• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

28.01.2019

15:12

MARTINOVIĆ O BOJKOTU SEDNICE SKUPŠTINE: Opozicija pokazala da im građani Srbije nisu važni!

Politika

MARTINOVIĆ O BOJKOTU SEDNICE SKUPŠTINE: Opozicija pokazala da im građani Srbije nisu važni!

Podeli vest

Poslanici SNS i koalicionih partnera prisustvom na sednici na kojoj se obraćao predsednik Slovenije Borut Pahor pokazala je želju da budu saveznici predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i Vladi Srbije u stvaranju jačih odnosa sa Slovenijom, dok je opozicija koja je bojkotovala sednicu pokazala je da im građani Srbije nisu važni i da žele samo da se na vlast vrate oni koji su sistematski uništavali Srbiju 12 godina, izjavio je danas šef poslaničke grupe SNS Aleksandar Martinović

Martinović je na konferenciji za medije u Skupštini kazao da poslanici vladajućih stranaka smatraju da su odnosi Srbije i Slovenije veoma važni za regionalni mir i regionalnu stabilnost, kao i da je priritet i Srbije i Slovenije jačanje ekonomske saradnje. 

Prema njegovim rečima, oni koji su danas bojkotovali rad Narodne skupštine, nisu bojkotovali i skupštinsku kasu. 

- Uredno su se prijavili da su prisustvovali sednici iako u salu nisu ušli, njih rad ne zanima, njih zanimaju putni troškovi, da jedu pljeskavice u skupštinskom restoranu, ali rad ih ne zanima. Pošto u Srbiji neko mora i da radi, ne možemo svi da naplaćujemo nerad, svi Skupštinu da koristimo kao restoran, mi poslanici SNS i koalicioni partneri odlučili smo da radimo za dobro građana Srbije - kazao je Martinović. 

Dodao je da su oni koji su bojkotavali rad Narodne skupštine po ko zna koji put pokazali da im građani Srbije nisu važni, da su bitni samo oni, da im je bitno da se vrati na vlast Dragan ?ilas, Vuk Jeremić, da se na vlast vrate svi oni koji su sistematski upropastili Srbiju u periodu od 2000. do 2012. godine. 

- Ovde su na skupštinskim hodnicima presretali Pahora i govorili mu o tome kako opozicija u Srbiji nema nikakva prava. Da bi građani Srbije znali, zelim da naglasim da se svi izbori u Srbiji od 2000. godine odvijaju po istim pravilima, ali problem je u tome da oni koji su ranije pobeđivali na izborima ili su uspevali da političkom kupovinom formiraju vladu, tada su im izborna pravila bila dobra. Kada su počeli da gube izbore, onda su počeli da se žale na izborne uslove - istakao je Martinović. 

Istakao je i da su danas po ko zna koji put pokazali da jedino znaju da vređaju i biju žene, da žene nazivaju "kurvama, fuksama", dobro su naučili da pune svoje džepove, a da ne rade ništa. 

- To su radili kada su bili na vlasti, a rade i sada kada su u opoziciji - istakao je. 

Kaže da su poslanici vladajuće koalicije odlučili da rade i da će da radimo, te da i predsednik Aleksandar Vučić i Vlada mogu da računaju da u njima imaju pouzdane saveznike da stvore jednu snažnu, jaku i pristojnu Srbiju i da ne dozvole, uprkos brojnim pritiscima, da na ilegalan način vlast preuzmu oni koji su Srbiju sistematski uništavali 12 godina. 

Upitan kada će biti izbran novi poverenik za informcije od javnog značaja, Martinović je kazao da je skupštinski Odbor za kulturu i informisanje uputio svim poslaničkim grupama da dostave svoje predloge tako da je procedura u toku i da dok se ona ne okonča ne može se izabrati novi. 

Dodao je i da će SNS to uraditi u narednom periodu, te da će se truditi da pronađu kandidata koji će biti sušta suprotnost Rodoljubu Šabiću, za kojeg je naveo da je bio zamaskirani političar funkcijom poverenika. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
janja

pre 5 godina

Opozicij bojkotuju sednicu ali zato nece bojkotovati poslanicku platu!

mimi

pre 5 godina

Opozicija pokazala da im građani Srbije nisu važni!

NB

pre 5 godina

Pre će kamila proći kroz iglene uši nego što će se bojkot-opozicija odreći putnih troškova i apanaža koje nisu ni zaradili. Jako loša poruka za potencijalne birače.

star

pre 5 godina

Naravno da im građani Srbije nisu važni kada su im lični interesi u prvom planu i zato se i nisu pojavili na vanrednoj sednici u parlamentu.

Tifani Rok

pre 5 godina

Opozicija je navikla da sve dobija prevarom. Nisu navikli ništa pošteno da rade.

Mirjana

pre 5 godina

Opozicija zeli vlast, bas su odabrali pravi nacin, eto koliko postuju i ono malo svojih glasaca

Pera

pre 5 godina

Ovo je pravi dokaz da opozicija nema program ni resenja. Nepostovanje glasaca koji su za njih glasali. Vazno da su platu uzeli. Vrati platu pa onda bojkotu. Ako bojkotujes skupstinu, onda bojkotujes i platu.

Pera

pre 5 godina

Opozcijiu nije briga za gradjane Srbije ! Ne postuje ni institucije nase drzave.

Natasa

pre 5 godina

Jasno je da opoziciji gradjani nisu vazni, opozicija gleda samo interes!

Jelena

pre 5 godina

Većina ljudi shvata kakva je opozicija, ali oni koji još nisu, sada polako shvataju kakva je opozicija, ništa dobro nam nisu doneli.

Daliborka

pre 5 godina

Malo im je sto dobijaju plate i putne troskove za ne rad, navikli se na otimacinu.

Danko

pre 5 godina

Opozicju ne interesuje ništa sem skupštinskog restorana.

XXL

pre 5 godina

Da Ovaj ne objasni ne bi znali šta to opozicija hoće.

vuk

pre 5 godina

@XXL malo ipak pokaži poštovanja bez obzira o kome se radi.

Rade

pre 5 godina

Jos jednim losim potezom opozicija je jasno poslala poruku da ih narod ne interesuje. da im je jedini cilj da dodju do udobnih fotelja, naravno bez izbora, ali će nardo jasno pokazati na izborima sta misle o njihovom ponasanju.

Sima

pre 5 godina

Opozicija namerno izaziva haos jer po svaku cenu zeli vlast.

Ronaldinjo

pre 5 godina

Upitan kada će biti izbran novi poverenik za informcije od javnog značaja, Martinović je kazao da je skupštinski Odbor za kulturu i informisanje uputio svim poslaničkim grupama da dostave svoje predloge tako da je procedura u toku i da dok se ona ne okonča ne može se izabrati novi. Ovo je sramota šta opozicija radi.

Dosta je

pre 5 godina

Ovo samo znači da su oni samo sebi važni i da su građani bitni samo kada se glasa za njih, čista bahatost.

Saradžogla

pre 5 godina

Mi članovi SNS smo se šokirali kada je Martinović postao naš član!Nemoguće?A SVE NAJGORE JE GOVORIO O VUČIĆU KAO ČLAN SRS.Da sam se ja pitao Martinović bi imao zabranu da ne sme ni da prođe pored bilo kog sedišta SNS!

Nina

pre 5 godina

Pa sta da ocekujemo od njih osim toga da prave cirkus. Zaista su jadni i nepodnosljivi. Uvek sr potrude da uniste lepo predstavljanje Srbije.

Ana

pre 5 godina

To su vise puta pokazali, zato i nemaju podrsku naroda!

Iki

pre 5 godina

Опозицији је важно само да дођу на власт,брига их за државу и народ!

Olja

pre 5 godina

Opozicija je više puta pokazala da ne voli Srbiju

Nesa

pre 5 godina

Najbolju definiciju danasnje opozicije dao je jedan opozicionar, rece, treba ga pustiti da napokon resi pitanje kosova pa ga onda tascereciti

Maja

pre 5 godina

Djilasa i kompaniju nikada nije ni intetesovao narod

Dehan

pre 5 godina

Misle samo na sebe gradjani im ni malo nisu bitni

miki

pre 5 godina

To je dokaz da ih za građane nije briga a važno da primaju plate!!!

mihajlo

pre 5 godina

Dali opozicija razmišlja razmišlja ko ih je na tu funkciju izabrao i ko im obezbeđuje plateza to što "rade"!!!

Voša

pre 5 godina

Šta je ovo samo dva botovska komentara? Pa Informer bi trebao biti pun hvalo pojanja botova?!

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija