠU GENOCIDNIM NARODOM!

Na pitanje kako EU dela na tome da ogromne carine Prištine na uvoz iz Srbije brzo budu ukinute i da se obnovi dijalog, Maja Kocijančič je ukazala i na posetu evropskog komesara Johanesa Hana pre nekoliko dana Prištini.  

Portparolka u EK je navela da "Evropska unija očekuje da Srbija i Kosovo brzo ispune preuzete obaveze u dijalogu, imajući u vidu direktnu vezu između sveukupne normalizacije njihovih odnosa i opipljivih izgleda za ispunjenje njihovih težnji u odnosu na EU". 

(VIDEO) MILO, PUKNI OD MUKE: 'OJ KOSOVO KOSOVO' ODJEKUJE PODGORICOM: Živi Srpska Sparta U INAT TEBI I TEBI SLIČNIMA!

- Mi smo usredsređeni na to da tekući rad u sklopu dijaloga sa ciljem postizanja pravno obavezujućeg sporazuma o celovitoj normalizaciji odnosa iznedri trajno rešenje za otvorena pitanja - stavila je do znanja predstavnica za štampu Federike Mogerini. 

- To znači da se postigne ostvarivo, održivo, realistično uzajamno prihvaćeno rešenje u saglasnosti sa međunarodnim pravom i prihvatljivo za sve članice EU i region - dodala je ona.

MAKEDONCI KORISTE ŠIPTARSKE TAKSE PROTIV SRBIJE: Bogate na našoj muci, okupirali Kosovo svojim proizvodima!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
slađa

pre 5 godina

Da se nosite u tri pičke lepe materine i vi vaše poruke iz EU! E to vam je od Srbije!

Max

pre 5 godina

Ma koga vi za......te,pokusavate svoju nesposobnost prikriti,ja sa vama uopste vise ne bih razgovaro dok i vi svoje obaveze ne ispunite i na to isto svog pulena ne naterate.Sramota kuda to Srbija stremi ?,gde se nista ne postuje a kamo li međunarodno pravo!

darko

pre 5 godina

Kakva je i ta amerika velesila kad je ucenjuje jedan terorista haradinaj koji uprkos sto mu ameri kazu skidaj takse on nece

jova

pre 5 godina

Zar nije doslo vreme da se malo,za pocetak, administrativno pritisne ta stoka iz Pristine?

Branislav

pre 5 godina

ZA SLOBODU NAPRED SADA SVI IZ SUMA SELA GRADA BORBA JE NA ZIVOT ILI SMRT! NEK PLANINA RAVNA GORA JEKNE PREKO SRPSKOG MORA IZDAJNIKA SVAKOG CEKA SMRT !

Branislav

pre 5 godina

Da se ponište takse i da EU zajedno sa šiptarima obešteti Srbiju do poslednjeg dinara!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Inače neka se nose u ..... ........

SS

pre 5 godina

Samo pod hitno S-400 i ostale igračke pa neka zajebavaju.

miroslav moric

pre 5 godina

sirok dunav ravan srem------psi sarplaninci laju karavane prolaze

Zlatko

pre 5 godina

Na fotomontaži ste EU uvećali za Belorusiju, Ukrajinu, Moldaviju, a Boga mi i za Norvešku (ako se ne varam). Ne preterujte, budite malo pažljiviji ...

Veso iz niksica

pre 4 godine

Dajte srbima na kosovu oruzje.ko krene na njih krecemo i mi iz cg.da siptarima povedemo koze jer za drugo nisu nista.

Izbori 2024

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija