• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug

29.01.2019

19:47 >> 21:10

(FOTO) NAKON GOVORA MRŽNJE NEPOZANTI POČINIOCI PREŠLI SA REČI NA DELA: U divljačkom napadu razlupan automobil poslanika Srbislava Filipovića!

Politika

(FOTO) NAKON GOVORA MRŽNJE NEPOZANTI POČINIOCI PREŠLI SA REČI NA DELA: U divljačkom napadu razlupan automobil poslanika Srbislava Filipovića!

Podeli vest

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Beogradu saopštio je da je tokom dana razlupan automobil narodnog poslanika Srbislava Filipovića, koji je bio parkiran ispred zgrade u kojoj živi sa porodicom, u beogradskoj opštini Stari grad.

- Divljački napadi na političke neistomišljenike, vređanje, omalovažavanje i uništavanje tuđe imovine su očigledno postali svakodnevnica. Poručujemo Ðilasovom savezu i svim njegovim sledbenicima da nas neće zastrašiti nasiljem koje demonstriraju", navodi se u saopštenju.

Gradski odbor SNS je pozvao nadležne državne organe da počinioce privedu pravdi što hitnije, i da pošalju jasnu poruku da nasilje nije dopustivo.

- A siledžijama poručujemo da ćemo još jače nastaviti borbu za pristojnu i modernu Srbiju, te da nas ovakvim vandalskim ispadima neće zastrašiti - ističe se u saopštenju.

Narodni poslanik Srpske napredne stranke Srbislav Filipović, čiji je automobil u Beogradu gde živi razlupan tokom dana, izjavio je večeras da je taj čin napad na njega i njegovu porodicu - suprugu i dvoje maloletne dece.

 

 


- Obzirom na sve pretnje koje godinama dobijam preko društvenih mreža, ovakve stvari me ne iznenađuju, ali je to rezultat svih fantomskih šetnji. Do sada su mi pretili ubistvom, ali ovo je prvi put da je došlo do fizičkog napada. Sledeći put mogu da dobijem samo bombu ispod kola - rekao je Filipović agenciji Tanjug.

Napad se desio na opštini Stari grad usred dana, ispred zgrade u kojoj živi, a kako je rekao, automobil se vode na njegovu suprugu.

- Očekujem da državni organi brzo nađu počinioce, kao što uvek pravovremeno reaguju i rešavaju stvari - rekao je Filipović.

Napad na Filipovića najoštrije je osudila SNS, koja je pozvala državne organe da počinioce privedu pravdi što hitnije, i da pošalju jasnu poruku da nasilje nije dopustivo.

 

 

OPOZICIONI FOLIRANTI HOĆE DNEVNICE I ĆEVAPE, A NEĆE DA RADE! Šef poslanika SNS Aleksandar Martinović poslanike koji bojkotuju sednice parlamenta nazvao licemerima!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Maja

pre 5 godina

Treba ih kazniti i sto pre stati na put kriminalu.

Marko Lučić

pre 5 godina

Marina:Nadam se da će ovi huligani biti vrlo brzo pronađeni i biti privedeni licu pravde.

007

pre 5 godina

Nadlezni odmah da reaguju ,za ovakvo ponasanje kazniti pocinioce.

Tifani Rok

pre 5 godina

Ovakvo ponašanje je apsolutno nedopustivo! Počinioci da se hitno pronađu i da se strogo kazne!

Tanja

pre 5 godina

Strašno divljačko ponašanje za svaku osudu.

Danica

pre 5 godina

Nsilje nastavlja da ekalira, unistavanjem imovine i pretnjama direktnim na ovaj nacin bezbednošću porodice poslanika Filipovica i njega licno. Zar zaista nemaju politickih metoda borbe vec pribegavaju nasilj i vandalizmu na ovaj nacin? Nadlezni organi da zastite sve ljude od ovakvog nacina izrazavanja politickih razlika

mimi

pre 5 godina

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Beogradu saopštio je da je tokom dana razlupan automobil narodnog poslanika Srbislava Filipovića, koji je bio parkiran ispred zgrade u kojoj živi sa porodicom, u beogradskoj opštini Stari grad.

Bosiljka

pre 5 godina

Izvrsioci su samo iz nemoci izlupali automobil poslaniku SNS-a Filipovic. Jer nisu u stanju da ako postoji neki problem rese na civilizovan nacin.

Anastasia

pre 5 godina

Verujem da sigurno su pocinioci ovako bahatog dela,bahati politicari opozicije,ili aktivisti opozicionih stranaka.Nadam se da ce biti pocinioci pronadjeni,i najstrozije kaznjeni.

Gospodja Ministarka

pre 5 godina

Ako na autu ima nalepnica 1 od 5 miliona, opozicija stvarno nije normalna!

Fiko Halimić

pre 5 godina

Nadam se da će policija uspeti da pronađe vehuligane i da će ih sprovesti iza brave.

gaga

pre 5 godina

Vandalizam na ulicama Beograda se mora zaustaviti,a počinioci treba da odgovaraju za svoje postupke.

Milan

pre 5 godina

Opozicija je sve ektremnija, posle napada na zene krenuli su i na one koji ne misle kao oni.

Mašnica

pre 5 godina

Niko nema pravo da drugome uništava ličnu imovinu.

Rasa

pre 5 godina

Neverovatno šta se radi i dokle ovo sve ide!!! Toliko!

Jasmina

pre 5 godina

Savezu za Silovanje bi bilo bolje da smire svoje divljačke porive, ali pošto očigledno ne mogu moraju biti procesuirani.

Milica

pre 5 godina

E tek ce sada narod jos vise imati elana i volje da glasa za SNS jer su iz SZS bas preterali vandalom. Ovo ce ih kostati nesupeha na izborima.

Goga

pre 5 godina

Strašno je da se ovakve stvari dešavaju u jednoj moderno uređenoj državi, ko god da je to uradio mora biti kažnjen.

Slavica

pre 5 godina

Svaka osuda vandalizma Đilasovih plaćenika!!!!!!

Nk

pre 5 godina

Dokle vise ovaj vandizam? Pored vredjanja zena, napad na novinare, sta je sledece? Zar se na ovaj nacin pokazuje nemoc i protest jer narod podrzava predsednika.

Milena

pre 5 godina

Nasilje je za svaku osudu.Ma koliko оpozicija pokušavala da se raznim sredstvima dokopa fotelja, cilj neće ostvariti.Narod nije glup i neće dozvoliti da nasilnici i lopovi kroje njihovu sudbinu!

ivana

pre 5 godina

Nasilje,vandalizam i zlostavljanje nisu ono sto zelimo u nasoj Srbiji!

Nemanja

pre 5 godina

Užasan postupak! Ovoga treba da se stidi svaki normalan građanin naše Srbije. Mi nismo zemlja nasilja, niti ćemo to ikada biti!

Nevena

pre 5 godina

Pitam se koji je sledeci korak siledzija iz opozicije. Jasno nam je da oni pricaju jezikom nasilja, uvereda, pretnji i omalovazavanja. Ovim ljudima smeta pristojna Srbija.

ninocka

pre 5 godina

Đilas i njegovi simpatizeri trebaju biti oštro kažnjeni za ovo gnusno delo!!!

mihajlo

pre 5 godina

Ovo više nije normalno šta sve opozicija radi!!

Rade

pre 5 godina

Počinioce treba privesti pravdi što hitnije, i da se pošalje jasna poruka da nasilje nije dopustivo.

Dexi

pre 5 godina

Ovo je sns poruka tebi da ne pregovaras sa djilasom

Mirko

pre 5 godina

Svaki vid zastrasivanja treba najostrije osuditi!

Ruza

pre 5 godina

Sve gora slika opozicije..malo im je bilo sto su pretili i vredjali zenski rod..sada unistavaju imovinu politickih neistomisljenika.

Milan

pre 5 godina

Za svaku osudu..najoštrije kazniti ovaj vandalizam

Ruza

pre 5 godina

Sramota je da ne odgovaraju pripadnici opozicije za vandalska dela koja cine svaki dan.Sada su presli na unistavanje imovine ljudi koji ne podrzavaju njihovo siledzijsko ponasanje.

Tihomir

pre 5 godina

Djilasovi huligani, divljaju za male pare, nanose stetu neduznom narodu.

Hana

pre 5 godina

Mora da plati za ovo sve sta je uradio ko god da je.

Marija

pre 5 godina

Opozicija je nezadovoljna sto nema sansu da krade,pa zato su prvo poceli da promovisu govor mrznje,zasnovan na vredjanju zena i omladine.Mislim da su sada zaista preterali,jer su presli sa reci na dela.Divljacko ponasanje,je za svaku osudu,i mora se kazniti.Zaustavi primitivizam i zlo koje Opozicija siri.

sasa

pre 5 godina

Ovo je otislo predaleko,mora se nesto preduzeti ,vandalizam ne sme da eskalira

dragan

pre 5 godina

Jadnici svoju politicku nemoc izrazavaju ugrozavanjem bezbednosti i uništavanjem imovine.

Lana

pre 5 godina

Strogo treba kazniti pocinioce i stati na put kriminalu.Svaki gradjanin Srbije mora biti zasticen ovo je prevrsilo svaku meru.

jana

pre 5 godina

Nadamo se da će opoziciji uskoro neko stati na put jer ovo su njihova dela.

Gospodja Ministarka

pre 5 godina

Fizicko i verbalno nasilje koje proizvodi opozicija je previse frekventno i za njih same. Zato pojedini i napustaju to osinje gnezdo, u nadi da to nece ostaviti traga na njihov dalji zivot i karijeru.

marko

pre 5 godina

Kazu da cilj ne bira sredstva, ali ovakav nacin da se pokaze bilo kakvo nezadovoljstvo je neprimeren i za svaku osudu!

slađa

pre 5 godina

O čemu će Đilas i Jeremić da pričaju u Briselu, kada zbog govora mržnje poteklog iz njihovog tabora sada neki ludaci razbijaju automobile članovima SNS. Saša Janković je uradio dobru stvar što se iščlanio iz PSG- a ovakvog kakav je sada. Dobro je i što se DJB distancirao od bivšeg režima. Srbija je pristojna zemlja. Nasilje je nedopustivo. Uvrede na račun žena koje su upućivane bile su zaista kap koja je prelila čašu, ali i otvorila oči mnogima. Jednostavno se videlo ko se iskreno bori za jaku i stabilnu zemlju.

Aleksandar

pre 5 godina

Divljak koji je uradio ovo mora sto pre da plati i da bude iza resetka.

Stefan

pre 5 godina

Jel to opozicija pokazuje svoj politicki program, cija osnova je nasilje protiv svih koji misle drugacije? Sramotno!

Gradimir

pre 5 godina

Ovakvo nasilje je nedopustivo i pocinioci moraju biti kaznjeni.

GOGO

pre 5 godina

To je olicenje opozicije! To je njihovo pravo lice.. unisti sve koji misle drugacije i koji ne zele isto sto i oni.. Sramota od opozicije, od tih lica.. Borice se srbija jos jace protiv ovakvih

Herc

pre 5 godina

Ovo je i vise od vandalizma. Ipak osecam ko je narucilac. Mada ih ima mnogo u SZS ali par njih se isticu.

Luna

pre 5 godina

Ne sme se dozvoliti da Djilasova horda od Srbije napravi zemlju terora.

Svetlana

pre 5 godina

Lepo pokazujete svoje namere, opozicijo! Unistiti svakog ko misli drugacije! Sram vas bilo!

zlaja

pre 5 godina

Aktivisti iz Saveza za silovanje prevršili svaku meru, očekuje se reakcija nadležnih organa.

Ronaldinjo

pre 5 godina

Napad se desio na opštini Stari grad usred dana, ispred zgrade u kojoj živi, a kako je rekao, automobil se vode na njegovu suprugu.Dobro da nema povređenih, a policija mora da radi na privođenju bandita.

mimi

pre 5 godina

evo ljudi ako ocete da nam se vrate demokrate djilas trifunovic i sl e tako ce da bude,ko se neseca kako su dosli na vlast, eto tako na silu i sa motkama ,a ko hoce da vidi kako bi vladali, evo bas ovako sa motkama i pesnicama

Boka

pre 5 godina

Ovo je katastrofa i uzasno treba ga dobro kazniti ...

Mašnica

pre 5 godina

Šta drugo očekivati od nasilnika iz opozicije?

Saska

pre 5 godina

Jos jedno divljacko I sramno ponasanje opozicije

Miki

pre 5 godina

Treba da ih je sramota i stid. Ovo je rezultat poziva na nasilje koje Đilas i njegov savez svakodnevno upućuju jer jedino što znaju jeste da mrze. Nadam se da će MUP otkriti brzo počinioce ovog dela i kazniti ih.

Marija

pre 5 godina

Napadi su postali sve ucestaliji, izgleda da demokratska Srbija o kojoj opozicija toliko prica, targetira i napada sve one koji podrzavaju Aleksandra Vucica

Milica

pre 5 godina

Stop nasilju i medjusobnoj mrznji i napadima!

Ana

pre 5 godina

Ovo nasilje opozicije treba sankcionisati odmah, stvarno je necuveno sta rade

Ancica

pre 5 godina

Ovo nasilje opozicije treba sankcionisati odmah, stvarno je necuveno sta rade

bubica

pre 5 godina

To je njihovo pravo lice.. unisti sve koji misle drugacije

Nemanja

pre 5 godina

Ovakav napad nasilnika na imovinu Narodnog poslanika je nedopustiv, i za svaku je osudu.

Lena

pre 5 godina

Srašno je da u današje vreme neko iskazuje svoj bes, a rekla bih pre očaj, na ovako varvarski način.

Danijela

pre 5 godina

Pocinioce sto pre uhvatiti i ostro ih osuditi,neka vide da se nasilje ne isplati.

marija

pre 5 godina

Strasno smesta naci pocinioce i kazniti ih ,ovakvu Srbiju ne zeli niko punu vandala i huligana

Bojan

pre 5 godina

Sa pretnji su presli na dela, sta je sledece kod nasilne opozicije? Dokle bre vise njihovo divljanje!?Sramota je velika sta rade!

Tresimesi1

pre 5 godina

Divljaštvo je poslednji čin farse zvane agresivna opozicija.Dno su dotakli,sada samo da ih prekrije politička ilovača i uz kazne koje im sleduju za mnoga nedela,odoše na đubrište istorije.

klara

pre 5 godina

Opozicija samo luduje,divlja dokle više.Narod želi normalan život a ne ludilo i divljaštvo.

Mima

pre 5 godina

Opozivija polako sa reci prelazi na dela. Samo sto za razliku od vlasti dela opozicije nisu za pohvalu vec za svaku osudu.

Olja

pre 5 godina

Da li je ovo demokratija za koju svake subote šetaju?

Hannah

pre 5 godina

Dakle ko ne misli kao opozicija (čitaj: Đilas) baš se lepo provede. Đilasovci uništavaju sve što im padne pod ruku.

Ljuba

pre 5 godina

Ovo.je strasno sta rade.Pocinioca kazniti za ovo sto je uradio ko god bio.

Maja

pre 5 godina

Ideje o unistavanju necije imovine je produkt nesigurnosti u samog sebe. Kukavica.

DSa

pre 5 godina

Silna pozivanja na nasilje doživljavaju kulminaciju.

Vuk

pre 5 godina

Da li ce ova opozicija da se zaustavi sa ovskvim divljastvom?Sta postizu ovakvim stvarima,volela bih da znam?

mira

pre 5 godina

Nasilje zasluzuje svaki vid osude i kazne, opoziciji nista sveto nije, ne biraju sredstva da dodju na vlast.

sava

pre 5 godina

počinioci treba da odgovaraju za svoje postupke.

mimi

pre 5 godina

mislio sam da su to davno prosla vremena ,i da je tako nesto daleko iza nas,ovo samo pokazuje jednu nemoc opozicije i veliko nestrpljenje da se sto pre sedne u fotelje,ovako se to neradi poverenje naroda je mukotrpan posao ali i najvazniji.njima to izgleda nije bitno sve bi da preskoce

Tijana

pre 5 godina

Divljacki napadi na politicke neistomisljenike, vredjanje, omalovazavanje i unistavanje tuđe imovine su ocigledno postali svakodnevnica.

Savdalina

pre 5 godina

Ovim vandalnim činom,opozicija misli da moše sve nas da uplaši,ali prešli su se.Ne plašimo se mi njih i nikada,ali nikada nećomo podržavati nasilnike,lopove,lažove,uličare i prevarante kao što su oni.

Iva

pre 5 godina

Ovome odmah treba stati na put. Na sve su spremni, da sledeći put ne bude većih problema, sa većim posledicama.

Petar

pre 5 godina

Sramne stvari rade.. Ovako su mogli i coveku glavu razlupati da je bio tu.

Iva

pre 5 godina

Osuditi i ne dozvoliti da se ovakve stvari dešavaju.

Moki

pre 5 godina

Ово Србија не сме да дозволи ,морају да престану увреде и насиље .

Elena

pre 5 godina

Zato se pretnje i ucene moraju suzbiti u samom nastajanju..

Saša

pre 5 godina

Nasilje ne može da bude instrument političke borbe.

Moki

pre 5 godina

Ово је превише од опозиције, истражни органи што пре да нађу починиоце и да их казне.

Sale

pre 5 godina

Ovo je gnusan i varvarski čin. Treba što pre pronaći počinioce i kazniti ih.

Brane

pre 5 godina

Ovo mora da osudi svako normalan, nasilju se mora stati na put. Ovo se ne sme tolerisati. Sraamota.

Mila

pre 5 godina

Strasno sta se dogadja prvo retnje a sad i vandalizam.

Milenko

pre 5 godina

Ovakve stvari rade samo kukavice!! Koji se kriju iza lažnih profila i svojih šefova..

Ana

pre 5 godina

Ovakvo nasilje nad svojim narod, bez obzira koje je politicke opredeljenosti treba ostro osuditi i kazniti!

selektor

pre 5 godina

Lični potpis opozicije, toliko o demokratiji koju propagiraju.

Mila

pre 5 godina

Verujem da ce nadlezni pronaci ko je ovo ucinio.

caca

pre 5 godina

Normalan covek to ne moze da uradi!!!!Pocinioce ovako bahatog i divljackog ponasanja treba pronaci i kazniti ih!!!

caca

pre 5 godina

Pocinioce ovako bahatog i divljackog ponasanja treba pronaci i najostrije ih kazniti ih!!!Udariti ih dobro po dzepu,i smestiti ih gde im je mesto!!!

Vera

pre 5 godina

Polako pocinje nasilje,mirne proteste staviti hitno pod kontrolu!

pomorandža

pre 5 godina

Imam samo jedno pitanje za narod koji je na strani opozicije: Da li želite takvu Srbiju, u kojoj imaju da vam ponude samo nasilje, vređanje, ubijanje?!

Javorka

pre 5 godina

Jos jedan u nizu napada od strane opozicije.

pomorandža

pre 5 godina

Imam samo jedno pitanje za narod koji je na strani opozicije: Da li želite takvu Srbiju, u kojoj imaju da vam ponude samo nasilje, vređanje, ubijanje?!

Marko

pre 5 godina

Pravo divljacko ponasanje, presli su na unistavanje privatne imovine.

Kole

pre 5 godina

To je do sad naveci bezobrazluk koji su mogli da urade.

Sanja

pre 5 godina

To su ljudi okovani mrznjom. Koji su u stanju sve da urade, samo zato sto neko ne podrzava politiku predsednika.

sale

pre 5 godina

Kuda ovo vodi, sloboda govora je svima dozvoljena. Izadji frajeru i reci sta ti smeta, izrazi svoje misljenje. A ne ovako kukavicki da izlupas automobil. Nista nisi dobio ovim potezom, ne znamo ko si pa da ti pomognemo.

Tika

pre 5 godina

Velika sramota za opoziciju i način njihovog delovanja. Ovo samo pokazuje na kom su nivou i šta nude građanima. Primitivizam i vandalizam.

Nikoletka

pre 5 godina

To je ono zasto treba stati na put pretnjama,vredjanju i psovkama jer je vrlo tanka lunija izmedju reci i dela.Evi primera lupanja auta Srbislavljevog.

Fiki

pre 5 godina

Nadam se da ce se pocinioci kazniti u skladu sa zakonom!

Nada

pre 5 godina

Strasno,huligani! Ovo je pocetak sta je sledece da nekome razbiju glavu???

Dejan

pre 5 godina

Opozicija je presla sa reci na dela, tj. nedela!

Ivan

pre 5 godina

Ovo je nesto nedopustivo i strasno, kako opoziciju nije sramota vise bre, dokle misle ovako? Stvarno se nadam da ce pocinioci biti najostrije kaznjeni za ovakav postupak, jer je ovo prevrsilo svaku granicu!

Milos

pre 5 godina

Ovakvo ponasanje je nedopustivo, ovo ne sme proci nekaznjeno.

mihailiovic

pre 5 godina

Zamislite INFORMER sve sto neosnovano i bez dokaza pljujete po OPOZICIJI ne ako vec kad dodju na vlast kako cete opstati kao medije u Srbiji ? Posle svih ovih pljuvanja INFORMER po opoziciji KOJA JE VASA BUDUCNOST ? Nikome nije gorela do zore pa nece ni ovima na vlasti a ni vama !

zdjurdjevic

pre 5 godina

Uzimajući dosadašnji način delovanja SNS-a, sve mi ovo liči na Markale, Račak ....

Sanja

pre 5 godina

Opozicija primenjuje silu prema svim političkim neistomišljenicima.

Miljko Stojanović

pre 5 godina

Sramota da se ovakve stvari dešavaju u 21. veku!!!

tale

pre 5 godina

kazniti ih tako da im to nikada više ne padne na pamet

Rajko

pre 5 godina

Sto pre pronaci i najosrije kazniti pocinioce. Ovako nesto ne sme da se desava i stvarno je strasno sta radi opozicija, svakom nasilju treba stati na put!

Lala iz Banata

pre 5 godina

Ostecenje ili unistenje tudje stvari je krivicno delo....Prema tome, pustite POLICIJU da radi svoj posao...manite se politikantstva....Neka se prvo utvrde cinjenice i nadju pocinioci a posle cemo videti.... - MOTIV...?!... VI UVEK TRCITE PRED RUDU...ZASTO....?

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija