• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug

24.01.2019

11:30

ŠIPTARI TOTALNO PROLUPALI! Uveli smo takse jer su nas Srbi trovali hranom!

Politika

ŠIPTARI TOTALNO PROLUPALI! Uveli smo takse jer su nas Srbi trovali hranom!

Podeli vest

Član Alijanse za budućnost Kosova, Beke Beriša, optužio je Beograd da je prehrambenim proizvodima trovao Albance na kosovskoj teritoriji i da je to, između ostalih, jedan od razloga za uvođenje taksi na robu iz centralne Srbije

Beriša je, kako je javila tv Klan Kosova, govoreći o zahtevu SAD da Priština ukine meru o nametnutim taksama,kazao da je zapravo Srbija prva koja to treba da uradi.

"Srbija je na potezu da pokaže gde se nalaze nestala lica i da je odgovorna za, kako je rekao, "trovanje Kosovara hranom". 

"Da bismo ukinuli porez, prvo moramo znati gde su nestali ljudi, i ko nas je trovao hranom", kazao je Beriša, koji tvrdi da se "radi o nekim namernicama koje su za posledicu imale sumnjive smrti". 

Tvrdi i da za te, kako kaže, "sumnjive smrti" nije bilo drugih uzroka osim hrane.

Izjavio je i da vlada nije i neće promeniti stav o nametnutim taksama I dodao da je ovu meru Priština donela da bi pokazala autoritet, te da je to trebalo da urade I prethodne vlade od zahvršetka sukoba na Kosovu. 

"Ali u proteklh 20 godina nije očito bilo ni znanja ni sposobnosti da se takva odluka donese. Zato mi moramo biti donosioci odluka I da radimo svoj posao", rekao je Beriša iz stranke čiji je lider Ramuš Haradinaj.

PREDSEDNIK VUČIĆ POSLE SASTANKA SA ANGELOM MERKEL: Snažna podrška kancelarke Srbiji od NEPROCENJIVOG ZNAČAJA!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Sarita

pre 5 godina

U njihove izmisljotine vise ni mala deca ne veruju.

Ana

pre 5 godina

Znaci ovo je uradjeno iz milosrdja da ne bi srbi otrovali srbe, vrhnunac bezobrazluka i trazenje opravdanja za svoje postupke, strasno.

Nikola

pre 5 godina

Pa srbi ni 1/10 od te hrane ne kupuju jer toliko ih ima. Ta roba ide direktno šiptarima. Ako nisi upućena čitaj bezplatno je.

Stevan

pre 5 godina

Bezočne i bolesne provokacije od ljudi koji na čovečan i kulturan način ne mogu da prihvate poraz.

star

pre 5 godina

Kako su sad naprasno ustanovili da ih je Srbija trovala hranom, a našem narodu na Kosovu je ta ista hrana prijala, laž koja prelazi granicu svake norme ljudskosti.

caca

pre 5 godina

Od najvecih zlocinaca,siptara i albanaca, nista pametno nemozemo ni da ocekujemo,nego morbidne ucene!!!!Ovo je njihov novi plan provokacija!!!!

Miki

pre 5 godina

Samo se pitam kako cemo da dodjemo do dijaloga, ako Albanci ovako rade i govore.

Maja

pre 5 godina

Sta sve nece izmisliti ovi siptari samo da bi oni ispali zrtve. Ovaj covek prica gluposti. Siptare treba da bude sramota za sve sto rade i kako se izivljavaju nad Srbima.

Nini

pre 5 godina

More da nema dole naseg naroda ne bi vi nista Srpsko ni videli! Hrani kuce da te ujede!!

Ana

pre 5 godina

Prestanite da lazete i recite pravu istinu- da ste nam uveli takse kako biste mogli na miru da kradete.

mina

pre 5 godina

Sledeće će nas okriviti i da im utičemo na klimu.

Mija

pre 5 godina

Kakve su ovo sumanute ideje i izjave Siptara, da nije smesno bilo bi zalosno.

Vladimir

pre 5 godina

Dokle će više EU tolerisati ovakvo ponašanje Albanaca koji sa svojim lažima pokušavaju da nametnu krivicu Srbima.

Dule

pre 5 godina

Otrovali i jos vas truju vasi prijatelji Amerikanci osiromasenim uranijumom

lili

pre 5 godina

neka prvo zahvale svojim mentorima koji su im zatrovali celo kosovo pa neka se onda zahvale srbima na trovanju!!!

Ljube

pre 5 godina

Mlađi se toga ne sećaju ali mi stariji dobro znamo da je to već viđen scenario šiptara, pre 30 godina kad je bilo selektivno trovanje rudara ... Još tada su pre svega Slovenci stali u njihovu zaštitu i nagovestili ono što se posle samo par godina dogodilo. Na žalost istina tu ništa ne pomaže jer njihovi sponzori im daju punu podršku i instrukcije šta da rade.

Ivan

pre 5 godina

To su Siptarski stosevi iz bivse Jugoslavije kada su navodno bili trovani gasom i imali podrsku Slovenaca i Hrvata. Danas to vise ne pije vodu

Zoran

pre 5 godina

Da li ovo znaci da onaj ko je spreman da plati taksu moze i dalje da ih truje? Valjda je logicno da ako te neko truje zabranis prodaju, a ne uvodis takse. A poznato je iz osamdesetih - devedesetih godina da mi imamo otrov koji deluje samo na siptare...Ovi su definitivno prolupali...

grucho

pre 5 godina

Mi trovali vasu 'vojsku' nasom hranom? Ko li je smislio ovu genijalnu ideju kao izgovor za takse?

Nikola

pre 5 godina

Već vidjeno. Tako su i početkom 90-tih lažirali jednonacionalno trovanje djaka Albanaca u školi u Podujevu u koju su istovremeno išla i srpska deca.

Ljubo

pre 5 godina

Nisu siptari prolupali nego mi Srbi.Zato sto im sve dozvoljavamo dobijaju socijale,stanove solidarnosti,gledam u autobus niko ih nedira.Vise imaju prava nego mi Srbi u Srbiju zato se tako i ponasaju.U osnovnoj skoli psuju nastavnicama srpsku majku u sred Beograda.I ko je tome kriv mi sami.Kad Srbin bude vise cenio Srbina nego bilo koga u Srbiju tek ce onda oni da nas cene ovako dokle god budemo ovaki bili svi ce nas zajebavati.

Mira

pre 5 godina

Koja budalaština, šta će još smisliti protiv Srbije.

Dejana

pre 5 godina

Spremni su na svaku novu laž, gde su dokazi , kada nekoga optužuješ za nešto moraš imati dokaze o tome.

Kameni

pre 5 godina

Moramo im pokazati zube, preterali su sve mere.

kristinad

pre 5 godina

Neverovatno je, koliko daleko su Albanci spremni da idu!

Nenad

pre 5 godina

Ovo me potseća na onaj slučaj za vreme SFRJ kad su šiptari optužili Srbe da truju šiptarske rudare plinom koji deluje samo na šiptare a za Srbe je bezopasan

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija