• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

25.01.2019

07:13

SELAKOVIĆ OSUDIO GOVOR MRŽNJE PREMA ŽENAMA: To nije pristojna i normalna Srbija za koju se borimo

Politika

SELAKOVIĆ OSUDIO GOVOR MRŽNJE PREMA ŽENAMA: To nije pristojna i normalna Srbija za koju se borimo

Podeli vest

Generalni sekretar predsednika Srbije Nikola Selaković osudio je govor mržnje prema ženama u javnosti i nasilje u javnom govoru

 - Ovi napadi o kojima sam pričao i koje ste vi pomenuli niko nije osuđivao sa te strane (opozicije) sa koje su dolazili. Koliko vidim, to je jedna velika i moćna grupacija i političkih i nepolitičkih subjekata - rekao je Selaković gostujući u četvrtak na televiziji "Prva".

On je pozvao sve "ozbiljne i normalne muškarce" da ustanu protiv takvog javnog govora i da poruče da to nije društvo kakvom žele da pripadaju.

Selaković je posebno ukazao na uvrede upućene "našim majkama, našim sestrama, našim ćerkama, našim suprugama".

 - To nije Srbija, pristojna, normalna, uređena za koju se borimo i u kojoj želimo da budemo. Da budemo normalni građani i da živimo pristojnim životom -  rekao je Selaković.

Kako kaže, bitno je reći "šta je crno, a šta je belo" i biti spreman za osudu onoga što je loše i na borbu za ono što je dobro.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lala iz Banata

pre 5 godina

Kad si opozicija...Sve je dozvoljeno, samo da se docepamo vlasti...A posle kada dodjemo na VLAST, e posle cemo da budemo sasvim pristojni, i osudjujemo svaki ... - GOVOR MRZNJE...!! Uvek je tako...Setite se... Nije davno bilo...

Sanja

pre 5 godina

Ne zelim da pripadam takvom drustvu nepristojnih.

Nesa

pre 5 godina

Kao muskarac osudjujem bilo kakvu vrstu nasilja nad zenama ! Podrska Ireni i svim zenama koje su dobile uvrede od laznog lidera, lazne opozicije.

Tijana

pre 5 godina

Naravno da nije i nikada necemo podrzati gonice zena .

Queen038

pre 5 godina

Intenzivne uvrede od strane opozicije na račun žena govori o njima samima,koliko im ništa nije sveto i koliko su nasilni i prosti! Stop nasilju nad ženama!

Jana

pre 5 godina

Srbija mora da bude jedna pristojna zemlja, gde svako ima pravo na slobodu svoga misljenja.

Nikoletka

pre 5 godina

Samo zaustaviti jer moze dati povod drugima,ako moze neki glumac javno onda moze i neko drugi u cetiri oka jer dovodi do izbiljnog porodicnog nasilja.

Minja

pre 5 godina

Opozicija se trudi da unazadi Srbiju sto vise moze, ali pored naseg predsednika koji je uzdize na svakom koraku, to je nemoguce!

kristinad

pre 5 godina

Ovakvi napadi opozicije, samo ruše ugled Srbije i kvare politiku, koju naša zemlja vodi.Ti ljudi su bruka za ovu državu!

Tanja

pre 5 godina

Ponasanje opozicije je za svaku osudu. Govor mrznje i vredjanja se mora zaustaviti i najstroze kazniti.

Dara

pre 5 godina

Mora se stati na put opoziciji i njihovom govoru mrznje. To nije pristojna Srbija.

Mitar Odović

pre 5 godina

Ko god vrši nasilje čini krivično delo i taj mora biti pozvan na odgovornost.

Maja

pre 5 godina

To za sta se opozicija bori Srbija nece dozvoliti

Lela

pre 5 godina

Svaki vid nasilja je za osudu i mora biti kaznjen.....

Milan

pre 5 godina

Nasilje nad ženama mora da prestane...to nije normalno

Moki

pre 5 godina

Свако нормалан би осудио ове простачке нападе Трифуновића,али ако има елемената и да кривично одговара треба надлежни органи да покрену поступак.

mika

pre 5 godina

Браво господине Никола, у 21.веку нема места за дискриминацију, вређање и ниподаштавање. Свако заслужује поштовање, нарочито жене, нечије мајке, сестре, кћерке.

Tifani Rok

pre 5 godina

Svako nasilje nad ženama mora strogo da se osudi i kazni! Podrška za sve naše majke, sestre, ćerke...

Mico

pre 5 godina

Govor mrznje se mora sankcionisati iz naseg drustva.

Ilija

pre 5 godina

Vulgarno ponašanje Trifunovića se mora početi sankcionisati.

sara

pre 5 godina

Sergejevo vulgarno ponasanje prema zenama mora da se sankcionise.

vera

pre 5 godina

Vredjanje zena od strane opozicije se mora zaustaviti i strogo kazniti.

citra

pre 5 godina

Svako vredjanje zena treba najstrozije osuditi i kazniti!

Jelena

pre 5 godina

Podrska Ireni i svim zenama koje su dobile uvrede od lazne opozicije.Govor mrznje se mora sankcionisati iz naseg drustva.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija