• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

23.01.2019

11:52

BILJANA PANTIĆ PILJA: Šta bi radili ženama da opet dođu na vlast?

Politika

BILJANA PANTIĆ PILJA: Šta bi radili ženama da opet dođu na vlast?

Podeli vest

Ðilasov savez je još jednom pokazao na kakvim "demokratskim" principima počiva, saopštila je danas narodna poslanica Biljana Pantić Pilja

- Ponovo su nazvali ženu k...om, ovog puta novinarku, verovatno smatrajući da još treba da im bude zahvalana što je nisu tukli, već ''samo'' vređali. Žene u Srbiji nisu k...e! I žene u Srbiji ne smete da ugrožavate ni fizički, ni verbalno, sramoto ove zemlje! - napisala je Pantić Pilja u saopštenju i dodala:     

- Prave ste muškarčine svi vi, i Ðilas i Jeremić i Dveri i Trifunović, koji na najogavniji način vređate žene. A ni vi ostali iz tog Ðilasovog saveza, koji to ne osuđujete, niste ništa bolji!    

U saopštenju se ističe da Ana Brnabić, Milena Ivanović i sve ostale dame ne smeju više biti žrtve kvazi-demokrata i Ðilasove kamarile.     

- Sram da vas bude, vajne ''demokrate''! Šta bi ste tek radili ženama da, ne daj Bože, opet dođete na vlast?! Spremate li i posebne logore za žene, možda?! - navela je u saopštenju poslanica Biljana Pantić Pilja.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
star

pre 5 godina

Posle ovakvim uvreda od strane prestavnika opozicije ne mogu ni da zamislim ako bi nedaj bože ti isti došli na vlast, ali srećom imamo odgovorne ljude koji su stekli neimerno poverenje građana Srbije.

Pedja

pre 5 godina

Sve zene Srbije da se dignu i stanu u svoju zastitu! Ako je danas ovako sta mogu ocekivati sutra!

mimi

pre 5 godina

evo izvinuli se novinarki,na kakav nacin,mislim da stvarno nema smisla,preterali su stvarno bez reci

Mirko

pre 5 godina

Svojim nereagovanjem na verbalno nasilje koje nad ženama sprovodi Trifunović Đilas, Boško i Jeremić pokazuju da ni oni nisu ništa bolji.

zdjurdjevic

pre 5 godina

Kakva zamena teze i spinovanje jer ovde se neradi o napadu na žene već o napadu na novinara bez obzira da li je žena ili muškarac. A atribut "kurva" se koristi ne samo za žene nego i za muškarce.

Nini

pre 5 godina

Ako se domognu vlasti, krenuce da biju zene na ulicama!

NB

pre 5 godina

Strašno je koliko su se za kratko vremena ovi bolesnici nalupetali gluposti o ženama, a žuti su kao demokratska opcija zasnovana na evropskim vrednostima. Pa jel su vam to te vrednosti, da bijete i silujete žene? Sram vas bilo sve odreda!

Tijana

pre 5 godina

Sprecimo da opozicija tretira zene kao na golom otoku.

biljana

pre 5 godina

Za svaku je osudu ovakvo ponasanje opozicije koje polako postaje njihov manir

Nikoletka

pre 5 godina

Borbu za zene u svakoj sferi SNS je podigao na nivo kakav nikad do sada nisu imale.Zene iz opozicije treba da se posle ovoga zapitaju kome se klanjaju i sta opravdavaju cutanjem.

Nena NS

pre 5 godina

O Sergeju mislim da nije vredno ni pričati!Njegovo ponašanje je za svaku osudu !

Marija

pre 5 godina

I zbog toga oni visi nikad nece biti na vlast jer ne svataju da su zene nowioci drustva.

pomorandža

pre 5 godina

Jako je ružno i tužno što je jedna takva glumačka veličina kao što je Sergej Trifunović, pao toliko nisko da se ponaša bahato i bezobrazno!!! Alo čoveče, jedna žena te je rodila! Kako možeš tako nešto uopšte da izgovoriš?!

Milenko

pre 5 godina

Sreća pa narod nikada ne bi glasao takve ženomrsce.. Stop nasilju nad ženama!!!

Marijana

pre 5 godina

Političarima kao što je Trifunović treba zabraniti javne nastupe.Prvo mora da se nauči lepom ponašanju pa onda da govori. On više obraza nema.

Milan

pre 5 godina

Ovome se mora stati na put..zaštitite žene..

Mikica

pre 5 godina

Niko nema prava da vredja ni zene ni muskarce, to treba prekinuti i uvesti kazne za takvo ponasanje.

Sanja

pre 5 godina

Mrzovoljac zena .Sta bi im radio da su na vlasti te zene.Bruka i sramota.

Lala iz Banata

pre 5 godina

Kurva...To je karakterna osobina...Prostitutka... - to je zanimanje...!

Lidija

pre 5 godina

Nasilje nad ženama i vređanje je za svaku osudu i takve stvari treba sankcionisati.

Jovanka

pre 5 godina

Nesmem ni da pomislim sta bi bili u stanju da urade da su na vlasti,sreca pa nisu.

Tomi

pre 5 godina

Nedaj Bože da se opet vrate na vlast plačkaši iz prošlog režima! Već se vidi da bi sproveli neviđeni teror nad građanima!

Eva

pre 5 godina

Šta bi radili, pa jasno je šta bi radili - ne bi prezali od verbalnog ali i fizičkog obračunavanja sa svima koji ne misle kao oni!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija