• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/studiob.rs

20.01.2019

14:45

(VIDEO) DOBROMIROVIĆ: Putinova poseta Beogradu ima ogroman značaj za Srbiju!

Politika

(VIDEO) DOBROMIROVIĆ: Putinova poseta Beogradu ima ogroman značaj za Srbiju!

Podeli vest

Putinova poseta Beogradu ima ogroman značaj na ekonomskom i političkom planu, a svakako najveći u pokušaju nalaženja rešenja za Kosovo i Metohiju, kaže za Studio B Milan Dobromirović, urednik političke rubrike u Informeru.

Opozicija ima pravo na proteste i šetnje i jedino čega se plašim, kaže Dobromirović,  jeste mogućnost da se protesti u nekom trenutku otrgnu kontroli i prerastu u nasilne.

- Navikli smo da ih svake subote vidimo ispred naše redakcije i u tome ne vidimo nikakav problem. Svako ima pravo da iskaže svoj stav - kaže Dobromirović i dodaje da je jedini problem što neki od učesnika protesta, koji imaju značajan uticaj, svesni da podrška slabi, postaju sve nervozniji i agresivniji.

Rešavanje kosovskog problema je sigurno bila najvažnija tema razgovora Putina i Vučića. Vidimo da Priština već povlači neke poteze koji idu u pravcu odustajanja od taksi. Oni to, dobrim delom, rade pod pritiskom Zapada, ali, ocenjuje Dobromirović, ni uticaj Rusije nije za potcenjivanje.

- Strani mediji su opširno i u princpu korektno izveštavali o Putinovoj poseti Srbiji, ali su, kaže Dobromirović, za razliku od naših glasila, kao glavni cilj posete označili pokušaj Moskve da oslabi poziciju NATO pakta. Putin je, po njima, dolaskom u Beograd, pokazao da jača ruski uticaj na Balkanu, a Zapad svojim reakcijama priznao da se toga najviše i plaši - ocenjuje urednik političke rubrike Informera.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Tijana

pre 5 godina

Putinova poseta Beogradu ima ogroman znacaj na ekonomskom i politickom planu, a svakako najveci u pokusaju nalazenja resenja za Kosovo i Metohiju.

Žile

pre 5 godina

Verujemo da nam se smeši svetla budućnost uz podršku bratske Rusije!

Tereza

pre 5 godina

Putinova poseta Srbiji,je dokaz postovanja prema Srbiji.Verujem da ce nasa saradnja,ali i prijateljstvo biti na jos vecem nivou.

NB

pre 5 godina

Ogroman je značaj, kako ekonomski i politički tako i simbolički, kada jedna tako značajna politička figura iz inostranstva poseti jednu malu zemlju kao što je Srbija. Ovom posetom Putin je još jednom pokazao da je Ruska Federacija pouzdan partner na koga Srbija može uvek da računa.

valerija

pre 5 godina

Znacaj posete Putina za Srbiju je ogroman u ekonomskom i vojnom smislu...A podrska oko Kosova nam daje nadu da ce nas narod na Kosovu moci normalno da zivi i da ce Kosovo ostati Srbija kao sto jeste! Hvala Rusiji na ogromnoj podrsci i nasem predsedniku sto je svojom politikom zasluzio njihovu podrsku

Lela

pre 5 godina

Putinova poseta Srbija ima izuzetno ogroman znacaj u svim sferama......

Ronaldinjo

pre 5 godina

Rusija je potrebna Srbiji da b zajedno rešavali problem našeg naroda i države. Ovo je jako Važno da Srbija bude ekonomski jaka i stabilna.

lana

pre 5 godina

Putin i Vucic su imali mnogo vaznih tema a jedna od njih je pitanje Kosova.

Danica

pre 5 godina

Ova poseta verovatno ce pretstavljati spoljnopoliticku prekretnicu kako o pitanju Kosovskog cvora, tako i na ugledu Srbije u regionu

Goran

pre 5 godina

Putin je kao veliki prijatelj Srbije i našeg naroda zaslužio onako veličanstven doček. Što se tiče ovih šetača, neka ih....dok su mirni i mi smo mirni, a to što ni oni više ne znaju zašto šetaju e to je već njihov problem...

Goran

pre 5 godina

Putin je doneo nove znake da nismo sami, Rusija je sa nama i pomoci ce u skakom trenutku.

Bojan

pre 5 godina

Srbiji je bila velika cast sto je ugostila Putina.A njegov dolazak je doneo mnogo znacajnosti za Srbiju.

Miloje Pantović

pre 5 godina

Poseta Vladimira Vladimiroviča putina samo može biti korisna. Naša je privilegija što nas je posetio.

viki

pre 5 godina

Sada vidimo koliko smo veliki i znacajni svetu.

Todor

pre 5 godina

Svaki Putinov dolazak je izuzetno značajan za Srbiju je se uvek potpišu važni sporazumi.

milica

pre 5 godina

Svakako smo od Putinove posete ocekivali mnogo, jer veliki je uspeh i zadovoljstvo kada vam tako velika sila ukaze postovanje i posveti vreme da zajedno resite odredjene probleme.

Gordan

pre 5 godina

Ocuvanje teritorijalog suvereniteta, vojska i naoruzanje, ekonomija...sve su to vazne teme koje i te kako mogu da pomognu Srbiji

sasa

pre 5 godina

Resenje za Kosovo ce verovatno sada biti lakse pronaci a neka se Nato malo i znoji zbog ruskog uticaja

Goca

pre 5 godina

Upravo tako. Jako nam je vazno da smo biti domacini ovako velikom drzavniku. Sto smo bili zaista pravi domacin. A narod zna koliko smo potrebni jedni drugima i koliko smo mi zaista pored avega dobrog i bratske zemlje.

Lana

pre 5 godina

Nije bas da Putin posecuje drzave svaki dan. Poseta je donela samo vetar u ledja Srbiji.

Galeb

pre 5 godina

Putinova poseta je bila u najboljem mogucem trenutku, jer je dala odgovor mnogima na razna pitanja.

danilo

pre 5 godina

Poseta predsednika Vučića ima ogroman značaj za Srbiju !

danilo

pre 5 godina

Poseta predsednika Putina ima veliki značaj na ekonomskom i političkom planu kako Srbije tako i Rusije. Ovom posetom pokazana je pokazao je da svakim danom jača ruski uticaj na Balkanu.

Gospodja Ministarka

pre 5 godina

Putinova poseta ne moze da se plati, od nje samo pozitivno moze da se ocekuje i da se nabroji.

Vanja

pre 5 godina

Naravno da je izuzetno značajna poseta, Rusija je naša tačka oslonca.

Nk

pre 5 godina

Putin je i ovim dolaskom dokazao da Srbiju ceni i da je uvek tu za nas. Mi smo ugostili kako samo mi to umemo

Ceca

pre 5 godina

Putinov dolazak je veliki znacaj za nasu zemlju.

Mina

pre 5 godina

Svaki savestan i normalan gradjanin Srbije, koji voli svoju zemlju odlicno zna koliko je Putinova poseta vazna za nasu zemlju.

milica milicic

pre 5 godina

Znacaj prijateljstva sa Rusijom i Putinove posete je podrska Srbiji na ekonomskom i politickom nivou i svakako podrska u resavanju problema KIM.

Vanja

pre 5 godina

Putinova poseta Srbiji donosi ogromnu pomoc i podrsku za ekonomski razvoj.

lela

pre 5 godina

Putinova poseta je od velikog značaja za Srbiju po mnogim aspektima.

U svakom smislu

pre 5 godina

Značaj je nemerljiv, u svakom smislu. Političkom, ekonomskom, vojnom, verskom, istorijskom...

mile

pre 5 godina

Ugostiti tako velikog drzavnika koji je ujedno i veliki prijatelj Srbije, svakako ce nam puno znaciti na svim poljima drustva.

Miodrag

pre 5 godina

Dolaskom Putina pokrenute su mnoge znacajne teme za Srbiju.

Mitar Odović

pre 5 godina

Pa kada se samo u jednom danu potpiše preko dvadeset sporazuma onda se može zaključiti koliko je bila značajna poseta Putina Srbiji.

Milenko

pre 5 godina

Putinova poseta tek će imati pozitivne rezultate njegove posete.

Duki

pre 5 godina

Ova poseta je nešto što Srbiji mnogo govori i mnogo znači.

Nikola

pre 5 godina

Opozicionari su i pre bili agresivni, ali sada polako prelaze sa reči na dela, što je itekako zabrinjavajuće.

Izbori 2024

TV

Policija pretpostavlja ko je krivac za nestanak Danke Ilić? Devojčica možda i nije bila na mestu gde majka tvrdi! (VIDEO)
Live TV

Policija pretpostavlja ko je krivac za nestanak Danke Ilić? Devojčica možda i nije bila na mestu gde majka tvrdi! (VIDEO)

Broj nestanaka maloletne dece iz godine u godinu je u porastu. Najveći procenat je onih koji sami odu od kuće. Ipak, među nestalima ima i sasvim male dece, ali srećom, njihov broj je izuzetno mali. Porodice nestale dece na prvom mestu obraćaju se državnim organima, ali odgovore traže i od astrologa, vračara, a konkretnu pomoć od privatnih detektiva. Gost "Info jutra" bio je Braca Zdravković, privatni detektiv.

29.03.2024

10:35

CIA radi predsedniku Vučiću o glavi! Glavni problem su domaći neprijatelji! (VIDEO)
Live TV

CIA radi predsedniku Vučiću o glavi! Glavni problem su domaći neprijatelji! (VIDEO)

Američka Centralna informativna agencija radi o glavi predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i za to ima pomoć ljudi koji su u neposrednom okruženju šefa naše države! Ovo tvrdi Aleksandar Vulin, bivši direktor Bezbednosno-informativne agencije. Na ovu temu su u "Info jutru" govorili Milenko Jovanov, član Predsedništva SNS i Dejan Vukelić, urednik Sprskog portala.

29.03.2024

09:18

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi! (VIDEO)
Live TV

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi! (VIDEO)

Serijalom dokumentarnih filmova o NATO agresiji nad Srbijom obeležavamo 25 godina od početka bombardovanja naše zemlje. Za 78 dana agresije na Srbiju je bačeno 22.000 hiljade tona projektila, među kojima 37.000 hiljada zabranjenih, kasetnih bombi, bombi sa osiromašenim uranijumom. Žena koja je među prvima u našoj zemlji pričala o zastrašujućim posledicama NATO bombardovanja je doktora Danica Grujičić, ministarka zdravlja. Ona je bila gošća "Info jutra".

29.03.2024

08:45

JOŠ TV VESTI

Hronika

Mamio decu bombonama: Napao policiju
Hapšenje

Mamio decu bombonama: Napao policiju

Po nalogu javnog tužioca Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu policijski službenici PS Novi Beograd su doneli rešenje o zadržavanju osumnjičenog M.L. (51) zbog krivičnog dela ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.

29.03.2024

11:47

Zločinci iz Novog Sada dobili 16 godina robije za otmicu i mučenje: Sve je počelo od odbijanja mušterije
Hronika

Zločinci iz Novog Sada dobili 16 godina robije za otmicu i mučenje: Sve je počelo od odbijanja mušterije

Milan Pandurеvić (37) iz Bogatića i Biljana Ćosić (52) iz istog mеsta s boravištеm u Novom Sadu, kojima sе pripisujе da su prе dvе godinе počinili otmicu njеnog klijеnta u prostituciji, uz maltrеtiranjе oštеćеnog i iznuđivanjе novca, osuđеni su jučе u novosadskom Višеm sudu prvostеpеnom prеsudom na dеsеt i šеst godina zatvora.

29.03.2024

09:22

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija