• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. DAKIĆ

30.01.2019

22:27

BEDNICI BEDNI! ĐILAS I JEREMIĆ PLJUJU U BRISELU I SRBE I SRBIJU: Rade ono što se nikad ne radi, NA VELIKU SRAMOTU OPOZICIJE!

Politika

BEDNICI BEDNI! ĐILAS I JEREMIĆ PLJUJU U BRISELU I SRBE I SRBIJU: Rade ono što se nikad ne radi, NA VELIKU SRAMOTU OPOZICIJE!

Podeli vest

Dragan Đilas i Vuk Jeremić govoriće 6. februara u EU na tribini zajedno sa osvedočenim srbomrscima Ivom Vajglom i Jasenkom Selimovićem!

Lideri takozvanog Saveza za Srbiju Dragan Đilas i Vuk Jeremić putuju 6. februara u Brisel, gde će pred evropskim predstavnicima javno napadati i optuživati svoju državu!

Đilas i Jeremić biće glavni govornici na tribini koju organizuje Savez liberala i demokrata za Evropu (ALDE - poslanička grupa u Evropskom parlamentu), a najavljena tema skupa je 'politička kriza u Srbiji' (!?!). Osim Đilasa i Jeremića, govoriće i dvojica poslanika EP koji su poznati po izrazito antisrpskim stavovima - Slovenac Ivo Vajgl i Bošnjak iz Švedske Jasenko Selimović (!?!).

Veličanje Divjaka


Vajgl je poznat kao najžešći kritičar Srbije u procesu evrointegracija i čovek koji ne propušta ni jednu jedinu priliku da uloži prigovor bukvalno na svaki izveštaj o napretku naše države. Drugi učesnik na tribini Selimović poslanik je u Evropskom parlamentu, poreklom je iz BiH, a u švedskoj skupštini organizovao je prijem za bivšeg generala Armije BiH Jovana Divjaka, osumnjičenog za ratni zločin nad vojnicima JNA u Dobrovoljačkoj ulici u Sarajevu!

Ovo, inače, nije prvi put da Đilas i Jeremić nanose ozbiljnu štetu Srbiji u međunarodnim odnosima i evrointegracijama. Javno su se više puta hvalili kako ambasadore pojedinih zapadnih zemalja redovno 'obaveštavaju' o dešavanjima u Srbiji, a lider Narodne stranke lično je pisao plaćene tekstove u stranim novinama ne bi li poljuljao kredibilitet Srbije.

Informerovi sagovornici ocenjuju da će lideri SZS i ovaj skup iskoristiti za ličnu promociju i širenje lažnih vesti o Srbiji. Ministar odbrane i lider PS Aleksandar Vulin upozorava da 'neprijatelji Srbije uvek prepoznaju Srbe koji bi prodali svoju zemlju'.

- Upravo takve i pozivaju u Brisel, da čuju laži za koje bi voleli da budu istina. Jeremić i Đilas idu u Brisel da sa Vajglom i Selimovićem pljuju svoju rođenu zemlju i da daju opravdanje za napad na nju. Idu u goste Vajglu, koji nikad nije propustio priliku da u Evropskom parlamentu napadne Srbiju, i Selimoviću, koji je, kao i Sergej Trifunović, veliki poštovalac generala armije BiH Divjaka, Srbina koji se borio na strani muslimana i komandovao masakrom vojnika JNA u Dobrovoljačkoj ulici - ističe Vulin.

SERGEJ ĆE GA SI*ATI USKORO! Šešelj brutalno odgovorio na Trifunovićeve uvrede: On je tu da glumi bezveznjakovića i spadalo!

 

Šire lažne vesti
 

Analitičar Dejan Vuk Stanković kaže da od Jeremića i Đilasa možemo očekivati samo ličnu promociju i opanjkavanje Srbije.
- Zastupaće sebe, a za Srbiju će ponoviti da je zemlja u kojoj vladaju diktatura i cenzura. Na prvom mestu biće im lični interesi, na drugom verovatno noćni život u Briselu, a tek onda Srbija. Verujem da će govoriti o evrointegracijama i krizi na Kosovu, a ne bi li dali dodatne argumente onima koji pritiskaju Srbiju da prizna Kosovo. Ne bi im bio prvi put da u Briselu "cinkare" rođenu zemlju, šire lažne vesti i stereotipe o Srbiji kao o nedemokratskoj zemlji. Ubeđivaće strance kako su njihovi protesti opravdani, a deo poslanika EU parlamenta će ih podržati, pre svih albanski i hrvatski lobisti - podvlači Stanković.


AMERIČKI GENERAL SE BORI ZA SRBIJU! Specijalac GARDE vodi BITKU za SRPSKO KOSOVO USRED VAŠINGTONA!

 

Milena Ivanović: Ostavite, molim vas, Olivera na miru

Foto: Zoran Sinko

 

Đilasovska opozicija najavila je da će u subotu organizovati proteste i u Kosovskoj Mitrovici. Kako je objavljeno, kraj šetnje biće na mestu gde je pre godinu dana ubijen lider SDP Oliver Ivanović.
Njegova udovica Milena apeluje da se Oliver ne koristi više za dnevnopolitičke poene.
"Mitrovice moja, imala si priliku da budeš uz njega za života, nisi bila, Mitrovice, nisi kad je trebalo! Sada je kasno da se šeta i pale sveće. Ne, nije nas više! Jedan nas je manje. Jedan koji mi je jedino važan, vama ste važni samo vi. Ostavite ga da spava mirno!" - napisala je Ivanovićeva na Tviteru.

(VIDEO) ĐILAS VEĆ PODELIO FUNKCIJE! On bi da bude predsednik države, Jeremić ministar inostranih poslova, a Boškić premijer! Sandulović OTKRIO PLANOVE Saveza za Srbiju!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Radmila

pre 5 godina

Da li je moguce da ovi ljudi toliko ne mogu da podnesu jaku i uspesnu Srbiju da su spremni na ovako nesto? Zaista strasno i za svaku osudu je ovakvo ponasanje Djilasa i Jeremica

Lazni Bot

pre 5 godina

Jaki i uspesni su braca Vucic sve ostalo u Srbiji propada.

TIŠINA

pre 5 godina

TAKSE SU SAMO OBMANA DA SE NE GOVORI OVO; Novosti.rs Strazbur odbio tužbe Srba prognanih iz Hrvatske! Novost.rs „DERU” DRŽAVU U STRAZBURU: Srbiju suđenja koštala 2,5 milijardi dinara Novosti.rs PRAVOSUĐE PADA NA ISPITU: Hrvatska otimačina uz pomoć naših sudija A šta je drugo preostalo čenicima i vojvodama u Srbiji posle 95g....Večernjilist.hr NISMO SLJEDNICI NDH Odbačena tužba Srba protiv Hrvatske! Tražili su 3,5 milijardi dolara za oduzetu imovinu. Nakon šta je izraelski predsednik u Beogradu u lice rekao Vučiću da više ne sme biti manipulacije sa brojkama žrtava eto odmah se radi kako treba...Novost.rs SKANDALOZNO Dobili iz budžeta pare za film i višestruko umanjili broj žrtava Jasenovca Prvi put u istoriji je jedan srpski portal pokazao ulaz u logor Jasenovac na kojem piše kako su hrvati i govorili da je radni logor.... Kurir.rs ŠAMARČINA ZA HRVATSKU ZBOG USTAŠTVA: Lijepa njihova na vrhu liste NAJGORIH U EVROPSKOJ UNIJI!

PRCING

pre 5 godina

Jutarnjilist.hr SRBIJA U LUĐAČKOJ KOŠULJI GLOBUSOV SPECIJALNI IZVJEŠTAJ IZ PREVRATNIČKOG BEOGRADA: HOĆE LI MIRNI PROSVJEDI PROTIV VUČIĆA ZAVRŠITI U FEBRUARSKOJ REVOLUCIJI 'On jest zlo za Srbiju, ali ima i gorih od njega, pa pogledajte tko je sve među demonstrantima... Bojim se da će sve ovo završiti nasilnim prevratom. Ako itko Vučića skine s vlasti, to će biti Rusi, od njih mu prijeti najveća opasnost!'

Tito

pre 5 godina

Svratih posle godinu dana na ovu prejadnu blatoidnu novinu, tkz smece od novine za brizanje dupeta. I dalje ste smesni i jadni. Mogu da zamislim na sta liciti kada vam vidim urednika. Nadam se da uskoro necete postojati i da ce vas stici ruka pravde.

Miki

pre 5 godina

Nije ovo ništa novo pljuvali su Srbiju gde su stigli pa što ne bi i Briselu!

Rampa i ventil

pre 5 godina

Hrvatska Vlada je donela odluku za gradnju LNG terminala na Krku koja počinje za dva meseca a vrednog 234mil.E a evo kako to treba biti na kraju: https://croative.net/wp-content/uploads/2016/12/lng-terminal.png

Neško

pre 5 godina

Dzaba pricaju kad ih narod ne voli ! Nece preci ni censzus, trula koalicija Djilas-Jeremic-Sergej-Obradovic.

peka

pre 5 godina

Ne znam kako ih nije sramota da pljuju svoju drzavu??

vlado

pre 5 godina

Govoriti protiv svoje zemlje znaci govoriti i protiv sebe! Sramota

tina

pre 5 godina

U svetu će prepoznati neiskrene ljude, koji šire lažne informacije o suverenoj i stabilnoj državi, kao što je Srbija!

Mala

pre 5 godina

Navikli su oni da pljuju svoju zemlju gde stignu.Klosari.

Zdravko

pre 5 godina

Citam i ne verujem! Ovo je ljudski sljam najgore vrste, izdajice koje su spremne na sve samo da se dokopaju vlasti

Fucker

pre 5 godina

Kurformeri, informeri - pa zar ne vidite da se ovi spremaju da vam jebu majku na uranku, a nanu na tavanu?!? Sta cekate!?!

Perica

pre 5 godina

Jeremicu i Djilasu mnogo smeta sto je Srbija stala na svoje noge i napredovala,pa sada pokusavaju da obrukaju nasu drzavu gde god stignu. Uzalud vam trud bruke srpskog naroda!Srbija sigurnim koracima ide u buducnost, a vas dvojica cete se vratiti tamo de vam je mesto u proslost!

Tresimesi1

pre 5 godina

Jadno i zdajnički.Blatiti zemlju koju si prethodno ojadio je dno dna koje narod na kraju ima da surovo kazni.

Ivana

pre 5 godina

Gaze preko svoje zemlje i naroda da bi ostvarili svoje licne interese, idu protiv svega srpskog,bednici

Katarina

pre 5 godina

Kad ne mogu da ubede narod u Srbiji, da ih podrži i glasa za njih, onda im je i Soroš dobar. Šta to oni imaju novo da kažu ili urade što nismo već videli od Đilasa i Jeremića za vreme njihove vladavine. Narod pamti i kažnjava.

Danko

pre 5 godina

Jermić I Djilas su srpske izdajice, kojima nije stalo do Srbije.

Reni

pre 5 godina

Umesto da pomažu svom narodu, još nas unazaduju, omalovaže.. Pa nismo mi deca..Sa razlogom nisu više na vlasti. Narod uvideo da oni se bore samo za lične interese, iako pri tome žrtvuju svoju domovinu. Sramotno!

Nemanja

pre 5 godina

Ovi su prave bakterije i amebe, nista dobro za svu okolinu.

Bilja

pre 5 godina

Najlakse je svoju zemlju pljuvati, treba uraditi nesto korisno za nju. Sram ih bilo. Da je Tito ziv, oni bi davno bili na Golom otoku.

Mila

pre 5 godina

Djilas i Jeremic su Sramota. Bez obzira da li su vlast ili opozicija ne treba da pljuju svoju zemlju. Ovakvo ponasanje je za svaku osudu.

ammc

pre 5 godina

Za njih cu da glasam, izvesce Srbiju na pravi put.

Informer

pre 5 godina

Ko bese premijer kad nas bombardovali?mislim britanski?toni bler...da da njega sad vucic slusa a narod srbije placa

evropejac

pre 5 godina

Kaze Vulin takve uvek pozivaju u Brisel.U pravu je zato i Vucic ide redovno u Brisel.

Marija

pre 5 godina

Oni samo time dokazuju da ne zele dobro Srpskom narodu i gledaju da Srbija sto vise propada kako bi njima bilo bolje.

Nina

pre 5 godina

Sramota i za Djilasa i za Jeremica pljuju svoj narod!

Emilija

pre 5 godina

Pljuju Srbiju u kojoj su se obogatili. Neka vrate sve sto su oteli od postenog naroda!

Sasa

pre 5 godina

Sramota je to sto rade,vredjaju Srbiju i Srpski narod,pljuju po svom narodu pa zar takvi da nam vode drzavu.

Godža

pre 5 godina

Domaći izdajnici . Najgora fela što postoji. Za šaku dolara i za vlast i brata bi izdali. Sreća što ima gde da se čuje kao ovde da građani vide koje sve podlosti čine svom narodu i domovini pa ko je iole normalan neće mu pasti na pamet da izrodima pokloni poverenje . Takvi prodaju veru za večeru. Ne stide se ni svoje dece a nemaju ni osećaj za sramotu. Sve to treba sankcionisati i oduzeti pokradeno pa na robiju i prinudni rad ! Sve pohvale patriotskom Informeru ! Velika je stvar da postoje novine kojima se može verovati !

gile

pre 5 godina

Djilas i Jeremic su dva najveca zla koja su mogla da se dese Srbiji.

Samosvsna građanska

pre 5 godina

Da li je to zakonski kažnjivo? Ako je kažnjivo - nadam se da jeste! - da li će oni i svi sledeći koji budu radili što i oni zbog toga biti kažnjeni?

dex

pre 5 godina

Oni pljuju a ovaj hoce da je proda ili je vec prodao.Kako god se okrenes dupe ti pozadi.

Sale

pre 5 godina

Koja politička kriza? Ako je u pitanju CENZUS, tu im može pomoći samo Šojić.

Natasa

pre 5 godina

Niko od njih ne zna za sramotu na zalost! Nikada nece dobiti sansu da vladaju Srbijom takvi srbomrsci!

Ivan Jovanović

pre 5 godina

Neka ih, neka i EU vidi kakvi su. Šta možeš misliti o ljudima koji pluju svoj narod? Oni će samo da se još više izblamiraju.

Bojana

pre 5 godina

Ovako sigurno nece zaraditi poene kod naroda,jer i njih pljujes kad pljujes svoju drzavu.

Boris

pre 5 godina

Velika sramota,ali sta drugo mozemo da ocekujemo od njih.Nista,apsolutno nista!!!

Tea

pre 5 godina

Pa dokle ce sramotiti I sebe I drzavu I narod...imaju li oni granice u svojoj gluposti

dimigrom

pre 5 godina

Anti srpska opozicija je odavno pokazala da radi protiv Srbije i njenih gradjana

Nikoletka

pre 5 godina

Ne znaju oni ni gde su posli ni gde dosli.Oni su sve sem drzavne politike.Bahate se izmedju protesta pa onda izadju pred gradjane i kazu kako se tesko zivi .Ne znam ko moze da se nada necemu iz reci Vuka Jeremica,bahatog.

mima

pre 5 godina

"Prave patriote" - nema šta! Ne biraju sredstva kako bi se ponovo dokopali vlasti! Ali od demokrata se to i moglo očekivati - nije im ovo prvi put da pljuju rođenu zemlju!

bob

pre 5 godina

Velika sramota za opoziciju, pljuju svoju zemlju, a ovamo kao bore se za narod!

ana

pre 5 godina

Verovatno će dotična gospoda imati velike dnevnice i putne troškove pa zato idu.Šta njih zanima da li to šteti Srbiji ili ne.

Mila

pre 5 godina

Sve dok vlast predvođena SNS radi ovako dobro nikakva opozicija nema šanse…

Blagoje B

pre 5 godina

Pa oni jedino znaju da pljuju Srbiju i njene građane, zbog toga i nemaju podršku građana.

Dragana

pre 5 godina

Sramote najvise sebe, pa kako ce da steknu postovanje Evrope i Brisela?!

Aleksa

pre 5 godina

Spali su mnogo nisko, u svojoj mrznji prema Srbiji i gradjanima, nemocni da urade nesto u Srbiji, idu po svetu da pljuju svoju drzavu, o cemu vise da pricamo...

Kosta

pre 5 godina

Od samog starta njihovih politickih karijera jedini cilj im je bio samopromocija i licno bogacenje.

Dushan

pre 5 godina

Bice to skup antisrpstva. Posle Divjaka stizu Djilas i Jeremic.

Drogonjić

pre 5 godina

Pobogu, Mičko, uozbilji se već jednom. Ugledaj se na Milovana Brkića.

Buba

pre 5 godina

Sta oni znaju drugo osim pljuvanja svoje zemlje

Vla

pre 5 godina

Kakvi dusmani takvi I djilas sa bagrom, druge moze covek I da razume zasto ne vole jaku srbiju ali ove prodane duse moraju uskoro da daju izjave o parama koje su pokrali pa bi da sto pre dodju na vlast, sije mi ga djuro, narod ih nece, uz njih su samo lopovi, 80%,njihovih

Mikica

pre 5 godina

Oni nepljuju svoju Srbiju.Oni pljuju bagru u Srbiji.

Nnnn

pre 5 godina

Koji di ti novinar? Gde si ti zavrsio fakultet i ko te postavio tu g.Dakicu? Nimalo profesionalnosti,uzas,nije ni cufo gde dmo kad su nam "novinari" kao ti,dobijaju se poslovi po podobnosti a ne po znanju.

vlada

pre 5 godina

Pokusavam danima da na sajtu Danasa napisem nesto o opoziciji,medjutim nikad ne objave komentar kada kritikujem SzS,onda shvatim , ajde da ih pohvalim,kad gle cuda objave. Onda opet ja da probam da kritikujem ''demokratsku opozociju'' ,opet nema mog komentara. Toliko o slobodi medija, toliko od demokratije.

vasko

pre 5 godina

Ne razumem zasto vas hvata panika. U svakom uredjenom drustvu i opozicija kao i pozicija imaju isto pravo glasa tako da ne vidim problem.

Točkonja

pre 5 godina

Demokratski je pisati "bedni bednici"samo kada nema konkretih dokaza.

Pravednik

pre 5 godina

Драганеееее напушиш нам се курца . Ускоро ће те бити ружна прошлост Србије. Свињформер ће добити шта је заслужио а и ти дијаболични дегенерику такође. Чека те дугогодишња робија и лустрација.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija