• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo/Informer

21.01.2019

14:33

(VIDEO) VUK JEREMIĆ SA ŠMINKERKOM O ANALNOM SEKSU, ISPLIVAO SNIMAK! To je pu*enje 21. veka, perverzija, bitna je samo zadnjica!

Politika

(VIDEO) VUK JEREMIĆ SA ŠMINKERKOM O ANALNOM SEKSU, ISPLIVAO SNIMAK! To je pu*enje 21. veka, perverzija, bitna je samo zadnjica!

Podeli vest

Jelena Maćić, saradnica Vuka Jeremića i učesnica protesta, iznela je najnovije dileme oko kojih se raspravlja u Narodnoj stranci

Šminkerka Jelena Maćić, je poznata po ekstremističkim stavovima i pretnjama ubistvima i prozivanjem "vešanjem po banderama", a takođe se i hvalila fotografijama sa Vukom Jeremićem, liderom Narodne stranke.

Jelena Maćić, saradnica Vuka Jeremića i učesnica protesta, iznela je najnovije dileme oko kojih se raspravlja u Narodnoj stranci.

Kako se Jelena Maćić obraća srpskom narodu i kakvu ponudu ima za njih možete pogledati ovde:

Jelena Maćić u emisiji naglašava sledeće:

- Niko više ne potencira grudi, samo zadnjice. Ja tu vidim neke homoseksuale tendencije, apsolutno. Analni seks je zapravo pu*enje 21. veka! Analni seks je zamenio oralni seks.

Naime, Vuk Jeremić i ona imaju dilemu da li narodu ponuditi oralni, ili analni seks. Maćićka je čvrsto pri stavu da je analni seks perverzija, a ostaje dilema koje rešenje će odabrati Vuk Jeremić.

Govor Jelene Maćić o analnom seksu pogledajte na 1:58

Da podsetimo, Jelena Maćić je u januaru prošle godine skandalizovala srpsku javnost kada je pozvala na ubistvo Aleksandra Vučića.

Kao što je već poznato javnosti lideri Saveza sa Srbiju - Ðilas, Jeremić, Obradović i "novopečeni političar" Trifunović, raspiruju i pomovišu nasilje u javnom životu, a sada i ostali članovi protesta daju sebi za pravo da pljuju po srpskom narodu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Zoran

pre 5 godina

Ova gestikulacija plashi svakog choveka...u zoo vrtu one chupave shto mlate rukama drze iza reshetaka...mislim da ih zovu majmunima. Ova se bash potrudila...

Ana

pre 5 godina

Cccc sta li mu zena kaze na ovo?Mene sramota njegove sramote.Umesto da daju neki predlog za unapredjenje zivotnog standarda oni vidi se o cemu misle.I to sutra da glasam?Pa nikad!

Milan

pre 5 godina

Vidite li vi ovo narode šta se radilo i kakav je to čovek.

Lazni Bot

pre 5 godina

O analu najbolje znaju premijerka i predsednik.

mimi

pre 5 godina

Fuj gadosti! Meni je sramota umesto nje ali stvarno....Kako može jedna žena da bude ovako vulgarna. Nikoga ne interesuje draga Jelena šta ti radiš u krevetu sa Jeremićem ili bez njega

natasa

pre 5 godina

Jeremic nema smisao za salu a ni za politiku.

anci

pre 5 godina

Kod Jelene Maćić važi ona izreka "ko o čemu baba o uštipcima".

Nini

pre 5 godina

Ko se kod nas sve ne bavi politikom, jadni li smo!

Ana

pre 5 godina

Kako vas samo nije sramota da izlazite sa ovakvim stvarima u javnost, da li znate da vas gledaju i slusaju deca? Nista pametno i normalno od vas ne moze da se cuje!

Gospodja Ministarka

pre 5 godina

Vidi se da je Macicka prava profesionalka.

Tanja

pre 5 godina

Cega se pametan stidi,budala se ponosi.Ovo je tako degutantno i perverzno da nemam reci.Ovako necega nikada nije bilo u srpskoj politici,sramota

Luka

pre 5 godina

Kad cuje o cemu prica, svaka normalna osoba ce zakljuciti da je Macicka osoba ulicarskog recnika.

minja03

pre 5 godina

Ovo je prevršilo sve mere,treba da se stidi.

AleksMache

pre 5 godina

Ova se 100 godina nije pojavljivala i sad našla način!

Mima

pre 5 godina

Ako ova gospodja upraznjava analni seks nema potrebe da to iznosi javno. Izgleda da im je to glavna tema u Narodnoj stranci.

Djekson

pre 5 godina

Bice nama Analnog bogami ako dodju ovi na vlast Doduse i sad ga ima al ne u punoj meri ali ako ovi dodju precice i preko mere

Natasa1996

pre 5 godina

I naravno Jeremićeva ekipa je već uspela da ukloni video snimak.

Natasa1996

pre 5 godina

I onda da dozvolimo da nam tako neko vodi drzavu i da ih podrzimo, hvala, ali ja necu!

mrav

pre 5 godina

Hteo bih da komentarisem nesto ali stvarno nemam reci sta bih rekao na ovu ludost.

Mata

pre 5 godina

Verovatno je to jedna od njihovih veličanstvenih 30 tačaka porno Srbija.

Sanja

pre 5 godina

Cela kampanja opozicije se zasniva na nasilju nad ženama.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija