• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

23.01.2019

18:02

(VIDEO) ZORICA BRUNCLIK: Neću ostati nema pred uvredama Sergeja Trifunovića

Politika

(VIDEO) ZORICA BRUNCLIK: Neću ostati nema pred uvredama Sergeja Trifunovića

Podeli vest

Pevačica Zorica Brunclik oglasila se povodom uvreda koje je glumac Sergej Trifunović izneo na račun žena

"Odlučila sam da neću ostati nema pred uvredama koje u poslednje vreme glumac Sergej Trifunović izgovara na račun novinarki, predsednice skupštine, ali slobodno mogu reći na račun žena.

BRNABIĆ O TRIFUNOVIĆU: Nije to komunikacija, to je vređanje

Nedavno sam dobila ponudu da stanem rame uz rame uz plejadu velikih glumaca u filmu "Ekipa" gde između ostalih jednu od bitnijih uloga tumači i Sergej Trifunović. Iako mi je prijalo da budem deo takvog jednog projekta morala sam da odbijem ponuđenu ulogu jer kao žena ne mogu da sebi dozvolim i na neki indirektan način pružim podršku takvom govoru mržnje.

ANTIĆ: Trifunović, Đilas i Obradović su samo korak od fizičkog nasilja nad neistomišljenicima!

Ovim putem javno osuđujem sve uvrede izrečene od strane Sergeja Trifunovića na račun žena i pridružujem se pokretačima ove peticije da je vreme da se ovome stane na put, jer sloboda govora i iznošenje svojih stavova je jedno a širenje mržnje i iznošenje uvreda na račun žena je nešto sasvim drugo, i iako je Sergej Trifunović veliki glumac smatram da više nije neko zaslužan da bude kulturološko nasleđe ove zemlje", rekla je Zorica Brunclik.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mikica

pre 5 godina

ALEKSANDRA JERKOV JE USTASKA KURVA ,RECE NEKO IZ SEKTASKE STRANKE.JASNO.

Matija

pre 5 godina

Jedini je problem što Trifunović, koji nije neka moralna karijatida, nije vređao žene, nego konkretnu ženu (doduše vulgarno). Ako socijalistkinje i naprednjakinje smatraju da je ženama sve dozvoljeno i da niko ne sme da im spočita karakterne slabosti nisu u pravu. Ako su protiv vređanja, onda jesu. Trifunovića nesporno treba kazniti, ali za uvredu. Žene, kao pol, vređao nije.

Mihajlo

pre 5 godina

Nisu to žene, to su veštice AV AV diktatora, na kolac sa njima! Pada Maduro, pada i AV AV!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija