• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

29.01.2019

15:06

OPOZICIONI FOLIRANTI HOĆE DNEVNICE I ĆEVAPE, A NEĆE DA RADE! Šef poslanika SNS Aleksandar Martinović poslanike koji bojkotuju sednice parlamenta nazvao licemerima!

Politika

OPOZICIONI FOLIRANTI HOĆE DNEVNICE I ĆEVAPE, A NEĆE DA RADE! Šef poslanika SNS Aleksandar Martinović poslanike koji bojkotuju sednice parlamenta nazvao licemerima!

Podeli vest

Šef poslaničke grupe Srpske napredne stranke Aleksandar Martinović rekao je danas novinarima da su oni poslanici opozicije koji su tvrdili da će bojkotovati rad parlamenta uredno juče uzeli dnevnice i ručali u skupštinskom restoranu, nazivajući ih zbog toga licemerima

 

Istovremeno je pozvao Dragana Ðilasa, Vuka Jeremića, Boška Obradovića i druge opozicione političare da se obrate narodu na protestu u subotu i kažu koja je njihova politika i program.

- Nezabeleženo je u političkoj istoriji da političari iz dana u dan pozivaju na proteste, nemire, najgorim epitetima nazivaju predsednika Aleksandra Vučića, premijerku, ministre, poslanike, žene koje podržavaju tu politiku, a niko od njih nema hrabrosti da se obrati narodu. Ja ih pozivam da se obrate. Ako je program Vučiću pederu, Ana Brnabić k..vo, Majo f..so, onda su oni u ogromnom problemu - rekao je Martinović.

Ispada, kaže, Martinović da su lideri opozicije Sergej Trifunović, njegov brat Branislav, Srđan Škoro, Nikola Kojo, a oni koji žele da preuzmu vlast u stvari ne smeju da se obrate.

- Narod je prozreo da se radi o folirantima - rekao je Martinović.

S druge strane, kako kaže, veliki borci za slobodu i demokratiju su se juče upisali da su došli u skupštinu naplatili putne troškove, pojeli ćevape, a u salu nisu ušli, rekao je Martinović.

On je novinarima podelio spisak onih koji su u ponedeljak naplatili dnevnicu, a nisu prisustvovali posebnoj sednici na kojoj se obratio šef slovenačke države Borut Pahor, a među njima su: Goran Bogdanović (SDS), Ðorđe Vukadinović (Nova Srbija-Pokret za spas Srbije), Gorica Gajić (DS S), Branislav Mihailović (doskorašnji predsednik pokreta Dosta je bilo), Dejan Nikolić (DS), Slaviša Ristić, Dragan Vesović (Dveri), Dušan Milisavljević (DS).

ĐILASOVI LICEMERI! Bojkotovali sednicu, ali NISU BOJKOTOVALI SKUPŠTINSKU BLAGAJNU!

Martinović se u tom smislu zapitao šta bi bilo sa Srbijom da ponovo pobedi Ðilas, Vuk Jeremić, Boško Obrarović.

- Imali bismo Srbiju u kojoj oni ne bi radili ništa, a bogatili bi se. Koliko je miliona evra potrebno Ðilasu, jeremiću, Bošku Obradoviću, pored silnih para koje je on dobio od Ðilasa, da bi oni konačno bili zadovoljni. Zamislite da opet sednu na grbaču naroda - rekao je šef poslanika SNS.

Martinović ocenjuje da ti lideri opozicije imaju "više problema", a prvi je da žzele da dođu na vlast, što, kako kaže, jeste prirodno, ali nije prirodno da to žele bez izbora.

- Oni hoće da Vučić sam napusti funkciju predsednika, a on je ubedljivo pobedio. Oni hoće da poslanici koji podržavaju Vučića propadnu u zemlju. Dakle, vlast i privilegija može, ali ne i izbori, a ovamo smo jaki i snažni - prokomentarisao je Martinović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Natasa

pre 5 godina

Opozicija je skup lazova i prevaranata! Takvi nam nisu potrebni!

Pera

pre 5 godina

Licemeri ... to je blaga rec ! Ono sto oni rade je toliko jadno da su bukvalno dotakli dno !

caca

pre 5 godina

Opozicija je spustila toliko nisko ,da su dotakli dno ponizenja!!!Brukaju se gde god stignu!!!

Grga

pre 5 godina

Bitno je da se krka i dižu pare na skupštinskoj blagajni šta ih briga za narod

Zivota

pre 5 godina

Tako bi i sa dryavom ucinili, jeli bi i punili dzepove milionima, a nista ne bi radili!

nevena

pre 5 godina

Pa to govori o ljudima u opoziciji, njima je bitan svoj dzep a ne narod, tako su se ponasali i dok su bili na vlasti Dragan Djilas i Vuk Jeremić pa bi sad opet da pljačkaju jadnu Srbiju

ana

pre 5 godina

Tako su radili i dok su bili na vlast,uzimali pare a nista nisu radili.

Izbeglica iz Srbije

pre 5 godina

Pa zato se i bave politikom jer ništa drugo ne znaju ni raditi,samo hleba bez motike. Naučilo to i ne zna drugačije. Vas 90% poslanika na svim nivoima vlasti treba poslati da radite u privatni sektor Srbije pa da vidite kako jadni narod zarađuje,kako radi i kako živi. Jer sit gladnom ne veruje.

ana

pre 5 godina

Uzimaju pare a ne rade,hoce na vlast a bez izbore,jadni oni sto ih podrzavaju.

alavi na novac

pre 5 godina

Oni bojkotuju rad al zato uzimaju pare!

Jana

pre 5 godina

Opoziju boli uvo za Srbiju, samo milse o svom dzepu!

Cane

pre 5 godina

Navikli su da otimaju od gradjana i da nista ne rade.

Goran

pre 5 godina

Ko bojkotuje rad ne bi trebao da dobija dnevnice.

sanja

pre 5 godina

Opozicija je katastrofalna, treba da ih je sramota.

Vanja

pre 5 godina

Opozicija je skup neradnika koji samo gledaju kako da se dočepaju novca.

AleksMache

pre 5 godina

Tako su mnogi radili dok su na vlasti bili žuti!

Miki

pre 5 godina

Poslanici opozicije diskreditovali sami sebe, a ne drzavu.

Katarina

pre 5 godina

Od opozicije ništa pametno ne možemo da očekujemo.

Joka

pre 5 godina

Opozicija hoce drzavne pare ali da ih ne zaradi!

Ronaldinjo

pre 5 godina

Nezabeleženo je u političkoj istoriji da političari iz dana u dan pozivaju na proteste, nemire, najgorim epitetima nazivaju predsednika Aleksandra Vučića, premijerku, ministre, poslanike, žene koje podržavaju tu politiku, a niko od njih nema hrabrosti da se obrati narodu. Ja ih pozivam da se obrate.. Na protestima je sve menje i manje ljudi.

Tifani Rok

pre 5 godina

Opozicija se lako odriče jedino obraza, para nikako...

Mašnica

pre 5 godina

Opozicija samo gleda kako da na mufte profitira.

Filip

pre 5 godina

Vrlo jadno od strane opozicije. Neće da rade u parlamentu i bojkotuju, al zato se dnevnica ne odriču.

Velizor

pre 5 godina

To su neradnici i paraziti, zive na racun drugoga

Marko

pre 5 godina

Zašto bi neko ko ne radi bio plaćen, ako se radnicima skine 40 % dok su na bolovanju, ovima je potrebno skinuti više, zdravi, a neće da rade.

Bilja

pre 5 godina

Opozicija je navikla da uzima pare, a ne da daje.

Vanja

pre 5 godina

Pola od njih i dolazi u Skupštinu da krka i zeva.

Savo

pre 5 godina

Neradnike i folirante treba izbaciti iz Parlamenta.

zoran

pre 5 godina

Radio ne radio, svira ti radio! Nekad smo se smejali ovoj paroli, ali to je moto života i odnosa prema radu jednog dela narodnih poslanika. Plata se redovno prima, naplaćuju troškovi za dolazak do zgrade skupštine, ali se na radno mesto ne pojavljuju. Vreme se troši u skupštinskoj menzi u kojoj se lepe goste po smešnim cenama, a ima ih i koji dobro potegnu piće. Ideale bezbrižnog života u kojem ne oskudevaju omogućili su oni koji na sve moguće načine pokušavaju da prežive od prvog do poslednjeg dana u mesecu. Sit se gladnog ne seća.

Vlade

pre 5 godina

Treba im oduzeti sve povlastice koje uzivaju od drzave, sve to plati posten narod!

Oliva

pre 5 godina

Naucilo je to u opoziciji da zivi na visokoj nozi, al na tudji racun. Taman posla da oni rade, nemaju ti pojma sta znaci rad oni samo znaju preko tudje grbace da zive. Licemeri obicni, to je opozicija!

Saska

pre 5 godina

Opoziciju treba da bude sramota sto se ovako ponasa

Sava

pre 5 godina

To je nepoštovanje nekolicne građana koji su im ukazali poverenje! Takvi kakvi su, tu su ge jesu! Oduzmite im dnevnice!

mimi

pre 5 godina

e interesantno stvarno,sto banda iz opozicije ne izade i kaze,evo mi bojkotujemo rad skupstine ali necemo za to vreme da primamo plate.u sve me diraj samo u lovu nemoj

Nadica

pre 5 godina

Neka im se oduzmu dnevnice i kazne se za podvalu , jer bez motike nema hleba.

Mila

pre 5 godina

Kad su oni nesto pa i radili, nisam zacudjena time da su pokupili dnevnice bez za ista da su doprineli.

Moki

pre 5 godina

Дневнице и ћевапи им важнији од грађана Србије,скандал.

Zajke

pre 5 godina

Bruka i sramota upisali se da su na sednici zbog dnevnica i rucka , jel oni samo gledaju kako da ne rade a da otmu i za to dobiju novac,ma koliki bio, samo da se otima.

Zelimirka

pre 5 godina

Ukoliko ne znate kako izgleda kada se dotakne dno dna, eto imate priliku sada. Upisuju se za putni trosak i obrok a ne prisustvuju sednici, bruka i sramota.

Dejan

pre 5 godina

Nedolicno ponasanje opozicije,sta drugo ocekivati od ljud koji nemaju ni plan ni program.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija