• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

24.01.2019

15:18

JOVANOV: Smešno, o korupciji govori onaj ko je najviše oteo!

Politika

JOVANOV: Smešno, o korupciji govori onaj ko je najviše oteo!

Podeli vest

Potpredsednik GO SNS Milenko Jovanov kritikovao je danas Vuka Jeremića zbog toga što, kako kaže, nastavlja s praksom "pljuvanje sopstvene države"

 

U saopštenju za medije Jovanov kaže da Jeremić iznova iznenađuje građane ove zemlje svojim "beskrupuloznim lažima", a pri tome, kako primećuje, o korupciji govori "onaj koji je od Srbije najviše uzeo, oteo i opljačkao, trpajući narodne pare u sopstvene džepove".

- Jedina razlika u odnosu na Ðilasa je u tome što je Jeremić svoje koruptivne poslove raširio po celom svetu - napominje Jovanov i da je pitanje samo kada Jeremić očekuje da im se pridruži, "ali ne kao posetilac, nego kao cimer u ćeliji".

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremic izjavio je u intervjuu za bečki Standard da Srbija više nije demokratska država, već "korumpirana autokratija" u kojoj je predsednik Aleksandar Vucic prigrabio sve poluge moći dok u potpunoj tajnosti pregovara o precrtavanju granica u regionu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
koschava

pre 5 godina

A koja si ti Jovanov uopste karika u ovoj drzavi. Sluzis svojima samo da objavljujes neke svoje nebuloze po novinama koje su pod vasom diktaturom.

star

pre 5 godina

Da nije smešno bilo bi tragično da jedan korupcionaš, lopov i šta već nije, Jeremić nam drži predavanje o korupciji, bedniče idi iz Srbije kad ti ne odgovara.

Tifani Rok

pre 5 godina

Opozicija ima misiju da uništava svoju državu i narod! Oni su mrzitelji svega dobrog!

Izbeglica iz Srbije

pre 5 godina

Naravno da nećete objaviti jer istina je surova. Jesi ga uhapsio? Jesi li dokaza da je lopov? Jesi li mu sve to oduzeo? I još hiljadu jesi??? Trba narod sve vas POLITIČARE da pohapsi i da vam pooduzima sve što ste od tog naroda uzeli,jer ste svi vi isti. Narod lud pa vas sve džumle trpi 30 i kusur godina.

Jeca

pre 5 godina

Djilas,Jeremic,Tadic i ostali su opljackali Srbiju i srpski narod do gole koze!

Ivan

pre 5 godina

Upravo Jeremić i Đilas su oni koji su najviše opljačkali ovaj narod.

Sofija Kovacevic

pre 5 godina

Sramno je da ljudi koje drzava iznedrila i koji su se obogatili na račun iste,sada pljuju po toj istoj drzavi.

Mila

pre 5 godina

To što pljuje državu u kojoj živi i koju je želeo da uništi govori dosta o njemu.

Ivan

pre 5 godina

Smešno je da o poštenju govori Jeremić, koji je svoje kriminalne poslove raširio po celom svetu.

milica

pre 5 godina

Jeremic ne prestaje da radi protiv svoje drzave?! Dokle vise? Kad ce ti vec jednom neko stati na put, Jeremicu?

milan

pre 5 godina

Pa to po onoj narodnoj:"Ko o cemu,kurva o postenju"!

Tara

pre 5 godina

Znamo da je Jeremić napunio svoje džepove, sve je narodu jasno, zato Jeremić i njemu slični nemaju šanse kod naroda i narod u njih više nema poverenje.

mimi

pre 5 godina

Smešno, o korupciji govori onaj ko je najviše oteo!

Anastasia

pre 5 godina

Mislim da je ponasanje Opozicije prevazislo svaku meru normale.Dok su bili na vlast nije ih bilo briga za gradjane Srbije.Samo su znali da otimaju od gradjana Srbije.Zalosno je sto sada oni koji su otimali i krali,znaju da kritikuju sadasnju vlast.

iVA

pre 5 godina

Pa zna se ko o cemu k.... o postenju.To njih boli sto ne mogu vise da kradu.

Valentina

pre 5 godina

Najgore je kad priča onaj ko ne treba da priča!

Pufnica

pre 5 godina

Jeremic ne treba da se oglasava uopste. Treba da se pokrije po glavi i cuti, on ce nekome da prica o korupciji.

NB

pre 5 godina

Vuk takođe nikada nije objasnio odakle mu novac za onakvu kampanju na predsedničkim izborima.

Nikola

pre 5 godina

Pa naravno da će Vuk J. nešto da kaže o tome on čovek ima najviše iskustva kako se dolazi do miliona preko državne funkcije.

Ratka

pre 5 godina

Jeremić bi uskoro trebao da napusti Srbiju da bi mogao da se pridruži onima s kim je saradjivao svih ovih godina koji se nalaze na izdržavanju kazne, nadamo se da će i on biti jedan među njima.

Sale

pre 5 godina

Upravo tako! Najveca ljiga i lopov prica o postenju!

Mašnica

pre 5 godina

Glavni lopov priča o korupciji. Pa gde to ima?

Nini

pre 5 godina

Pa naravno, uvek je najveci lopov najmoralniji!

Natasa

pre 5 godina

Od Jeremica vise nista ne moze da nas iznenadi!

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija